Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
најубаво нешто е тоа што мајка ми и татко ми, ми подариле живот. да живеам да, станам нешто во животот

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ми го разубави 22риот роденден... Креативно, со многу љубов.
Претходно си ги мразев родендените.

Секој ден ми кажува колку сум му посебна, убава, силна.

И начинот на кој ме гледа... Тоа е најдоброто нешто што некој го прави за да се чувствувам посакувано и сакано!:back:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кога сите чупиња во класот гласаја за мене кога требаше да избериме претседател!:vozbud::pos2:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Секојдневно моите блиски прават добри работи за мене а јас понекогаш и не стасувам да им се заблагодарам.Најубавото нешто е што остануваат тука и покрај сите мои глупости :pipi:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
1.кога на чколија ми донесоја торта и кога цел клас јадевме
2.кога еден друга пред еден кашиф извика дека сум најдобрата ученичка во класо негов:kesa:
3.кога ме одбраја за претседател за класо

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Паа што знам има многу работи не би можел да издвојам сега. Али во главном го имам тоа доживеано од најблиските мои.. :wink::wink:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Член од форумов ми посвети топик. :icon_lol: Aли srsly, седев до шеска окезена минути и минути. А дента до тогаш се немав насмеано ни најмалце.

M

M del Mar

Гостин
Па има доста убави работи некој што рекол за мене и некој што направил...али не останале целосно меморирани во мојот мозок а тоа значи дека нештото било површно!

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Обично убавите зборови ги оставам за другите, а убавите работи настојувам да ги правам сам за себе. Не верувам дека некогаш некој би направил нешто толку многу за мене.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Секој пат коа ќе ми каже, те сакам. Oh, what a feeling <3

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Никој не кажал ништо убаво за мене нити па направил.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
денеска ми кажа едно машко дека сум била уба..:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::back:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Еноставно, најјубавото нешто за мене во животов е што ги имам најдобрите родители на свет и најсовршениот дечко кој може некој да го посака ... Не се опишуваш со зборови, бубу :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom