Може да конкурира за титулата „дете џудесија“ заедно со Бојан, така? Некако ми наликуваат еден на друг...vodkamixx напиша:Абе најпозната фаца у Скопје и пошироко... син му на Верушевски.... хехехехе... :lol:
Па и во Струга само за него слушам во последно време ... :lol:vodkamixx напиша:Абе најпозната фаца у Скопје и пошироко... син му на Верушевски.... хехехехе... :lol:
Струшко-скопска позната фаца :lol:divine напиша:Па и во Струга само за него слушам во последно време ... :lol:vodkamixx напиша:Абе најпозната фаца у Скопје и пошироко... син му на Верушевски.... хехехехе... :lol:
Па тоа е фаца бе! :pishtoldz:sakas_ustzEk0 напиша:Иначе јас не ги сметам за некои ”фаци” скоро сите што сте ги навеле...мислам...сите се некои мафијаши, рекетари, тепачи, вратари....без врска.
Внимание може да се искаже со цвеќе, бонбониера, романтична вечера (да не набројувам)...yin yang напиша:Скокај колку што сакаш Ацид, ама Аурора е во право за тоа дека девојките сакаат внимание, па и да е претерување како тоа на Гроздан. Не сакате да признаете, затоа што е под честа на македонски „ебач” да признае јавно (до толку јавно како него) дека паѓа на гз за девојка.
Не ми прави разлика дали е девица или не, ако е со мене. Ама да ми раскине девојката, да отиде на „авантура” во Шпанија со друг маж (иако веќе (наводно) сум испаднал патетичен со интимен оглас на билборд), па потоа повторно да се смирам со неа?yin yang напиша:Иначе за тоа дека е глупаво да ја сака одкако имала друг дечко... мислам.... ти сакаш девица или уат ???
Acid напиша:Ах мистер Мијаги, само да контраш... :wink:
Внимание може да се искаже со цвеќе, бонбониера, романтична вечера (да не набројувам)...
Љубовни огласи на билборд е неверојатно лигушка, очајничка работа. Гроздан е
Испадна патетичен во очите на сите (освен тебе, зошто само контрираш, не за друго...).
Не ми прави разлика дали е девица или не, ако е со мене. Ама да ми раскине девојката, да отиде на „авантура” во Шпанија со друг маж (иако веќе (наводно) сум испаднал патетичен со интимен оглас на билборд), па потоа повторно да се смирам со неа?
Јинг, ти се молам.
Acid напиша:Како прво, ако ми раскинала со сигурност тврдам дека нема веќе никогаш да бидеме заедно. Второ , што било пред мене „се простува” нормално! Ама откако сме заедно, па макар сме раскинале и повторно сме се смириле - не. Поготово не ако јас сум ја побарал назад