Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување
Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Не барав причина да си одам едноставно ќе си отидев и да имав и да немав потреба ако не ми се седеше немаше да седам.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Класната ми е комшивка,ако и речам ме болит стомакот,сакам да си одам,одма ќе се јавит дома да прашат шо ми било,така да...не можам многу да се иставам на та финта.:nesum:
а вчера едно дете,сабајле нашкола,кузнајт коа си имаше легнато,дојде на прв час, на мал одмор излезе од училница,на втор час го немат...излегвиме ние,тој заспан на скалите :pos::pos::pos:
а сеа во прва најчесто вратана ќе ја заглавиме,пошо проблематична ни е,и не мојт да се влезит внатре...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
А едно дете што испило пепел и Кока кола за да не иде во школо?
А повеќе пати немав научено за тест и вечерта сум седел по 2 саата на балкон гол по гаќи за да се разболем и да не идем на тест
Море... јас не испуштам тест златна шанса ти е тоа да си поправиш оценката т.е да препишеш за 4ка или 5ка, инаку немам некои луди методи најчесто се вадам дека ми е лошо... ме боли глава сум повраќал дека имам натпревар фудбал нешто и слично.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Вистина е ова, професорот по техника баш и не го сакаше многу нашиот клас, па половина и повеќе се собраа да го замолат да ги ослободи, со намера дека требале да туркаат воз :pos2:

Некои лажеа и за смрт на нивен близок, некои намерно се сецкаа по раце крв да им потече и да си одат, се удираа по носовите, крв да им потече.. ете.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Пред 2-3 недели, скоро секој ден, едни момци... До црвен крст, до црвен крст. Се тоа па тоа. :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Кај нас веќе не треба методи за отсуство...Два пати неделно бомба поставуваат...:vozbud: :pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Наставничката по географија ми рече да одам да и ги зеам чевлите од поправка...цел ден :))

Z

ZeroStyle

Гостин
Кај мене нема оправдување освен ако не дојде родител во школо во одреден термин. Јас последен пат кога се разболев минатата недела, ја прашав класната да си одам. Ме пушти, ме виде дека не ми е добро, донесов оправдание од лекар ама ипак мораше родител. Така да, корчагинци дај кажујте како да се реши ова x)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Во последниве 2-3 недели, секој понеделник/вторник неколку женски постојано полагаат за возачка! :tapp::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе се јавиш во МВР и ќе им кажеш бомба дека има во школо, барем кај нас успева :). Мислам дека професориве треба да си смислат дури и стратегија што да прават при такви случаи, ептен зачестија, два пати во неделава, а минатата година 5 пати.

Енивеј, мене ми е многу лесно да се извадам од часови, едноставно ќе речам дека протезата ми пукнала и ќе вметнам во разговорот 5-6 медицински стручни термини и средена работа. Ама не го правам тоа, со оние професори жалосно е да бегаш од школо(пу пу да не ги урочам:)).

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Фино цел час ќе се преправаш дека те боли стомакот, ќе се виткаш ќе правиш кисели фаци и ќе го замолиш професорот да те пушти:)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Имаше многу вакви дешавки....ај на што ќе ми текне

Не ми е наместен креветот ќе ме кара мајка ми-еден морон
Кречат кај мене дома морам да одам-горенаведениот морон
Идам на баба ми да и земам инсулин од битпазар до 11 работат- друг морон што се заеба и не ја носеше на баба му книшката
Носење оправдание напишано на латински-ама кога ќе се преведе дечкото има Леукемија
Морам на психијатар-Првиот морон

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:pos:, Точкест, на тој и тоа како му требал психијатар.

Чекај што се случувало и кај мене да ми текне...хмм

- Професорке, извинете што каснам, заглавив во гужвите на улица. А на која улица живееш? На Велко Влаховиќ, професорке(за тие што не знаат, Велко Влаховиќ е улицата спроти ЈБТ, каде што ученичката посетува настава)

-Професорке, не можев да дојдам на први час, заглавив во лифтот(ученичката живее во куќа)

-Професорке, се скарав со девојката, морам да одам да и се извинам за глупоста(во 8:30 часот сабајле)

-Професорке, аплицирав за виза за Јапонија па морам да одам на разговор(за Јапонија не ни требаат визи).

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
:pos:, Точкест, на тој и тоа како му требал психијатар.

Чекај што се случувало и кај мене да ми текне...хмм

- Професорке, извинете што каснам, заглавив во гужвите на улица. А на која улица живееш? На Велко Влаховиќ, професорке(за тие што не знаат, Велко Влаховиќ е улицата спроти ЈБТ, каде што ученичката посетува настава)

-Професорке, не можев да дојдам на први час, заглавив во лифтот(ученичката живее во куќа)

-Професорке, се скарав со девојката, морам да одам да и се извинам за глупоста(во 8:30 часот сабајле)

-Професорке, аплицирав за виза за Јапонија па морам да одам на разговор(за Јапонија не ни требаат визи).
Хахахаа..Маја еј:pos:
Инаку, пред да се идеше на екскурзија, една недела пред тоа сите беа да се сликаат за пасоши...ПО ЦЕЛ ДЕН!...:vozbud:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ја не ни прашуам више само си излагам последните 2 часа. Се јавуам на психологот се преправам дека сум татко ми (dont ask me how) и си оправдуам :pos:. Психологов со мајка ми се знае, а со татко ми не, and i almost always get away with it :)

Kajgana Shop

На врв Bottom