Isto taka Henry dava mnogu pederski golovi od slobodni udari, dodeka golmanot go mesti ziviot zid...Викторгг напиша:иаааааа, Анри какви груби фаулови праи... и тоа намерни... испаѓа од конкуренција АутмаЦки![]()
мислам дека парагваец беше старо магаре над 35 досега во кариерата немал ниту жолт картон па као спикерот викаше последна средба во кариера ,а црвен картонВикторгг напиша:И во Франција на светско, Мексико губи и во 90 минута со две нозе на противнички играч влета. Си стана не ни дочека судија да му даде картон, си искочи од игра.
точно е, сега сите некако прават да дадат нефер гол, или такви заебанции, посебно како што прочитав погоре, некој кој даваат голови од слободни удари, кога живиот ѕид се мести за одбрана.Aleee напиша:Pa Di Kanio, toj, koj drug, mislam deka umre vremeto na fer igracite
za to odvaj se spasi da ne odi zatvor ko bese skandalot so mestenjeto vo italijaCocacola напиша:Gatuzo i Nedved :pos2: zezam se
Buffon spored mene mislam deka imase nagrada on kako najfer igrac..
Ova li e fer igracG@rfielD напиша:Ја Henry би го стаил тука. Човекот си е многу фер, не памтам кога напраил некој испад како шо прави Ибрахимович на пример. А и Роналдињо е фер мора да се признае.
ах, ЕПТЕН тешко Henry да е фер играч. Добро игра, но сепак дава голови неправедно, поточно од слободен удар, додека се мести живиот ѕид, па додека се мести голманот, тој само си шутира, и гол дава.G@rfielD напиша:Ја Henry би го стаил тука. Човекот си е многу фер, не памтам кога напраил некој испад како шо прави Ибрахимович на пример. А и Роналдињо е фер мора да се признае.
Неможам да ви се начудам на субјективноста, овој Занети (Занети има минимум 10 црвени картони во кариера) оној Ривалдо и шлагот Анри. Па Анри може да конкурира во најнефер играчите, играчи што играат најпедерски. Неможе никој да рече дека има играчи кои во својата кариера не направиле некој нефер потег заашто во жарот на борбата се губи свеста и се влага во афект. Јас памтам неколку фер играчи што ми останале во глава, Ширер (еден црвен картон во цела кариера и тоа по грешка му бил даден) Клосе, спомна некој за пеналот, два пати јас само го имам видено да вика дека не е пенал од кога судијата има дувнато за пенал, Овен, сте го виделе некогаш да се расправа или да прави нешто нефер?G@rfielD напиша:Ја Henry би го стаил тука. Човекот си е многу фер, не памтам кога напраил некој испад како шо прави Ибрахимович на пример. А и Роналдињо е фер мора да се признае.