Vistinata sekogas izleguva na videlina! A ako vistinski ja sakas i pocituvas osobata so koj si vo vrska ne bi i nanel bolka! Za mene varanjeto nema opravduvanje. A koga ke go slusnam ona 'masko sum' mi se povraka!!!!!!!BabyGirl^^^ напиша:go sakas a go varas togas imas problem so samiot sebe...zarem bi rizikuval da izgubis nekoj koj ti znaci zaradi edna vecer lapanje so se vika..odgovorot e ne fala
e sea ako si negde vo stranstvo da receme na mesec dva togas moze da se progleda niz prsti onaka za avantura koja nikad nema se doznae
е браво бе што љубов и врска е тоа, со ваков став тешко ќе задржиш некојаnajfraer напиша:Ma jok ... kakvo neverstvo ... vazno koga e so mene da me saka devojkata a posle koa ne gledam neka me izneveruva ako i e kejf ... se samo da e ona srekna i zadovolna...
A ja da izneveram nekoja e NEVOZMOZNO i sprotivno na moite religiozni ubeduvanja... ma gola da me brka niz trgovski nekoja bescustvitelna , spremna samo za zivotinski sex lishen od vozvisheni cuvstva koi zivot znacat... NE BLAGODARAM
па никој не вика дека треба да бидеш несебичен али како го кажа она горе мислам ...... што е важно нека се еб. ко фока али важно да биде со мене , тоа не е себичност тоа е глупостnajfraer напиша:e zasto be drugar flick...
Toa ti se vika nesebicna ljubov a ako nekoj resil da ti skroi kapata ke ti ja skroi nema ni da setish... zatoa ja ne se zamaram so toa
може може и тоа како може само треба да се сака и се биде искрен што во ова време е потешкоIVA_SKORPIJA напиша:fakticki gledano e neverstvo!! ides so drud/a dodeka si u vrska so drug/a!
A u misli i cuvstva nikoj nemoze tocno da znae pa da se opravda pred iznevereniot!