Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Беше тука кога ми требаше највеќе... фала ти.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Na casot po Mak. Jaz., den posle sobirot na klasnite predsedateli na sovetot vo ucilisteto. Profesorkata po Makedonski Jazik (ja citiram) : Bidete gordi na predsedatelot na vasiot klas, bidejki vcera odrza najdobar govor od site ostanati predsedateli so naseto uciliste !!

:pos2: :vozbud: :pos2: :vozbud::pos2:

P.S. : Inace nejze najveke ja mrazam od site profesori sto mi predavaat ... !!!* ;)

E

`EsCaPe`

Гостин
За роденденот мој, ги чекав другарките од школо да дојдат кај мене дома..И ја чекав, чекав, ги немаше нив, каснеа поласаат..И се разочарав јас реков сигурно нема да дојдат...И тогаш ѕвонеа на врата и отворам јас и ги гледам сите, една другарка го држи поклонот, друга другарка држи торта со свеќи, другите балони имаа и ми пееја Happy birthday... Хихи, баш беше интересно..

Толку ми текна сеа..ако има нешто плус ќе пишам..

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Дојде за секунда кога стварно ми требаше, без размислување.... Никогаш нема да го заборавам тоа....

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Една личност со која се познавам од кога знам за себе, која ми значи неизмерно многу, и која ја сакам од се`срце, ми подари парче хартија со кус текст на него. Нека звучи смешно и глупаво, но напишаното за мене е нешто свето. Претходно беше читано јавно, натера на солзи едно триесетина присутни, и бидејќи ми беше посветено, оригиналот е кај мене. :) Редовно си го препрочитувам. :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Последен мој пост? :icon_conf Оф леле... Ќе испадне све мене убави работи ми се дешаваат на крај. :icon_lol: А не е така. :icon_lol:

Последното што ми се случи сакам да го пишам овде. Неодамна, моја другарка со која бевме неразделни до пред неколку години, си замина. Бевме неразделни, зашто таа реши дека повеќе не треба да сме. Не и` простив никогаш што ми отиде, односно што се скаравме, бидејќи нејзина беше вината. Сега ја нема и физички. Многу пројдов со неа, навистина многу... Еден од ликовите без кои детството не би ми изгледало онака како што изгледа кога ќе се сетам на него денес. Почетоците на нештото наречено пријателство ги имав токму со неа.

Иако брканиците по школскиот двор, ластикот и плочката, и труењето цртани филмови никогаш не преминаа во бегање од часови, бркање дечковци или заеднички вечери во дискотека, дури и на она што го правевме како дечишта, се`уште се сеќавам совршено. Неа ја снема, не беше до мене.

Е, пред да си отиде... Ме побара. И ми одржа говор, што уште ми зуи во ушите. Убав муабет направивме, сосе плачки (она), сосе викање (ја), сосе све... Најубавото нешто што го направила... Направила многу за мене. Затоа и ми беше другарка. И кажала исто многу, ама ете, крајов беше најзначаен, зашто ми (си) ја призна грешката. Години отпосле еј. Толку време требаше да пројде, толку многу требаше да пропуштиме, толку да се лутиме и караме и глумиме, зашто? За глупост, чиста.

Меѓу другото, ми рече и дека сум најубавото нешто што и` се случило, покрај брат и`. И јас и` верувам. Ја сакам и покрај сите идиотшини што ни ги претрпе нашето, заради неа, и и покрај тоа што ми е далеку. Ми недостига ненормално. И криво ми е што порано не и` текна дека сум тука. Можда сум тупа на тоа поле, извинување и барање/давање шанса, и не ме бива за зборење на темата (као шо ме бива за зборење глупости :icon_lol: ), ама јас немаше да и` речам не. Никогаш.

Сега... Ќе чекаме да заврши обврските. Во меѓувреме ќе си чекаме одмoри и празници. После, здравје... Иам добри пар години живот да и` ги раскажам. :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
многу работи:)незнам од кај би почнала..можеби тие најмалите работи..тие се доволни за мене ...секогаш ме враќаат во живот..а пријателите секојдневно ми ги приредуваат:)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Мајка ми го има направено најубавото нешто за мене.

