Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
А едно дете што испило пепел и Кока кола за да не иде во школо?
А повеќе пати немав научено за тест и вечерта сум седел по 2 саата на балкон гол по гаќи за да се разболем и да не идем на тест

B

black angel

Гостин
godinava mn cesto si begav ni pet ni sest ja nzi vrata i non spot "nosev"opravdanjija i se razbira "doagaa" moite a mn cesto si se vadev na moite ginekoloski problemi

Член од
17 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
7
Vo prva godina sredno glumev na test po francuski deka mi se povrakja zatoa sto niedno prasanje ne znaev da odgovoram. Klasnata me pusti vo WC i poveketo mi poveruvaa zatoa sto bev disciplinirana ucenicka, hehehe.

Inace treninzite na plivanje i probite za horot mnogu me vadele od isprasuvanja. E, togas ne lazev:toe:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
мореее... се растурив од одење по гинеколози, утоп се праев по 5-6 пати месечни..сестрами во рок од 4 години не се снајде да направи клуч за неа па морав да и го носам скоро секој ден....
4та шема беше возачката, личната карта, и шопингот за матура

С

Спенсер

Гостин
требаше да идам на натпревар по математика и физика,и ја две недели пред да почнат натпреварите,им викам на наставниците (на последните 3-4 часа) дека треба да вежбам, и други глупости, а еднаш му викам на историја (тој ден испрашуваше) дека треба да вежбам со математика а математика си заминал од школо, кога дознав....коса ми се дигна али добро заврши.а добро беше и ;не ми застана автобнусот па затоа не дојдов на први час:.

I

Ivan_FBI

Гостин
Кога имам 1 час испрашување најчесто изговорот ми е „се расипа автобусот“ или „се успав“, а кога не идам цел ден викам бев на забар или не ми беше добро, ќе однесам лекарско оправдание или ќе се јави некој од моите и проблемот е решен. =)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене еднаш изговор што не дојдов во школо првите 2 -3 часа ми беше дека заради земјотресот ми било страв да излезам од дома.:pos:

А стварно имаше дентa земјотрес иначе.:)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Gi ima kaj mene (nas) mnogu, ama eve vi go najcestiot i najsmesniot izgovor za da se kidne :

1. Ke idam na dermatolog ; (ova se koristi mnogu, mnoooooogu ...)

2. Profesorke mora da idam doma za da ja odnesam baba mi na fizikalna terapija t.e. rehabilitacija, posto tatko mi nemal vreme i gi ostail klucevite od kolata doma za jas da ja odnesam. Sea mi se javi tatko mi ... :pos: :pos: :pos:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Хух /... па се и сешто имам лажено.. еднашка лажев као демек мајка ми нешто не и било добро ( а кога ке кажам така класната ми верува) еднаш лажев дека татко ми градејки кука паднал и у болница.. абе комедии.... Али највише ми верува ко ке кажам дека '' мајка ми е у ск '' и затоа не иде на родителска хахах

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Не сум отсуствувал многу ама еднаш-двапати кажав дека ми е лошо.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ние лани во една мала училница требаше тест по Географија да прајме, а никој не беше спремен. Шо да прајме, шо да прајме, на еден му текна да стајме кромид во тоа парното (зимно време беше), ко се распржи, ко влезе Професоро, не начека расплачени сите, хаос во училницата смрди корни:) Праевме тест следната недела :baeh:

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Во основно еднаш, кај нас во училници бории имаше и ја паднаја па ко почна да чади цела училница, прст пред око не се гледаше.
А кога врнеше цел клас надвор на дождот па после, накиснати сме многу, ќе настиниме, па ајде не пуштаја по дома да се пресоблекваме, а ние се разбира не се враќавме.
А најоткаченото до сега, едно чупе од класот, се 'онесвети' на сред час за да не ја испитват, па викаја докторките, и мереја притисок, професорката се загрижи ептен а ние се мочавме од смеа :icon_lol:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
ееее се каравме нашколо за се и сешто,ама за бегање од часови сите 39 бевме сложни како еден,имаше некои шо се бунеа,ама кај смеат да писнат-после котек
имам лажено ми дошло,болна со оправдание,ама најако е-правиме тест и ја неспремна,иначе учам ама ете сеа,и отидов кај класната и и викам да ме пушти-воа-ноа,лошо мие,она не,и бап демек и се онесвестив во раце,она ме мава,ме мие,па доктори,беше лудо!важно нема тест!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
зокиарсенал нека пише на темава иначе иам луди работи праено до 8мо ме боли стомак најчесто и те пушта одма класната:toe:

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
не ми требале некои методи.ако ми е досадно или ако имамо испрашување и сл. викам си одам и си одам:pipi: другарките со мене и на кафе.
после на класен неоправдан:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom