Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.475
32 години има, допрва почнува. Видов за 2012 дека скоро сите филмови му се crime/drama, така да ќе има уште сериозни улоги.
Леле немој Blue Valentine, многу лош филм. Немој да ми изиграш карта не е за секого, оти баш овие ги преферирам. Уствари за Гослинг е муабетот, кој беше океј, а општо филмот со оваа што треба да ја гледам како Мерилин.. да кажеме само филмот можеше да биде поголем одошто беше.Blue Valentine и Fracture, само да се надополнам дека греота е такви муабети да му се вадат.
Леле немој Blue Valentine, многу лош филм. Немој да ми изиграш карта не е за секого, оти баш овие ги преферирам. Уствари за Гослинг е муабетот, кој беше океј, а општо филмот со оваа што треба да ја гледам како Мерилин.. да кажеме само филмот можеше да биде поголем одошто беше.
Не е лош филмот, и не дека не е за сите, само филмот е секојдневие. Сега на некој тоа не му се свиѓа.Леле немој Blue Valentine, многу лош филм. Немој да ми изиграш карта не е за секого, оти баш овие ги преферирам. Уствари за Гослинг е муабетот, кој беше океј, а општо филмот со оваа што треба да ја гледам како Мерилин.. да кажеме само филмот можеше да биде поголем одошто беше.
Потполно се сложувам за Џереми Ајронс ... иначе според мене еден од потценетите актери и покрај тоа што е одличен глумец е Харви Кајтел ... има одиграно одлични улоги а посебно му е добра улогата во Лошиот поручник ( филм од пред 16-17 години во режија на Абел Ферара ) ... за потценети ги сметам и Денис Хопер и Кристофер Вокен , и двајцата одлични актери . Од актерките според мене потценета е Ума Турман и покрај тоа што е прилично популарна , сепак мислам ги нема добиено признанијата кои ги заслужува .
Џереми Ајронс. Некако легнати му се историските улоги и психолошките драми/трилери. Ептен со класа ги глуми филмовите-на олд скул начин. Фантастично го фаќа Кафка во истоимениот филм, одличен е во Жената на францускиот полковник со Мерил Стрип, па дури и во малце нетипична за него улога во Умри Машки 3 во улогата на Сајмон Грубер е на високо ниво. Мене лично најмногу ме импресионираше во The Dead Ringers кога глуми две улоги на двајца браќа близнаци кои се доктори. Иако се различни табиети Ајронс одлично ја врши трансформацијата од едниот во другиот.
Леонардо прецент, лол. Кејт Винслет, Никол Кидман, Анџелина... извини немам лоша намера ама мора да се шегуваш. Чисто информативно ги гледаш само новите филмови или и нешто постаро.
Па, не знам кој не би бил збунет кога според тебе горенаведените актери се преценети.Не знам што си толку збунет , убаво си напишав (за Леонардо) дека во поновиве филмови преглумува.
Преценет е, односно се турка на стара слава.
А за Кејт, Никол и Анџелина не сакам ни муабет да правам. Особено Анџелина.