Најпознати скопски фаци...?

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
pearl напиша:
А бе ајде.......да ми направи некој нешто такво како Гроздан и да ме избламира пред цело Скопје........:angry3:

прво, го дигам на клоци сместа
второ, има да ги лиже сите плакати дур не се смекшаат, за да може да ги одлепи
трето, пред лижење има прво со лимунче да му го натопам јазичето

А после сето тоа ако му се вратам, па има да се :violent1: самата себеси.

Па никој не го направил тоа за ТЕБЕ нити ќе го направи.. затоа така храбро можеш да пишуваш вакви изјави. :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
yin yang напиша:
Абе ти да не си од некоја ултра-радикална-муслиманска заедница???

:)

Еј... мило ми е што не си ми бил дечко :wink:
Секој со свој ум. Господ нека е со тебе. :pop:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Го знае ли некој Антон????

Меѓу најпознатите е....

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Acid....штознам, на мене пак тие не ми се ”фаци”. По-фаца ми е чичко Перо (од мое маало). Не го знаете ама кога би го знеле би отвориле посебна тема за него :)

whatever....

Иначе тоа Гроздан-Каролина беше некој многу лош филм.....

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
zEk0 напиша:
Acid....штознам, на мене пак тие не ми се ”фаци”. По-фаца ми е чичко Перо (од мое маало). Не го знаете ама кога би го знеле би отвориле посебна тема за него :)
Чичко Перо???
Мислам дека го знам....од Ѓорче???

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
ако ви е за фаци по критериумот на ацид, еве го веруш џр.

ако ви е фаца по критериумот на зеко, ондак покојни ристо-вмро, или боро-шпакла, бог да ги прости. у овој период тоа е жаре-картон. кој ги знае, ги знае.

isabelle

ненадјебива
Член од
25 јануари 2005
Мислења
140
Поени од реакции
1
Ееее за мене најфаца скопска беше она циганчено (мислам дека генерација сум со него!) со као зелено плави очи башка плава коса , кој одел накај драгстор у трговски навечер или недела попладне гарант го знае .. ехехе не го знаат оф корс овие прцуливе родени после 1984.. али циганчето беше легенда. . ем пееше, ем се караше, ем фаќаше за г’З , ем сите јазици ги зборуваше..
ми недостасувааааа

А имаше и една друга фаца покрај циганчето , а тоа беше Жилата од коцка !брррррррррррррр да умреш од страв
каков уплав имам од него...

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Acid напиша:
Ах мистер Мијаги, само да контраш... :wink:

Внимание може да се искаже со цвеќе, бонбониера, романтична вечера (да не набројувам)...
Љубовни огласи на билборд е неверојатно лигушка, очајничка работа. Гроздан е :dudlac:

Н
Не се секирај Гроздан веќе го помина тоа. Проба и со цвеќиња во нејзиниот стан ( да не речам цела цвеќара купи), и со бонбониера и со се,и со скапи подароци...Ама не е тоа тоа. Ефектот со цвеќе и со билборд ти се молам... Филингот со ништо не се споредува. А и неговата храброст. Мислам ние можеме да збораме што сакаме, ама благодарение на подвигот тие се заедно!

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
zEk0 напиша:

whatever....

Иначе тоа Гроздан-Каролина беше некој многу лош филм.....
Кој е чичко Перо?Мора да го знам !? :icon_lol::icon_lol:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
pearl напиша:
Ех бе yin yang, си го пропуштила најбитниот збор во мојот пост ...... БЛАМАЖА..... не негова, туку моја. Мислиш стварно сакам да го доживеам :raz:

Ама ај, тоа за тие што знаат да читаат. За мене тука е крајот. :)
Во право си и ти.. БЛАМАЖА е некој да те сака до самоподчинување... Што ќе ти е тоа коа може да имаш некој кој не те поима како човек. :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
pearl напиша:
А бе ајде.......да ми направи некој нешто такво како Гроздан и да ме избламира пред цело Скопје........:angry3:
Да така збориме оти не сме пробале. Дека е блам е, ама тоа ти е сладок блам, и секоја девојка потајно посакува да му се деси тоа, сем ако не збориме за инает. ЌЕ ти се лоши тебе ако те има на билборди низ цело Скопје? Или уше повеќе ќе ти се крене цената?

pearl напиша:
А после сето тоа ако му се вратам, па има да се :violent1: самата себеси.
ЉУБОВ... Ако некогаш си нашол љубов тогаш дај и крилја да лета и ако одбере да остане, тогаш и е судено да се оствари, И бај д веј, ние не знаеме зошто се скарале? Може и не било така страшно за да му прости

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Аурора, ако ти сакаш твоето име да се најде на билборд во некој главен град (пази, не збориме за маалски графит во некое гратче) незначи дека и другите би сакале. Незнам од кај заклучи дека сите потајно го сакале тоа...

Зошто се скарале ич не ме боли бе, не е тоа темата :)

Темата е „скопски фаци”, а не „Каролина и Гроздан” - муабетот е дека со таков блам дефинитивно не си „фаца” туку лигле.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Остај ја бе па и ти, што сакаш да ти одговори тинејџерка! : )
"Млади бунтовници" и е репер за се.

Kajgana Shop

На врв Bottom