- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Вчера можевте да глеате многу фер играчи на тепачката меѓу Валенсија и Интер... ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Доста бе не ме смеј жити се ... Кај е Буфон фер, наместе утакмица во купот 1-1 заврши, ептен смешен гол приме и покасно се докажа дека имал во кладилница уплатено или нешто слично. По нефер от то мислам дека нема. А се спасе од казна оти е икона во италијанскиот фудбал и никој нејки да му ја уништи каирерата. Најдобар голман е на светот ама дека е фер да не се лажиме.OsAmA напиша:Za mene Buffon golmanot na Juve
Колку објективно гледиштеSindikat напиша:Можи да се речи Паоло Малдини, одвреме навреме прај груби фалој во корист на тимоти се буни на судиите ама само кога е во право. Сепак има стил и авторитет на теренот, знај да прифати пораз и да честита на противникот.
Па капитен е нормално дека тој ќе се буни на судиските грешки. То ми е поентата мене. Малдини има стил и никогаш не му се испонашал на некој судија без врска и никогаш не удрил играч намерно со рака или било шо да изгледа валкано.Димитар напиша:Колку објективно гледиште![]()
Смешно е што, според тебе секој играч од Милан, е најдобар во нешто....Sindikat напиша:Па капитен е нормално дека тој ќе се буни на судиските грешки. То ми е поентата мене. Малдини има стил и никогаш не му се испонашал на некој судија без врска и никогаш не удрил играч намерно со рака или било шо да изгледа валкано.
Шо сакаш ти да кажиш дека Малдини не е фер играч? Јес да јас сум фан на Милан, ама тебе пак ќе ти треба факт за да го оспориш моето мислење. Шоако напиша ироничен пост, пак не си во право.
Абе сеа прајме муабет ние за фер играч кој е. Тоти врска нема со фер, Дел Пиеро ај да речиме, Занети далеку е од калибаро на Малдини титула една смрдена нема освоено, Корини?!?!? па ти мора да се шегуваш, чоеко ни за репрезентација нема играно и плус не е од фнуче во Палермо 2003 дојде за нив дигра.Димитар напиша:Смешно е што, според тебе секој играч од Милан, е најдобар во нешто....
Но, ок, за Малдини, добар е, мислам грев е да се мрази играч од ваков калибар кој е белег на еден клуб,...
Милан го има Малдини, Интер - Занети, Јувентус - Дел Пиеро, Палермо - Корини... Рома - Тоти......
Сите овие, повеќе или помалку фер... Се што прават е за доброто на тимот!
ахахаха ЕПТЕН ферски, посебно оние од интер кога му се стрчаа со клизачи.Викторгг напиша:Вчера можевте да глеате многу фер играчи на тепачката меѓу Валенсија и Интер...![]()
повеќепати имам напишано дека Henry не е фер играч, бидејќи дава голови од слободен пред да му биде дозволено, па тоа не ми гледа ферски, а за Ronaldinho, па е до некаде фер, а и секогаш е насмеан, алал да му е.Shorty напиша:Henry i Ronaldinho se najfer igraci.
Таква му е фацатаZIKS напиша:за Ronaldinho, па е до некаде фер, а и секогаш е насмеан, алал да му е.![]()
Да бе фер е Роналдињо, најферски замавнува по Сорин на клипчето. Ако фудбалер замавнал со рака по друг со намера да го удри без да биде физички нападнат не е фер играч и точка.Димитар напиша:Таква му е фацата![]()