Најпознати скопски фаци...?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе најпозната фаца у Скопје и пошироко... син му на Верушевски.... хехехехе... :lol:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Не сум го видел у живо :) Инаку да не учев у К.О.Ц.Е. немаше да го видам ни Аце Нинџа, негов лут душман.

Искрено кажано зш сите коа ке кажеш фаца помислуваат на некои копуци шо се бават со криминал??? Ја би гласал за Ношпал :D :D :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
vodkamixx напиша:
Абе најпозната фаца у Скопје и пошироко... син му на Верушевски.... хехехехе... :lol:
Може да конкурира за титулата „дете џудесија“ заедно со Бојан, така? Некако ми наликуваат еден на друг...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
vodkamixx напиша:
Па и во Струга само за него слушам во последно време ... :lol:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
divine напиша:
vodkamixx напиша:
Па и во Струга само за него слушам во последно време ... :lol:
Струшко-скопска позната фаца :lol:

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Прочитав све што имате наброено како ”главни скопски фаци” и од сите лично се познавам само со Перса - панкерот пошто кај мене у маало живее (и колегата негов од групата, Шупак). Иначе јас не ги сметам за некои ”фаци” скоро сите што сте ги навеле...мислам...сите се некои мафијаши, рекетари, тепачи, вратари....без врска.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
zEk0 напиша:
Иначе јас не ги сметам за некои ”фаци” скоро сите што сте ги навеле...мислам...сите се некои мафијаши, рекетари, тепачи, вратари....без врска.
Па тоа е фаца бе! :cuc: :pishtoldz:sakas_ust

Да имаш страв од него, кога ќе го видиш да бегаш на страна, да си помислиш „еј, овој ќе ми го земе мобилниот и парите!“, кога ќе ти побара 10 денари да зад'ткаш од паника! „Фаца“ - затоа што кој ги видел, долго ќе им го памти ликот...

Кој е според тебе фаца?

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Скокај колку што сакаш Ацид, ама Аурора е во право за тоа дека девојките сакаат внимание, па и да е претерување како тоа на Гроздан. Не сакате да признаете, затоа што е под честа на македонски „ебач” да признае јавно (до толку јавно како него) дека паѓа на гз за девојка.

Иначе за тоа дека е глупаво да ја сака одкако имала друг дечко... мислам.... ти сакаш девица или уат ???

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Ах мистер Мијаги, само да контраш... :wink:

yin yang напиша:
Скокај колку што сакаш Ацид, ама Аурора е во право за тоа дека девојките сакаат внимание, па и да е претерување како тоа на Гроздан. Не сакате да признаете, затоа што е под честа на македонски „ебач” да признае јавно (до толку јавно како него) дека паѓа на гз за девојка.
Внимание може да се искаже со цвеќе, бонбониера, романтична вечера (да не набројувам)...
Љубовни огласи на билборд е неверојатно лигушка, очајничка работа. Гроздан е :dudlac:
Испадна патетичен во очите на сите (освен тебе, зошто само контрираш, не за друго...).
yin yang напиша:
Иначе за тоа дека е глупаво да ја сака одкако имала друг дечко... мислам.... ти сакаш девица или уат ???
Не ми прави разлика дали е девица или не, ако е со мене. Ама да ми раскине девојката, да отиде на „авантура” во Шпанија со друг маж (иако веќе (наводно) сум испаднал патетичен со интимен оглас на билборд), па потоа повторно да се смирам со неа?

Јинг, :cuc: ти се молам.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Acid напиша:
Ах мистер Мијаги, само да контраш... :wink:

Внимание може да се искаже со цвеќе, бонбониера, романтична вечера (да не набројувам)...
Љубовни огласи на билборд е неверојатно лигушка, очајничка работа. Гроздан е :dudlac:
Испадна патетичен во очите на сите (освен тебе, зошто само контрираш, не за друго...).
Не ми прави разлика дали е девица или не, ако е со мене. Ама да ми раскине девојката, да отиде на „авантура” во Шпанија со друг маж (иако веќе (наводно) сум испаднал патетичен со интимен оглас на билборд), па потоа повторно да се смирам со неа?

Јинг, :cuc: ти се молам.

Абе види.... тоа што тебе ти е претерување, за девојките е супер. И нели се прави тоа ЗА ДЕВОЈКАТА, а не за своја промоција?

Па ако ВЕЌЕ ТИ РАСКИНАЛА што кур фактор си и ти додека не сте заедно, па да и даваш дозволи и забрани што смее и што не смее да прави. Тој период си е секој посебно и си прави кој како што сака. Или и после раскинување имаш ултимативно право врз неа? :)

Битно е додка сте во врска да биде како што треба.... нели?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Како прво, ако ми раскинала со сигурност тврдам дека нема веќе никогаш да бидеме заедно. Второ (да не набројувам, ќе продолжам со пишување), што било пред мене „се простува” нормално! Ама откако сме заедно, па макар сме раскинале и повторно сме се смириле - не. Поготово не ако јас (Гроздан) сум ја побарал назад (лигушењето по билбордите).

Зошто не се смирија веднаш после билбордите, ако тоа толку ја импресионирало? Се смирија после „авантурата” во Шпанија. Значи нешто друго има...

И доста веќе, глупо ми е да зборам за Гроздан и Каролина - простачки е.
Не ми беше тоа намерата. Само кажувам дека не си „фаца” ако искажуваш (демек) љубов по билборд - напротив, :dudlac: си.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Acid напиша:
Како прво, ако ми раскинала со сигурност тврдам дека нема веќе никогаш да бидеме заедно. Второ , што било пред мене „се простува” нормално! Ама откако сме заедно, па макар сме раскинале и повторно сме се смириле - не. Поготово не ако јас сум ја побарал назад

Абе ти да не си од некоја ултра-радикална-муслиманска заедница???

:)

Еј... мило ми е што не си ми бил дечко :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom