Ја па го имам видено Зеко како окрка сочен бокс од еден 16 годишен копиљ на времето во АХА и се струполи на земја ко покосен.Pana напиша:Srcinja ste ama nemate vrska.
Prvo,Dragan Vucic bil tepaciste?Go vidov pred Univerzalna za vreme na izborot na pesna za Evrovizija koga mu ja bapna eden ,dvajcata telohraniteli ne mozea da go spasat.
Inaku definitivno najfaci vo Skopje a mozebi i vo Makedonija se PIZE i ZEKO.
Legendi,nenadminati do sega!Kraj!
Да да.Заборавив на овие.Добро што потсети.Мистичен напиша:Други фаци:
- Тој стариот рокер, слаб, исушен, секогаш во тесни фармерки и чизми, со долга коса, што отпозади личи ко жена и се шлае низ град.
- Стариот скитник со дупнатата глава што никогаш не му зараснува раната. Незнам колку од вас ја знаат приказната (вистинската) за него. Бил на времето директор на некоја задруга, но ги зезнал радниците за пари нешто и го претепале.
- Тој што свири на шупелка пред трговски.
- Елвис Циганот.
- Борче од Центар, брич ќељав, со германски акцент, од скоро време Ве- Це мен во Процес! : )
kako mu e imeto na toj dzango ???? si mislev nikogo ne znam ali toj mislam deka go znamKonstantin напиша:Faci:
Shupe,Dzango,Gjubreto, Lobanjite...koj dremel po kafiki i MNT na vlez gi znae sigurno.
Zasto nikoj ne go spomnuva Bosko Ludiot, po faca od nego zdravje.
Zenski. Radica na Natali sestra i...
Auff cekaj sega ja da se setam. Toj e roden kako Dzango, neznam ni on dali si go pamti uste imeto.schtranga напиша:kako mu e imeto na toj dzango ???? si mislev nikogo ne znam ali toj mislam deka go znam
Еее...Тој е нај фаца......Мистичен напиша:Ј
- Тој што свири на шупелка пред трговски.
Што го прави борче толку фаца? Мислам закон е, ама го знам само од процес.Мистичен напиша:- Борче од Центар, брич ќељав, со германски акцент, од скоро време Ве- Це мен во Процес! : )