Ај молимте линк од изворотМелита дала отказ од АБ, во телевизијата немало ни парно - а добивале и пола плата
Mелита Ракичевиќ, уредничка на забавната програма во телевизија АБ, дала отказ од работното место, револтирана од односот на директорката Сашка Андревска, ќерка на сопственикот на телевизијата Бојо Андревски, објавува најновиот број на таблоидот Крема, пренесува порталот Плус инфо.
Ракичевиќ, за таблоидот Крема, тврди дека условите за работа во телевизијата, последните месеци биле ужасни, а како што вели луѓето работеле како црнци во простории без греење. За тоа време, пак, според зборовите на Мелита, директорката им давала само половина од личниот доход.
- Работата ни стана хорор. Бојо рикна, сакаат на луѓето душата да им ја земат. Мене ме третираа екстра, ама околностите се сменија оти тој банкротираше и се тргна на лошо. Ако ти се верува последните два месеци и чашите од кои пиеме во емисиите ги купував од мои пари – вели Мелита во разговорот за таблоидот Крема.
Па и јас да имам дома таков сом за ранење, и јас ќе банкротирам![]()
Тешко ти е неколку збора да пастираш на гугл и ете ти линкови.Ај молимте линк од изворот
Не беше работа за тоа, сакав линк од Крема ама нема врскаТешко ти е неколку збора да пастираш на гугл и ете ти линкови.
https://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Мелита дала отказ од АБ,#sclient=psy-ab&hl=en&source=hp&q=Мелита дала отказ од АБ&pbx=1&oq=Мелита дала отказ од АБ&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=4944l4944l0l5695l1l1l0l0l0l0l245l245l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=76147c48b2eb760f&biw=1440&bih=809