Ме родила.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ех, да ме прашавте кое е најлошото нешто што некој ми го направил, ќе направев тука цел список од нешта. А од друга страна, не можам да се сетам на ниедна добра работа што некој ја направил, а сигурно има такви дешавки.
Меѓу 10 добри и една лоша работа, човек попрво ќе се сеќава на таа едната, отколку на било која од добрите... Иронија на животот.:toe:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..хмм .. ми текна...кога добив прво место математика..и кога ме читаа на микрофонот во школо...и кога дојде наставникот(заш ова беше у осмо)ми подаде рака и кога класната пред сите рече дека сум најбоља у цела генерација..хммм а имав 3 по мат:pos2::pos2::pos2:
...да и кога зам директор ми рече дека сум онаа која преставуа пример кој треба да го следа сите...еее јако беше тогаш кога ми го рече пред сите наставници во канцеларија..а половина од нив не можеа да ме свара..бидејќи мн зборев...:toe:
...кога цела година посакуав црвени конверс стартке..и никако не ми купуаше..анн ...мај бест френд... ми ги купи за роденден..а два дена пред да ми ги даде( мојот роденден) се каравме за глупости..се изнавикавме една на друга...но после тоа се смиривме...и коај ми ги даде...кј се гушнавмо аууу ај вил невер форгет...хепи би-деј ту ми..ај лов мај френд анн :back:
...кога ми шепна најубава ствар на уше..хммм (минато забраено време :nesvest:)
...и секогаш сум си среќна кога ќе го слушнам...читнам на мсн...:wub::wub::wub:
..ништо др не ми текнау..а да беше за некои лоши ствари..ауу реферати :pipi:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Koga so decko mi pravevme edna godina od koga sme zaedno kaj nego doma od mali svekjicki mi napravi srce vo koe se naogjaa nasite prvi bukvi i poklonceto vo ubava kutija.Bev presrekjna...ima i mnogu drugi nesta no ova mi e edno od najdragite nesta...
*za rodendenot cela soba ja napravi so golemi rozevi baloni,svekjicki nasekade,torta vo forma na srce i romanticna vecera..ah kolku bese samo preksrasno...
*koga mi podari rozevo kapce koe go posakuvav doolgooo vreme
FALA TI SRCE ZA SITE UBAVI MOMENTI POMINATI SO TEBE

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
никој ништо.....:toe:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Мајка ми го има направено најубавото нешто за мене.

Ме родила.
Vo pravo si, stvarno toa e njaubavoto nesto shto nekoj go napravil i za mene (mislam majka mi shto me rodila mene)
A ina4e prestanete so toa nikoj i nisto, da baravte najlosite raboti i sl.
Sigurna sum deka barem ednas nekoj napravil nesto ubavo za vas ako ne i mn poveke pati samo shto vie gledate so pesimizam na se pa i na zivotov pa ne ste zabelezale, a ina4e malite raboti go pravat zivotot ubav i mn mn mn ubavi raboti i mi rekle i napravile za mene site moi bliski koi neizmerno gi sakam kako i mojata bivsha najdobra drugarka so koja nekogash bev nerazdelna i znaese kako disham a sega edvaj edno zdravo si go velime. Znam deka mi ima napraveno mn zlo vo zivotov ama jas si ja sakam isto kako i pred toa i se bi napravila za nea samo ne bi i se doverila poveke nikogash. Ima mn ubavi raboti napraveno za mene, mn raboti sme prosle zaedno, i mn me ima nau4eno vo zivotov pa zatoa ke ja pamtam samo po dobro i zasekogash ke bide del od mojot zivot zosto zivee vo najubavite moi spomeni.... ima i mn ubavi spomeni bez nea ama sepak gi ima i mn so nea.... aj da ne zamaraj jas mn mn Pozz

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
најубаво нешто што некој го направил кон мене беше случка пред 3 години која ќе ја паметам закогаш,случка во која бев премногу разочарана од некоја особа во еден момент,како и во истиот момент избезумена,најубавото нешто што ми беше направено одма во тој момент е брзото доаѓање на мојата тогашна како и сегашна другарка на која и се јавив одма да дое и на без никаков проблем најбрзо што можеше стигна и ме спаси од самата беда која ја доживеав......тоа ќе и го паметам засекогаш......

Kajgana Shop

На врв Bottom