Најомилена (култна) сцена од филм

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.056
Кратко и јасно, Тhe Notebook

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сам дома 1 дел-Марв и тарантулата
100 пати да ја гледам 100 пати ќе се смеам.Најдобар е Марв

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=C_f5QAP15wg&feature=related[MEDIA]

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Еј бре ја убив од барање темава пред една недела...

Проклето добра сцена, дури и поентата на делот од филмот ми е многу јака... Lovely scene...

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
Otto e mezzo od legendarniot Fellini. e ova se vika reziserska umesnost a ne kako denesnive holivudski reziseri koi pravat animacii a sakat da ni gi bapnat kako igrani filmovi :wink:

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Out Cold

Од 1:25 до 2:50 е сцената ради која филмот го имам гледано којзнај колку пати :)

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Veronica Mars 3 sezona mislam deka bese 7 episoda.
Veronika se zali na grckiot sistem na ucenje (koga se oragiziraat vo kuki i tajni drustva) i zborue tamu so nekoja tipka i i se vrti i i veli:
"I don't know why people whant to joit the sorrorities don't they know" i posle veli
"ALL GREEK IS EVIL"
Ne sum gleal podobra scena. Mi go napravi keifot.

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
Најдобра филмска сцена

Која е најдобра филмска сцена според вас? Сцена што сте ја гледале барем 5 пати и што секогаш кога ќе ја гледате ви врват морници. Сигурно има повеќе на кој нема да можете да се сетите веднаш. Јас ево ќе почнам со една, па понатака кога ќе се сетам ќе ставам друга.

My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.

од

Gladiator

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Две.

Интервју со вампирот:

Saving Private Ryan

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Мене ме мрзи да барам на јутуб само еве вака ќе кажам :) Сите филмаџии ја знаат СТО ПОСТО :) На Лорд оф д рингс битката кај HELMS DEEP :) Особено коа Леголас се пушта на штитот по скалите и го набодуе тој на стрелата и одма им крши кичма на сите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom