Најпотценети и најпреценети актери/актерки?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Анџелина Џоли, Натали Портман, Пенелопе Круз и Ен Хатавеј дефинитвно ги преценија...Мене ми се дури и потпросечни како актерки...А г-цана Џоли најверојатно мисли дека се оствари себеси потполно како актерка, па премина во режисерски води со оној смотанион филм Во земјата на крвта и медот...:rolleyes:
И Џенифер Анистон исто така е прецената...
А за потценети, ја би ги кажала Рене Зелвегер од жените (брилијантна глумица) и Стивен Дорф од мажите...Би требало да им се даде повеќе значење, публицитете и медиумски простор...
Ен Хатавеј?
Ен Хатавеј??
Ен Хатавеј???

ЕН ХАТАВЕЈ???

Да не се расправаме... :mad:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.071
Поени од реакции
45.891
Овој Ио се фатил за Ен а целосно ја занемари Портман у постот, Јонзе те молам превземи од тука ... he is all yours.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Овој Ио се фатил за Ен а целосно ја занемари Портман у постот, Јонзе те молам превземи од тука ... he is all yours.
Нечу ни да дискутирам за Падме, не знам како можеше да ја вреџа така, ма да не сум расположен да се нервирам за неа. Ен од друга страна ја доживувам на емотивно ниво и треба да барам бан за навредата, ама ајде...
--- надополнето: 11 април 2012 во 02:22 ---
P.S.
Јонзе реагира само за Меган Фокс, таа институција од актер, невиден талент на големото платно...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.106
Поени од реакции
25.421
Гери Олдман.

Два филма ќе земам. Имортал беловед односно биографскиот на Бетовен

и биографскиот на басистот на Секс Пистолс Сид Вишс. Сид енд Ненси-Лав килс

Значи станува збор за двајца музичари едниот великан во класичната музика односно романтизмот, живеел пред 200 години во сосем други услови од вториов кој бил панкер од крајот на 70-ти. И двајцата ги фаќа фантастично, едина подобра интерпретација на некоја личност од него барем за мене е Вал Килмер во улогата на ЏИм Морисон во Дорс.

Гери Олдман, легенда која још хода, а додека некоја си пуфла Линдзи Лохан е на секоја насловна.
Се сетив на овој мој пост од лани и како кец на 10-ка ми дојде статијата од оф нет. Чисто како потсетник зошто типацот е стварно класа

http://off.net.mk/galerii/gari-oldman-vo-12-ulogi#11

Член од
7 јуни 2012
Мислења
87
Поени од реакции
52
Најпреценета е дефинитивно Kristen Steward. Нема што да коментирам повеќе...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
На оваа местото не и е во Холивуд.

Blake Lively

Ретко некој да ми гази по нерв од познатите, али оваа не ја можам.
Толку неталент во неа, тоа чудо едно.
Никакво повишување/снижување на глас, никакви гримаси освен една, едноставно не ја бива бе.
Savages ќе беше далеку поарен филм без неа.
Гледам ништо не снима моментално, а се надевам нема ни да снима веќе.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524

потценет
Ted Levine
пред некој ден глеав еден филм со Патрик Свејзи (RIP) - Next Of Kin, типичен пример за добар филм уништен од лош WTF крај, ...
Левајн го има само на почетокот у една кратка сцена која треба да послужи као запознавање со ликов на П. Свејзи koj е у главна улога,... а бе дали пола минута е у кадар а таков впечаток остави така уверливо си го одглуми ликот,... значи, за една тотално небитна минијатурна улога дал се од себе, шо да кажам освен респект :cuc:
у поглед на трансформации би го споредил и со Гери Олдман....не му е проблем да иде до крајности за улогиве на пр. Јагнињата или потценетиов Булит

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Меѓу многуте преценети/потценети актери фигурира едно, за мене крајно иритантно и неталентирано типче, чија појава безмалку ми гарантира ужасен филм. Далеку е од ѕвезда, но веќе со самото негово присуство пред камера се има изборено за видно место во групата преценети, излишни, ужасни глумци.

Rob Schneider

Kajgana Shop

На врв Bottom