Неверство без чувства? Дали е неверство?

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Неверство си е неверство со или без чувства. Ако партнерот дознај дека си го изневерил не му е битно ти што чувствуваш. Сите ке бидиме навредени,понижени од неверство,самиот факт дека те изневерил партнерот те доведува до лудило,мање битно е то дали тој има чувства за третата личност...значи во секој случај неверство си е неверство..

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
сигурно имало нешо шо те влеце за да одиш да изневераш...сепак се си е неверство..планирано/ непланирано..... али баш коа си у врска не е ногу убаво неверството....

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
Не бе кај е неверство fu**ing sh*t глупости нема побезвезна работа од неверство. И друга работа не можи да биди со чуства сигурно оти ако има чуства нема да напрајш неверство, или можи ако има некој луѓе на грешка што изневеруваат ете така ако му се згреши тогаш веќе оправдано, ете ако така одејќи по улица завршиле во кревет со некој/а друг/а во кревет само во тој случај е оправдано. :tapp:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Се разбира дека е неверство.Ако е така тогаш секое неверство може да се оправда."Извини осамен бев.Извини пијан бев.Абе дека се испокаравме."И ред други оправдувања.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Неверство си е неверство..Со чувства, без чувства, понесен од моментот...ништо не го менува фактот дека ти си изневерил, си бил со некој/а друг/а.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Неверство е, ама не се брои :) Сексот си е вграден инстинкт и потреба, и нема потреба да се сфаќа толку сериозно.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Дефинитивно ДА.Неверство си е неверство било без чувства било со чувства.Но,зашто некој би бил со трета личност(како што ја нарековте) ако не чувствува ништо кон таа личност?Никој не вели дека мора да е љубов тоа,но сепак е некое чувство.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
neverstvo e opravdano samo vo situacija koga ke si pijan, drogiran, i koga ke te nateraat da izneveris :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud: i najnormalno opravdano e najveke koga ke izneveris a nema da te fatat:vozbud: :vozbud:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
znaci malce verojatno ama "od rekreativnoto eb*nje" moze da se napravi dete - pa togas ! ?
pa da !
ova e izmisleno od nekogo koj sto se pravda pred druga licnost deka nemalo cuvstva -
pa koga si pijan ili drogiran si hipersenzitiven , da so "zabano" rassuduvanje , ama imas cuvstva mozebi sto nikogas do togas gi nemas "iskuseno"
i neka ne matka nikoj nikogo deka e neverstvo bez cuvstva ! "skroz izmislena rabota"
!
pozZ

mz.LoVeLy

patience...
Член од
16 февруари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
5
според мене неверството Е неверство, без разлика дали имало чувства или не! И за тоа НЕМА ПРОСТУВАЊЕ - крај на врската!!!

А сте се запрашале што ако кај тој што изневерил подоцна се појават некои чувства за таа трета личност? Што потоа?

Најчесто тие што изневеруваат и потоа што си ги признаваат грешките и бараат да им се прости со нивните убедувања и лигавења: "тебе те сакам....не ми значеше ништо....бла..бла...бла", откако ке заврши таа врска - најчесто ги гледаме со тие трети личности, со кои изневериле!

Страшни работи!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ne ne e neverstvo ako ne se custva vo igra.

Тогаш твојот партнер е многу среќен човек.Ем си има девојка ем си плеска се живо и диво на страна без да му се забележи.Па кој не би посакал ваква девојка:retard

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Што има врска секс со чувства?
Си ебеш бидејќи сакаш да се испразниш, па да си продолжиш со работа растеретен, ако ја сакаш онаа која ја ебеш убаво, ако не ја сакаш исто.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А што има врска неверство со секс на страна без чувства?

Секс без чувства со чувства иста манџа ти е:)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
А што има врска неверство со секс на страна без чувства?

Секс без чувства со чувства иста манџа ти е:)
Па што има врска неверството, која глуп збор е тоа.
Освен ако нема човек деца кои би страдале поради развод кој би произлегол од такво пречекорување на моралните граници, кој сака нека се ебе со колку сака и како му е по кеиф.

Kajgana Shop

На врв Bottom