Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Mi kazuvase deka ne moze ni minuta bez mene-ne mu veruvav,me sakase ne go sakav,barav da ja ostavi rabotata ili ke go ostavam,ja ostavi a sepak jas go ostaviv:nesum: i potoa sekoj den mi se javuvase da mi kaze deka me saka i mi gi ispea site pesni sto znacat TE SAKAM a jas ne mu dadov 2-ra sansa:zid:-Kire prosti mi ne sakav da te povredam kasno go svativ toa. Ne se kaam zatoa sto ja pronajdov vistinskata ljubov na mojot zivot,no se kaam sto unistiv nesakajki del od negoviot zivot zatoa sto ne veruvav deka nekoj moze iskreno tolku da saka...:kesa:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Имаат толку убави нешта направено за мене, што не можам да се сетам на никое посебно...

Член од
24 декември 2007
Мислења
30
Поени од реакции
1
Ti si se za sto sum sonuval i sto sum mislel deka postoi ama jas nema da go pronajdam,ti si najubavata rabota sto mi se slucila vo zivotot.Zborovi kazani od mojot decko koi ke gi pametam zasekogas,bez razlika sto i da se sluci vo idnina

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Има неколку, ме мрзи да раскажувам сега :) Можеби некогаш

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
ме направил татко ми ме родила мајка ми-најубавото нешто што некој го направил за мене.

С

Сатори

Гостин
Тоа што моментално некој го прави за мене, што ми ја дава целата подршка и разбирање додека ми клецаат колената.
Не може некој, да направи повеќе за мене од ова. :devojce:

E

elence*$

Гостин
Сестра ми........ секогаш ме поддржувала во се`.. и најдобрите работи за мене ги имам слушнато од неа... секогаш ми вели: ти си најдобра, најпаметна, најубава....... и иако знам дека сето тоа не е точно... премногу се осеќам исполнето ко ќе го чујам тоа од неа..

колку само ми е мака шо ми е толку далеку........ :cry:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
najdobroto so mi se ima sluceno in this 16 years se to so gi najdov my best friend koj se sekogas tuka i me podrzuvaat bukvalno vo se, mi davaat soveti socustvuvaat so mene i se sekogas tuka za mene. Gene Ole i Jovance srcki najnaj golemi ste :kesa::3::angel1::eek:lee:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
najdobroto so mi se ima sluceno in this 16 years se to so gi najdov my best friend :kesa::3::angel1::eek:lee:
Oh my god па ти си била стварно cool и crazy, wow немам words.

Он топик: Во меморија ми се повеќе убави нешта шо мајка ми и татко ми имаат направено за мене. Во последно време или никој нема направено нешто за мене или јас немам забележано.
:tochak:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Најубави работи кои некој ги направил за мене:
Тате и мама ме донесоа на светов, откако прво ја напраиле дада ми,
Една професорка ме испрати во Белград да снимам документарец,
Другар ме препорача како вокал за еден бенд..Тенкс МЦ.Уште пеам.
Марга ме зема со неа на мини музичка прошетка.
Другарките кои брутално ме сакаат.
Дечко ми кога дојде од туѓина со сончогледово цветче во рака за да ме расположи.
Најубави работи кои ми биле кажани:
Од тато, после прва свирка:Терај ќерко, и не запирај!
Од сестра ми:Те сакам иако си најсебично гомце на свет.
Од другар:Кога се смееш имам чувство дека е пролет.
Од уште еден другар:Со тебе најлесно ги учам и глупиве лекции(после една колективна фрка за колоквиуми)
Од другарките:Се ежиме кога пееш!
Од Љубовта:Сакам да ми родиш деца, убаво си ми заоблена, имаш најубави усни, ме нервираш што си хедонист....И такви симпатични нешта.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
najdobroto so mi se ima sluceno in this 16 years se to so gi najdov my best friend koj se sekogas tuka i me podrzuvaat bukvalno vo se, mi davaat soveti socustvuvaat so mene i se sekogas tuka za mene. Gene Ole i Jovance srcki najnaj golemi ste :kesa::3::angel1::eek:lee:
A i da nadopolam uste nesto ili P.S. seedno....
ic ne mu sum blagodarna na roditelite so me rodile oti izgleda jas sega mu doagam kako predmet na koj so mozat da si se praznat psihicki i pojke ne mozam da gi slusam kaj so vikaat......

OFF Topik

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Фактот дека е сака и прифаќа каква што сум со мани и доблести

Член од
30 декември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
so decko mi se skaravme pred okolu 6-7 meseci ama toa bese naj teskata karanica sto sme ja imale do sega.Jas rekov kraj da ne go vidam veke iako go sakav poveke od se.......i neli normalno placam pred drugarkite,go vregam ova ona kako on e mizerija i ne me zasluzuva,a oni aj dosta,nemoj taka,ke se smirte......Ne se slusnav so nego 2 dena,a jas da ne znam deka on ustvari tie 2 dena celo vreme si kontaktira so moite drugarki i napravile plan kako da se smirime.Posle tie 2 dena prezivuvanje nervni slomovi jas razbiram od drugarkite deka on ke odi na pat(inace cesto patuva)!E togas se skrsiv uste tolku,nemozev da ostanam doma zosto ke poludev i otidov kaj edna od drugarkite da spijam......Sabajleto se razbudiv pak so mislata za nego ama ljuta ifrit,i koga na drugarka mi i zvoni mob.i mi vika ke odam do pred vlez odma se vrakam.Se vrati,a vo racete drzese ogromna torta vo vid na srce napravena sto da ti kazam...mi se javi za kratko vreme i mi kaza:srce,od se srce,za moeto srce!Detsko e mozebi ama na mene mi zvucese najubavo na svet :)Odvaj cekav da se vrati za da go izbacuvam i izguskam!

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Хехе најубавото нешо за Св. Валентин, дечкооо ми блесавиоттт пред милион луѓее го направи изненадувањето шо ми го збореше цела недела, и тоа у midnight, a ja цела недела пред тоа збореввда го направии тоа дискретно хаха ама ме зезнааа:D

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
...дека долго, а можеби засекогаш.
;)

Kajgana Shop

На врв Bottom