Неверство без чувства? Дали е неверство?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Леле насловов само на темава,Врска да се немало
нема логика
ако немаш чувства зашто воопшто да идеш со третата личност-туууу дебилно

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Vaka sea..prvo,samata mislam deka bi bilo nevozmozno ako nekoj sakame,ako nekoj mnogu ni znaci,znaci ako sme zaljubeni vo nekoj da ideme so nekoj drug!Isto ne mi e jasno kako ke ideme so nekoj drug koga za nego nemame custva!Znaci,mora ovoj drugiov da ni se sviga,da ne privlekuva barem malce za da imame neso so nego neli?Epa sto stanalo togas so onoj koj go sakame!Hm...ne sfakam!

Koga ja zapoznavas vistinskata ljubov,veke nikoj na svet nemoze da te privlece,ednostavno custvuvas deka ti e ubavo samo pokraj nego i ne ni pomisluvas na drug,makar i da ti e daleku,a drugiov mnogu blisku!

Znaci,neverstvo si e neverstvo,a ti si napravila neverstvo so samata pomisla na nekoj drug,a kamoli pak so dela!

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
go sakas a go varas togas imas problem so samiot sebe...zarem bi rizikuval da izgubis nekoj koj ti znaci zaradi edna vecer lapanje so se vika..odgovorot e ne fala
e sea ako si negde vo stranstvo da receme na mesec dva togas moze da se progleda niz prsti onaka za avantura koja nikad nema se doznae

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Normalno deka e neverstvo ta si go sakala , ta si go nejkela ako si vo vrska so nekoja licnost toa e neverstvo inace so drugo bi mozelo da bidi

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
BabyGirl^^^ напиша:
go sakas a go varas togas imas problem so samiot sebe...zarem bi rizikuval da izgubis nekoj koj ti znaci zaradi edna vecer lapanje so se vika..odgovorot e ne fala
e sea ako si negde vo stranstvo da receme na mesec dva togas moze da se progleda niz prsti onaka za avantura koja nikad nema se doznae
Vistinata sekogas izleguva na videlina! A ako vistinski ja sakas i pocituvas osobata so koj si vo vrska ne bi i nanel bolka! Za mene varanjeto nema opravduvanje. A koga ke go slusnam ona 'masko sum' mi se povraka!!!!!!!
Ako si vo vrska i odednas nekoj drug ti privlece vnimanie dovolno za da posakas nesto so taa osoba, togas fer bi bilo prvo da rascistis so deckoto/devojkata pa potoa da pravis bilo sto. NE PRAVI GO NA DRUGI ONA STO NE SAKAS DA TI GO PRAVAT NA TEBE!!!!

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
неверство си е неверство , понекогаш се врши неверство и со помисла па што, иначе има неверство без чувства и тоа полесно моше да се прости него да признаеш дека си ја изварал и ти било убаво и пак сакаш

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Абе све е исто го*но друго паковање

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Е дефинитивно без разика на чувствата, и како што вика Flik разликата е што полесно се простува ако нема чувства:icon_lol:

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Ma jok ... kakvo neverstvo ... vazno koga e so mene da me saka devojkata a posle koa ne gledam neka me izneveruva ako i e kejf ... se samo da e ona srekna i zadovolna...

A ja da izneveram nekoja e NEVOZMOZNO i sprotivno na moite religiozni ubeduvanja... ma gola da me brka niz trgovski nekoja bescustvitelna , spremna samo za zivotinski sex lishen od vozvisheni cuvstva koi zivot znacat... NE BLAGODARAM

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
najfraer напиша:
Ma jok ... kakvo neverstvo ... vazno koga e so mene da me saka devojkata a posle koa ne gledam neka me izneveruva ako i e kejf ... se samo da e ona srekna i zadovolna...

A ja da izneveram nekoja e NEVOZMOZNO i sprotivno na moite religiozni ubeduvanja... ma gola da me brka niz trgovski nekoja bescustvitelna , spremna samo za zivotinski sex lishen od vozvisheni cuvstva koi zivot znacat... NE BLAGODARAM
е браво бе што љубов и врска е тоа, со ваков став тешко ќе задржиш некоја

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
e zasto be drugar flick...

Toa ti se vika nesebicna ljubov a ako nekoj resil da ti skroi kapata ke ti ja skroi nema ni da setish... zatoa ja ne se zamaram so toa

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
najfraer напиша:
e zasto be drugar flick...

Toa ti se vika nesebicna ljubov a ako nekoj resil da ti skroi kapata ke ti ja skroi nema ni da setish... zatoa ja ne se zamaram so toa
па никој не вика дека треба да бидеш несебичен али како го кажа она горе мислам ...... што е важно нека се еб. ко фока али важно да биде со мене , тоа не е себичност тоа е глупост
едно прашање : мислиш ќе те сака некоја и ќе биде со тебе некоја ако вака размилуваш??
ма ќе те искористи и ќе те врли на крај
абе дете дете

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Neverstvo si e neverstvo dali e so ili bez cuvstva toa e i najmalko bitno.A sto majka bi terala so nekoj drug za kogo nemas cuvstva za nego i da rizikuvas da go izgubis toj sto ga sakas toa mi e stavrno bez vrska

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
fakticki gledano e neverstvo!! ides so drud/a dodeka si u vrska so drug/a!

A u misli i cuvstva nikoj nemoze tocno da znae pa da se opravda pred iznevereniot!:icon_lol:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
IVA_SKORPIJA напиша:
fakticki gledano e neverstvo!! ides so drud/a dodeka si u vrska so drug/a!

A u misli i cuvstva nikoj nemoze tocno da znae pa da se opravda pred iznevereniot!:icon_lol:
може може и тоа како може само треба да се сака и се биде искрен што во ова време е потешко

Kajgana Shop

На врв Bottom