Г
Па мислам во вештните би требало и пеинт да стои.:nesum:Какви ВЕШТИНИ има човече!!!
:nesvest:
Туку, ај малку маалски муабет, кога оваа се омажила...Знам Хич, смеа беше фала богу, кај можеш иначе на факс што не е од татко ти да завршиш 3 смера и да јадеш, се нема време![]()
Па многу нормално да живее со мама и тато да ја гледат душичката да не отенче. Овој може нема да ја рани на диета ќе ја држи да му биде убава.Туку, ај малку маалски муабет, кога оваа се омажила...Дечки, дилберов си средил работа, мислете вие какви женски водите!
Баш убаво си ја наредил дилберов. Старите велеа: пополна да биде невестата, за кога ќе легнела креветот да го наполни. Машала, машала овој ама к`сметлија... цела куќа полна ќе му биде, ќе нема од каде да се влезе, од каде да се излезе.![]()
Абе јас на нејзино место па и не би се фалела толку дека со тато и со мама ќе живееме, ама ај што знам пак и јас. Неа толку многу дипломи и дале, јас обичен смртник ќе и кажувам што да чини со можулено.
Леле, оваа кога ќе јавне камила... има да ја смачка како мравка, дури и слон би рикнал од оваа...
Ја би и однел една ваква маичка за поклон....Јас да бев на свадбава, за поклон ќе и однесев едно пакетче анорексија![]()
Оооо, душичка јадна она...Шминкерот и фризерот за цело време на свадбата биле покрај неа.
ВештиниСериозно луѓе ние се смееме за невестава ама глејте што образование има на 26 години, треба да се засрамиме ние
http://www.abctv.mk/aaaa/AB%20KANAL/stranici/GENERALENDirektor.html