Мора да ви поминам од таму.Ипак сакам да го видам нели е фаца?zEk0 напиша:Дани, чичко Перо незнам дали го знаеш пошто не сум те видел у Витраж да седиш... Он е еден од дружината: Чоби, Аљоша, Зоцки, Гоцки, Шипо, Цаци, Жути, Крма....знаеш од таа генерација...
Не ми се верува дека го знаеш.
Acid напиша:Аурора, ако ти сакаш твоето име да се најде на билборд во некој главен град (пази, не збориме за маалски графит во некое гратче) незначи дека и другите би сакале. Незнам од кај заклучи дека сите потајно го сакале тоа...
Зошто се скарале ич не ме боли бе, не е тоа темата
Темата е „скопски фаци”, а не „Каролина и Гроздан” - муабетот е дека со таков блам дефинитивно не си „фаца” туку лигле.
Мистичен напиша:Остај ја бе па и ти, што сакаш да ти одговори тинејџерка! : )
"Млади бунтовници" и е репер за се.
Аурора мор шо зборваш црна ти. Ептен гачка ни кажа со муабетов.АуРоРа напиша:Да така збориме оти не сме пробале. Дека е блам е, ама тоа ти е сладок блам, и секоја девојка потајно посакува да му се деси тоа, сем ако не збориме за инает. ЌЕ ти се лоши тебе ако те има на билборди низ цело Скопје? Или уше повеќе ќе ти се крене цената?
ЉУБОВ... Ако некогаш си нашол љубов тогаш дај и крилја да лета и ако одбере да остане, тогаш и е судено да се оствари, И бај д веј, ние не знаеме зошто се скарале? Може и не било така страшно за да му прости
Да не сакаш и биста да му кренеш?АуРоРа напиша:Абе срцка то си е твое мислење, така? За мене фраер е оној кој ја признава пред себе прво и пред другите љубовта кон некоја. А не ако си праи филм од типот : ма што ми е гајле за неа, нека крши глава...Е баш за мене тоа е лигле , да ја пуштиш женската што ја сакаш да замини и да ја земи некој друг, од страв од тоа леле што ќе речат другите. Признале или не, ТИПОТ ќе остани запаметен, дали како ЛИГЛЕ или како ГЛАВНА ФАЦА, битно ќе биде ЗАПАМЕТЕН!!!!!
Три пати ми има зимано крв!Konstantin напиша:Zenski. Radica na Natali sestra i...