Невестата! :))

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
imam dosta za zboruvanje, ama poznavajki gi kakvi se, bidete sigurni deka citaat sve online i proveruvaat koj sto kako, mene duri mi se zakanuvaa so tuzbi poradi postiranje topici na odredeni socijalni mrezi.....:)))

T

Tetro

Гостин
imam dosta za zboruvanje, ama poznavajki gi kakvi se, bidete sigurni deka citaat sve online i proveruvaat koj sto kako, mene duri mi se zakanuvaa so tuzbi poradi postiranje topici na odredeni socijalni mrezi.....:)))
Не дека сакам да ја бранам невестата, ама и ние обичните смртници претеруваме понекогаш.
Се сеќавам за твојот случај. Нејсе, мислам дека и ти си претерал малку повеќе, не дека и ми значи нешто муабетов со тебе, само мислењето си го искажувам. Нормално е да, ако си вработен во некоја фирма под договор, да си молчиш и да чекаш да ти заврши договорот.
Секое добро.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Девојката може да биде и најмилата и најдобрата личност на планетата земја, но со самото тоа што се ставила на насловна на Вест (најсеирџиски весник каде барем еднаш неделно мора да има цицки или газови), докажува колку е простичка и дека тие 2 дипломи подарени од татица и се џабе. Народот е сеирџиски, ама ако сакаш да се правиш пуфла и да глумиш јака цура и богата, барем имај со што да го глумиш тоа освен со парите на тато. Вака само дополнително сеир и се пукна, а за зетот пак.. неам зборови. Нека си го смени и патлакот за вагина, па да биде комплетна.

Со каков народ тоа јас живеам. Главна преокупација им е да ги има во весник. :tapp:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
Девојката може да биде и најмилата и најдобрата личност на планетата земја, но со самото тоа што се ставила на насловна на Вест (најсеирџиски весник каде барем еднаш неделно мора да има цицки или газови), докажува колку е простичка и дека тие 2 дипломи подарени од татица и се џабе. Народот е сеирџиски, ама ако сакаш да се правиш пуфла и да глумиш јака цура и богата, барем имај со што да го глумиш тоа освен со парите на тато. Вака само дополнително сеир и се пукна, а за зетот пак.. неам зборови. Нека си го смени и патлакот за вагина, па да биде комплетна.

Со каков народ тоа јас живеам. Главна преокупација им е да ги има во весник. :tapp:
:aplauz:... Во целост се согласувам. Никој не може да те ремети колку што може самиот да го направиш тоа. Па на чија иницијатива беше на насловна на Вест, кој кажал каков невестински фустан имала, кој што правел, кој пратил слики во редакција. Па после сакаш реметење, а што мислевте вие? За секоја акција има реакција.:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најфилм ми е кога во некоја сеир тема на крајот ќе се појави барем еден со мајка Тереза мислење и после уште неколку после него да да не треба така :tapp: Не ви е смешно, не идете, крај. Пример, мене не ми се смешни некои клипови на кои вие паѓате од смеа на подфорумов па не коментирам дека се вакви такви и онакви.

--- надополнето ---

Постов на членов ја доловува цела поента. Знам и 5 пати помили и 5 пати побогати што можат да ја купат оваа па верувале или не, ретко кој има чуено за нив и ги нема у весници.
Пред некоја година во Теа Модерна имаше 2 страни за свадбата на ракометарката Тодоровска, зашо никој не јадеше трици за тоа? :)

mcv

Член од
26 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Jas mozam samo edno da kazam mojot drugar koj e kako od naslovna strana od nekoj moden magazin znaci lepotan,e on nepriznava zena ako nema 200 kila ednostavno saka debeli gi obozava,pa mozebi i nasiov maldozenec e od toj tip na mazi.A nevestava sto se postira na naslovna stvarno ne i trebalo,no da znaete site vie ovde deka so toa sto komentarite loso za nea samo i ja podigate slavata.

Shity User Name

Is Shitty
Член од
24 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
8
licno ja poznavam doticnata i ona sto imam da go dodadam e nesto sto vikaat amerikancite: It couldn't have happened to a nicer person. taka da protumacete sto znaci ova
Дека тежината е пропорционална на добрината? Отров се чува во мали шишииња а не во цистерни?

--- надополнето ---

реакција на секој нормален човек кога ке ја види невестата

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Сигурна сум дека си ја нашла среќата, ама добро бе мајкому стара, прв пат праиш свадба, размрдај се на орбитрекот, испливај 2-3 круга, сепак прекумерната тежина е лоша по здравјето.
Toa e toa.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Jas mozam samo edno da kazam mojot drugar koj e kako od naslovna strana od nekoj moden magazin znaci lepotan,e on nepriznava zena ako nema 200 kila ednostavno saka debeli gi obozava,pa mozebi i nasiov maldozenec e od toj tip na mazi.A nevestava sto se postira na naslovna stvarno ne i trebalo,no da znaete site vie ovde deka so toa sto komentarite loso za nea samo i ja podigate slavata.
Подобро славата, отколку неа. ;)

Инаку прва регистрација и одма овде коментар... сомнително богами, сомнително. ;)

С

сашенко

Гостин
Подобро славата, токолку неа. ;)

Инаку прва регистрација и одма овде коментар... сомнително богами, сомнително. ;)
Многу вакви батки почнаа да се појавуваат по форумов деновиве.Првото мислење на кајгана им е на некоја ваква тема и одма тие го решаваат проблемот или го оправдуваат тој што е цел на ремет.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Многу вакви батки почнаа да се појавуваат по форумов деновиве.Првото мислење на кајгана им е на некоја ваква тема и одма тие го решаваат проблемот или го оправдуваат тој што е цел на ремет.
The messiah is coming !

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ако веќе се проповеда, ајде и јас.
Сите ја напаѓаме дека е дебела поради прекумерно јадење и мрзеливост, но што ако станува збор за хормонско пореметување?

А дека сама си го бараше, сама си го бараше! Никој не и е крив за реметот.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Дека тежината е пропорционална на добрината? Отров се чува во мали шишииња а не во цистерни?

--- надополнето ---

реакција на секој нормален човек кога ке ја види невестата

Pa ironicno e toa sekako `nicer person` :) ako dojde nekoj nekad vo konakt so doticnata ke doznae i oseti sto zboram :))

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Тоа е тоа кога темите се трач, шунт информации (налик на Американските селебрити госип) кои се озборувачки.

Kajgana Shop

На врв Bottom