Невестата! :))

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Александра Андреска (26)

Високо образование: „Европски Универзитет – Република Македонија“
Факултет за Економски Науки - Дипломиран Економист – Банкарски Менаџмент – 2007
Факултет за Правни Науки - Дипломиран Правник – Дипломатија – 2007
Постдипломски студии: „Европски Универзитет – Република Македонија“
Факултет за Економски Науки: Менаџмент во здравството – 2009

Мене нешто тука не ми е јасно. Завршила 2 факултета демек, Економски и Правен и тоа во иста година 2007 !?

Како е ова можно само незнам. Ако сега има 26, а ја земеме 2010 за пресметување врз основа на тоа да претпоставиме дека овој месец не и е роденден, тогаш 2007 она би имала 23 години. И на 23 години успеала да заврши два факултета паралелно !? Што ти се вика капацитет човек. Некои едвај еден факс завршуваат за 4 години, а таа успеала два. Само да не е работава:

„Татее, абе нели за 4 години требаше другата диплома да ми ја дадеш !?“
„Ќерче м`чи таму, тато знае се, башка сеа за продекан ќе те кладе на универзитето кај него.“ „Ич не ми се секири ти, не си ја мачи главичката за мислење, туку устата за јадење.. еве тате бише ти купи за доручек.“
„А јогурт, тате!?“. „Не можам бише само на гладно срце.“
„Зема тате и јогурт... еве сеа иде шоферот само убаво да ја паркира цистерната.“

Факинг ритардс :tapp:

пс. со тие „вештини“ за имејл и интернет сигурно и сајтот на АБ канал го правела она...

Дипломите на европски изгледа ги даваат на кило а оваа ако споредиме има килажа за двајца па ете ти и две дипломи. Секое зошто си има затоа што. :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ако смејте и се вие, нејзе п......а ја боли :toe:
може цел форум со се партали да не купи.........

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Абе вие да и го пушите мишчето испотено на неа бе! Се зборува ли за ваква принчипеса такви работи а?!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
На невестата и се забрануе да облекуе жолт фустан бидејќи некој ќе ја смеша со такси.....
Невестата е толку дебела што за време на свадбата кумот ја вртел неа место прасето.

Невестата е едноставно ЗЛАТНО БУРЕНЦЕ

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе јади зетот ќотек од оваа чим го зел презимето нејзино можи слободни физички да го малтретира а тој да не се жали.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Лол. Секој коментар е сувишен за неа.., а дечково е спонзоруша со тапија.
Моментот пред да ја изеде Мелита

Зошто облекла ваков фустан? Ај од половина надоле, и ги крие ,,тенките‘‘ ночиња, а од половина нагоре...и се гледа стомакот, и не знам како не и се распарал горниот дел. Глуп и дебел сноб.
Јака џенцка енивеј чим е на насловна на ВЕСТ, до година на vogue. Ќе плати тато.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Оваа подебела од мене е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Грешив во поголема категорија е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ако се забоксоваат со мажот ооооооооооо тешко него :pos::pos::pos::pos::pos:, па и каков став има на сликиве насилнички :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, дај 50 денари немам шо бе немаш :pos::pos::pos::pos:.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Чудо notepad не е спомнат како една од појаките вештини на невестава...а веројатно со тие вештини може да го бутне сајтов ако прочита.

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
гревота типов за пусти пари колку ли кила ќе трпи врз него, се продавет за пари.
препорака пози кој што мислите дека ги прават јас најдов две Fat vs Skinny
Jared-Subway-sex-fat-woman.jpg
funny+skinny+man+fat+woman+photos+7.jpg

С

сашенко

Гостин
гревота типов за пусти пари колку ли кила ќе трпи врз него, се продавет за пари.
препорака пози кој што мислите дека ги прават јас најдов две Fat vs Skinny
Прегледај го приврзокот 39689
Прегледај го приврзокот 39688
Добро сега типот не е баш skinny али подобро да почне да иде у теретана и мислам дека пола од тоа што го јаде невестата дневно ке биде доволно за да качи едно 10кг плус и да нема галје после

Kajgana Shop

На врв Bottom