Невестата! :))

T

Tetro

Гостин
Оваа невестата му иде нешто како наша варијанта на Чак Норис или т.з. интернет феноменот за Чак Норис на кој лик му се додаваат смешни херојски атрибути и карактеристики кои се често имаат фиктивна природа.

За мене нормално е да е Чаки феномен, бидејќи тој е селебрити, позната личност на планетарно ниво.
Зошто би била оваја ?
Сеирџиски народ сме, нема што !
Како што знаеме одамна, нели: Секое чудо за три дена :)
Ама, со оглед на сеирџиството на форумов, ова ќе потрае уште плус некои 10-тина дена, кога ќе се истрошат навредливите зборови упатени на сметка на "принцезата", од кои зборови никој од нас нема да добие апсолутно ништо, бидејќи таа си ја нашла среќата. Мажот кој најверојатно сака поисполнета особа покрај него.

А за тоа како успеала да дојде до две дипломи од факултет, не сме компетентни да носиме одлуки.

Поздрави до хејтерите. Докажуваме каков народ сме, а никој од нас не се познава лично со госпоѓата која како што спомнал некој на неколку страници порано "може да не купи сите тука". :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Како што знаеме одамна, нели: Секое чудо за три дена :)
Ама, со оглед на сеирџиството на форумов, ова ќе потрае уште плус некои 10-тина дена, кога ќе се истрошат навредливите зборови упатени на сметка на "принцезата", од кои зборови никој од нас нема да добие апсолутно ништо, бидејќи таа си ја нашла среќата. Мажот кој најверојатно сака поисполнета особа покрај него.

А за тоа како успеала да дојде до две дипломи од факултет, не сме компетентни да носиме одлуки.

Поздрави до хејтерите. Докажуваме каков народ сме, а никој од нас не се познава лично со госпоѓата која како што спомнал некој на неколку страници порано "може да не купи сите тука". :)
Јас искрено поштуем (на Шкопски) сеир, но фаќај сеир доколку мислиш дека работите ги правиш подобро од истиот оној за кој е сеирот.

Голем дел од коментарите се од членови кои немаат ама баш ништо направено подобро од неа.
Дебела била и одма сеир.

Кој кур, она има факултет, пуна е пари и си го најдела својот идеален партнер.
Тоа ти е речиси 70% од животот.

Јеби га, Македонец - сеирџија, кој фаќа сеир на човечкиот недостаток (во овој случај физички).

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Море ова Мечка е,или за очен лекар сум?? :)

T

Tetro

Гостин
Море ова Мечка е,или за очен лекар сум?? :)
Мечка бе, еве уште една :)

Направила свадба, имала пари за да организира семејна веселба со најблиските.
Арно напиша Драгонот погоре. Ние сите имаме по некој недостаток, лошо е да плукаме по недостатоците кои ги имаат некои луѓе.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Абе седете мирни мајки Терези. :) Сакате да им го расипете сеирењето на поштените луѓе? Госпожата што подлежи на критика (кутрата критика :() се ставила во весник на насловна да ја види цела Македонија, а кога се покажуваш јавно треба да очекуваш сеирење особено во Македонија. Со 2 факултетски дипломи ако не ти е тоа јасно тогаш редно време е и за трета изгледа. :)

T

Tetro

Гостин
Со 2 факултетски дипломи ако не ти е тоа јасно тогаш редно време е и за трета изгледа. :)
Ако можеш, слободно. :)
Јас немам против.

Тебе ти смета нешто девојчево, за да ја навредуваш? Иако не ја познавам лично, можам да бидам сигурен дека ова реметење нема да го прифати добро (доколку знае дека ја исмеваат некои кои немаат доживеано пола од тоа што она го има поминато во животот).

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе седете мирни мајки Терези. :) Сакате да им го расипете сеирењето на поштените луѓе? Госпожата што подлежи на критика (кутрата критика :() се ставила во весник на насловна да ја види цела Македонија, а кога се покажуваш јавно треба да очекуваш сеирење особено во Македонија. Со 2 факултетски дипломи ако не ти е тоа јасно тогаш редно време е и за трета изгледа. :)
Да, кога се појавува јавно, јасно е дека треба да очекува сеирење но не ми е јасно зошто пак им даваме толкаво значење ?
Таа насловна за мене е шунт и небитна информација, така да јас не ја регистрирам и не ја реметам, зошто е тотално небитна.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Уште ја реметите бе невестата... хахаха сигурно ги има прочитано може почна од денес со диете досега немаше кои да и кажи,
Бојо... мн ми си убава ќе те ставам директорка колку сакаш факултети да имаш 4... еве ти дипломи оди фали се
На работа директор нема кој да и кажи
Другарките спонзоруши и тие не и кажуваат
И ете ние овде ја изреметивме сега мора да почне нешто да презема

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мани што домазетов зема ваква бомба па и презимето и го зел. Хау лејм!
Сигурно му рекла другиве ќе помислат дека се земаш со мене заради парите на тато епа за да не биде толку приметно земи го моето презиме да им го свртиме вниманието. Овој прифатил и Хемѓул со секси жена ќе се зема wow wow :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.936
Сигурна сум дека си ја нашла среќата, ама добро бе мајкому стара, прв пат праиш свадба, размрдај се на орбитрекот, испливај 2-3 круга, сепак прекумерната тежина е лоша по здравјето.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
licno ja poznavam doticnata i ona sto imam da go dodadam e nesto sto vikaat amerikancite: It couldn't have happened to a nicer person. taka da protumacete sto znaci ova

Kajgana Shop

На врв Bottom