Koj taka be? Ako ne e tajna mislam.Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
закон еј...zavrsiv vo rade jovcevski - korcagin i vo skolo odev samo da pravam majtap i gluposti eden od nositelite i najozloglasenite u4enici bev glupost do glupost ali beshe top vo site tie 4 godini
ke ja pamtam sluckata deka 2 nedeli ne bev u skolo i najdobriot drugar zalepil slika so crna traka deka sum umrel i delel flaeri i koga me vide klasnata ushte me prasa pa ti SEKOVSKI ZIV SI BIL :pos2::pos2::pos2:
стварно ненормален...Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
гледам повеќе пати спомнато во темава ама стварно појма немам шо е финтата со ова...:nesum:Класика случај е јадење „живи“ компири, во основно се случуваше некој да се најаде поштено.
ооооооооооооо кај нас пола клас имат ваѓано лични карти или возачкисеа зш е со закажвење за сликање лесно палит...Заборавив: оваа година неколку пати вадев возачка дозвола, иако едвај тргнувам со кола и лична карта почесто проверував дали ми е стигната, и пасош вадев 2-3 пати...