Најпознати скопски фаци...?

Член од
15 декември 2005
Мислења
1
Поени од реакции
0
naj faci Django, ljube ligaviot, Marco (ne jadi gz), Vince, Kamenjar, Koki C.P.B, Ninja, Dzemo od Cair, Ismeta....

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Што ви е вам бре луѓе, Скопје нема градска фаца на ниво на цел град. Колкаво што е, не може ни да ја има. Може да има маалски фаци, ама локалци се тоа кои само си ги мерат меѓу себе. Џанаци, пијаничишта, лопови и тепачишта колку сакаш. И мислам дека е многу глупо да ги величаме баш нив овде.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
jas sum edna od popoznatite faci jebiga narcis

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Иначе , Војо такозвани Марсовац најчесто е лоциран во парк и тоа кај Луна паркот.Увек на него оси една кошула прастара и антени од радио има закачени кај него на глава.Има околу 50 години и тврди дека кај и да е за едно 4-5 дена марсовците ќе се симнат итн.
Иначе коа тренирав у парк често го среќавав коа се враќав накај дома и еднаш ми кажа дека бил на Марс и дека марсовците многу не сакаат.

Ќе го препознаете има АНТЕНИ ОД РАДИО залепени на глава и стомак демек антени.И кога ќе го видите напрајте му муабет не се плашете ќе ви одговори и ќе ви каже нешто за Марс.

П.С. А ја знаете Верка исто у парк:)Една страна неизбањата баба шо се шета ко будала?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Ехеее, Верка ја знам. Гадна е, не е интересна...

За жал овој со антениве, Војо Марсовски сеуште го немам сретнато, ама ќе го сретнам сигурно ако носи антени на главата!
А добро бе луѓе, зошто порано не кажувате дека постојат вакви пациенти низ градов? Знаете што клипчиња добри би испадналe... :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
betogrozdanov45 напиша:
Vojo Marsovecot go znae nekoj?
Море Водњанец низа1, таман помислив дека пишуваш за другар ми Војо, живее под Тинексот на таа улица. Типот учеше у КОЦЕ пред 5 години заврши... прашај ги сите што учеле таму ке ти кажат за него :)

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
humanoid напиша:
Ружни и Перса панкерот!
Абе со се случува со Перса, го има видено некој тој батка :lol:
Ружни умре, Бог да му ја прости џанкерската душа, а со Перса се видов пред некој ден. Порано забите му беа ко да ги миел со петарди, а сега нема ниеден.

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
ПРКЕ:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
мислам дека ќе трпам вечни фрустрации кон овој тип,а што е најчудно ми нема ништо напраено,неам напраеномуабет со него,ништо,али едноставно ставата и фризурата:pos: :pos: ,е тоа е нешто што не се глеа секој ден:bip: :bip:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
436053 напиша:
ПРКЕ:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
мислам дека ќе трпам вечни фрустрации кон овој тип,а што е најчудно ми нема ништо напраено,неам напраеномуабет со него,ништо,али едноставно ставата и фризурата:pos: :pos: ,е тоа е нешто што не се глеа секој ден:bip: :bip:
Да, да, да, Прке звани Бекам! Од Паола шема, преку Стоби, до еволуција во Опиум! ;)

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Абе Љубе лигавиот е најпозната скопска фаца!!!Ако сакаш да го видиш возикај се по автобуси или чекај го на рекорд:pos::pos::pos:!!!:kez:

Kajgana Shop

На врв Bottom