Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
мајка ми- се направила за мене и знам дека ќе направи
фала ти мамичке и јас те сакам тебе

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Naj ubavoto nesto do sea sto mi se ima deseno e koa vidov deka sum i prv na bivsata moja se custvuvav ko svetot da e moj.Ama sea ne e:tapp:

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
cveke

Bev bolna ...voopsto ne mi bese dobro i nekoj mi zazvone na vrata otvoriv i padna ruza ....toa bese od decko mi ....na kartickata na ruzata pisuvase osdravi sto pobrzo...!:smir:Bev mnogu srekna!!!

M

MIL

Гостин
Ќе го издвојам моментот кога девојка ми ми кажа Мил те сакам Мил те љубам се растопив не очекував :kesa: :smir: :back:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
не знам на нишо не ми текнува во моментот ... не ми прат изглеа луѓето мн арно мене :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мајка ми затоа што ме роди, а да и татко ми ќе го заборавев.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Koga eden drugar mi reci volku dobro sustestvo kako tebe nemam sretnato do sea, mislam deka nema ni da sretnam, iskreno ne ocekuvav takov komliment od nego bidejki mnogu retko gi dava komplimentie

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Koга една другарка ми рече: Џабе сакаат да не разделат, јас ќе сум секогаш со тебе.

O

Out Boy

Гостин
Кога пред околу година дена една супер типка ми рече дека и’ се допаѓа како размислувам, дека сум кул тип и после неколку “мувања“ ми рече дека е спремна да раскине со типот за да биде со мене. Јас нормално, ја одбив :helou:, ама самодовербата што ми ја даде ме држи и ден денес.

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Кога другарка ми за мојот 18 роденден ми ја испеја усни на усни од тоше пред целото школо ......бев мн изненадена и срекна и незнаев како да изреагирам само ми потекоа солзи и се израсплакав....шо да праам лигла сум за такви работи.:pipi:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
На први Мај кога девојката за прв пат ми рече "Те сакам!". Се стопив во креветот во кој лежев.

Армин на 2ри Јули, кога го прочита мојот поздрав до неа на A State Of Trance.

Не можам да издвојам повеќе, има многу убави нешта кои главно се случувале оваа година.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Денес една порака ме направи пресреќна....

"Само да знаеш дека некој мисли на тебе цело време:back:"

Ми текнува на една изјава од пред 1 месец што многу ми значи и покрај тоа што не сум сигурна дека е тоа така...

"Доволно ми е да сум покрај тебе и да те гледам....:pipi:" (типично симињање ѕвезди што мене ме погоди во моментот :pipi:)

Член од
9 декември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Кога бившиот ми кажа некои работи:
- Со која и да сум, колку и да е богата и убава јас ќе те сакам тебе!
-Уше 100 пати да ме заебеш пак ќе ти простам и пак ќе бидам со тебе!

И една случка: бевме заедно во парк и наеднаш почна да врне. Станавме за да отидеме негде под стреа и наеднаш ме крена и ме баци на дождот..

Kajgana Shop

На врв Bottom