На северот на Косово напнато

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Јас не знам што не се откажат од тоа Косово. И онака не е веќе нивно. Кај и да е, и Војводина ќе се отцепи. :D
Ок. тогаш (ако си македонец) ти не би се лутел ако албанците пробаат да направат голема албанија?
Значи ти само би рекол ајде бе, ке си се откажеме ние, нека си го земат делот таму тетово,гостивар се до струга и онака многу албанци има во тој дел а плус и американците сакаат да ни се отцепи делот, така да ние ништо не им можеме, па затоа нека си го припојат кон албанија така?
Е тоа е истото што и со Косово се деси, само што јас ти ја кажувам приказната за да те заболи малку, пошто вака ти е туѓ проблемот не те засега.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ок. тогаш (ако си македонец) ти не би се лутел ако албанците пробаат да направат голема албанија?
Значи ти само би рекол ајде бе, ке си се откажеме ние, нека си го земат делот таму тетово,гостивар се до струга и онака многу албанци има во тој дел а плус и американците сакаат да ни се отцепи делот, така да ние ништо не им можеме, па затоа нека си го припојат кон албанија така?
Е тоа е истото што и со Косово се деси, само што јас ти ја кажувам приказната за да те заболи малку, пошто вака ти е туѓ проблемот не те засега.
Како позна дека сум македонец? :pos:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Како позна дека сум македонец? :pos:
Не познав туку пишав ако си македонец ке ја разбереш компарацијата, а ако си албанец тогаш ке ти одговара таа поделба што ја пишав во постот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Мене и да сум Арап не би ми одговарало да се дели државата.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431
Za vreme akcije Kfora čula se i rafalna paljba iz automatskog oružja, ali nije poznato ko je pucao.
Свадба. Традиционално се пука на свадби. Тоа е обично трофејно оружје што се чува изнад камин, ништо страшно.
KFOR е платен да преувеличува, ебат таму курвичиња по Приштина и без пари скијаат. Пошто познато е дека одкоа се ослободи Косово, стана регионален центар за скијање, јавање коњи и зелена салата.
--- надополнето: Dec 2, 2011 4:09 PM ---
Па поише од пола македонци немаат никаков проблем со таа опција. Разгледај само по форумов.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Свадба. Традиционално се пука на свадби. Тоа е обично трофејно оружје што се чува изнад камин, ништо страшно.
KFOR е платен да преувеличува, ебат таму курвичиња по Приштина и без пари скијаат. Пошто познато е дека одкоа се ослободи Косово, стана регионален центар за скијање, јавање коњи и зелена салата.
--- надополнето: Dec 2, 2011 4:09 PM ---
Па поише од пола македонци немаат никаков проблем со таа опција. Разгледај само по форумов.
Хаха шегаџија.
А бе ти да не си му на Жанко роднина нешто, или па можда на Војче Китановски?
--- надополнето: Dec 2, 2011 4:25 PM ---
Мене и да сум Арап не би ми одговарало да се дели државата.
Е па, исто и на Србите.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Косово е срцето на Србија, Косово е српско, и кат тат ќе се вратат Србите...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Уапсени криминалците Ѕвонко Веселиновиќ и неговиот брат Жарко

Српската полиција ги уапси овие криминалци во планината Копаоник - Србија.
Двајцата беа посочени како организатори на криминалните структури на северот на Косово , сомничени се за палење на граничните премини , напад врз силите на КФОР и ЕУЛЕКС , како и за убиство на косовски полицаец.
Останува непознато дали ќе бидат екстрадирани на Косово.

Во Кралево им е даден 48 часовен притвор , според српската полиција , уапсени се заради нелегално производство и пуштање во употреба на оружје и експлозивни направи.

Често косовските медиуми пишуваа за овие криминалци , а меѓународните сили имаа снимки во кои се потврдуваше улогата на браќата во насилствата во северот на Косово.

http://gazetaexpress.com/?cid=1,15,69998

-
Масовна тепачка меѓу србите на северот на Косово

Вчера околу 23 часот на северот на Митровица избила тепачка помеѓу 60тина срби на улица.

Следењето меѓу нив и тепањето продолжеле низ неколку улици. Настрадале 2 српски автомобили , излогот на една продавница и еден полициски автомобил.

9 срби побарале помош во болница заради повреди од употреба на тврди предмети

Полицијата морала да употреби солзавец и да пука во воздух.

Се препоставува дека инцидентот е борба меѓу хулигани заради конфликт на интереси.
Вакви инциденти на северот на Митровица населен со срби , имало и порано.

http://gazetaexpress.com/?cid=1,15,70016

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
:facepalm: Дардан, јебала те газетаекспресе

Ovo je bio sukob dve klinacke bande. Cine ih momci stari izmedju 17 i 22 godine. Jedna se zove "km-firm", sastavljena mahom od navijaca Partizana, mada ima i drugih navijaca i nenavijaca! Drugoj je ime "Canzve (Zvecan) force" i cine je mahom navijaci C. Zvezde (opet ne iskljucivo oni)!
Te dve grupe huligana su u sukobu vec duze vreme.
To je cela istina! Ovaj sukob nije inspirisan nikakvim drugim motivima osim dokazivanja ko je "gazda" u gradu!
U nedostatku sukoba sa Kforom i Albancima tuku se medjusobno.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431
Еј дали Хашим Тачи денес им го честита Велигден на Православните? :vozbud:
...или каурите од тој сој не ги есапи многу-многу?

Kajgana Shop

На врв Bottom