Неверство без чувства? Дали е неверство?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Flik напиша:
може може и тоа како може само треба да се сака и се биде искрен што во ова време е потешко
epa zs nema iskreni ili tesko se navogjaat zatoa ima i neverstva:icon_lol:

pa ima i nekoji koj i cel zivot si vodat dvoen zivot pa nisto ali togas vjda e neverstvo so cuvstvo a ne od nagon:icon_lol: :icon_lol:

Член од
17 мај 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
ako nekoj navistina te saka i navistina mu znacis,ne bi te izneveril.
Ama ako toa se sluci a tip\kata ne ti priznae togas neka krsi glava
NIKOGAS NE DOZVOLUVAJ DA TE PRAVI BUDALA
NEKOJ BUDALA

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
IVA_SKORPIJA напиша:
epa zs nema iskreni ili tesko se navogjaat zatoa ima i neverstva:icon_lol:

pa ima i nekoji koj i cel zivot si vodat dvoen zivot pa nisto ali togas vjda e neverstvo so cuvstvo a ne od nagon:icon_lol: :icon_lol:
има искрени јас сум изневерил ама одма си кажав и тоа на мојот роденден и кажав зш мислев дека е добар чин и дека со тоа ќе и покажам и докажам дека мислам дека она е повредна од мојата забава на роденденот

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Nema vrska dali imalo cuvstva ili ne ako si izneveril treba da priznaes ako sakas uspesno da ti prodolzi vrskata i da prevzemes odgovornost za svoite dela.

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
mislam deka se se pod razbira pod neverstvo od najmal baknez do podolgotrajno muvanje
no mislam ako toa ne mu znacelo i ako bilo za kratko ako vredi za nasata vrska ke mu prostam no se zavisi i od deckoto so koj sum u vrska
moze ona go zalapala prva

toa dali treba da se priznae fer bi bilo zasto da ne ako ti znaci treba da se kaze na partnerot iako malku boli ako e nekoja poslobodna vrska ne mora

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
При неверство да нема чувстав малку чудно?
Ако нема никаво чувство зошто тогаш да се прави неверство, да се фалиме пред друагри :lud: :lud:
сепак и помислата или флертот е неверство а не пак физички контакт и други заебанции

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Bas toa neverstvo bez custva e najgadno,zar da izneveris nekoj sto sakas radi nekoj sto nemas ic custva:lud:

Neverstvo kAkvo i da e za osuduvanje e.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Неверството е неверство, без разлика како се има случено!
И не е битно дали имало чувства или не, најмалку битно е тоа!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
За да дојде до неверство, мислам дека причина би биле разнишани чувства, а за да се нишкаат чувствата, нешто треба да не штима во врската. Ако па нешто не е како што треба, човечки е да седнеш и да се обидеш да ги тргнете „бубачките“, а ако не е можно тоа, тогаш расчисти со партнерот и бркај работа со други.

Неверство е неверство, без разлика дали е со чувства или не, без разлика од кои причини дошло до тоа. Што мајка барам кај друг ако имам чувства кон партнерот и ако е човек кој ми одговара?

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Секс без да свршиш секс е?

Нате

УџУџУ
Член од
7 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
Замислете да му кажете на вашиот партнер ' срце јас те изварав , но не се секирај немам никакви чувства кон таа особа така да тоа не го рачунај како неверство' ова звучи глупо. Јас сметам дека неверство си е неверство без оглед на чувствтвата.

Член од
14 јуни 2006
Мислења
28
Поени од реакции
0
Имам другар, вика, ја кога ја варам женска ми, ја варам само до пола... сексам друга, ама на мислам мојата... За него тоа функционира... за некои може да не функционира... зависи од човек до човек и од врска до врска (вратоврска)... :blabla:

Booya!

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Нате напиша:
Замислете да му кажете на вашиот партнер ' срце јас те изварав , но не се секирај немам никакви чувства кон таа особа така да тоа не го рачунај како неверство' ова звучи глупо. Јас сметам дека неверство си е неверство без оглед на чувствтвата.
Така е се согласувам со тебе 100%. Како што кажа некој подеоле секс без свржување сепак е секс.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
toa sto ne zaboluva na devojkite e samiot cin t.e. neverstvoto...
neverstvo bez cuvstva...no sepak e neverstvo...
razlikata e toa sto bolkata moze da bide pomala zatoa sto znaeme deka toa sto go napravil-go napravil bez cuvstva...mozeme da mu go prostime neverstvoto no ne go zaboravame...a taka se gubi doverbata vo partnerot...

Kajgana Shop

На врв Bottom