Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

IDontWantU2Know

Perfect imperfection
Член од
1 јануари 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
poslednata nedela od prvo polugodie..sipanici..ne mozam da se pojvam na ucilishte do narednata godina.
treba ad odam "kuzman i damjan "(pojma nemav sho e ova) da pravam celosni ispituvanja.
treba da prisustvuvam na sud zadolzitelno.
treba da odam na ginekolog..sekogash odam za weekend ama deneska moram oti rezultatite mi stasaja porano poshto ke zaminuva doktorot na kongres vo shvedska i ke bidi otsuten edna nedela a jas treba da pocnam so terapija.
ke odam na eho za gradite.
bla bla bla.....se imav probano.

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
А да и кажеш на класната дека мењаш вера и ти праеле сунет па не си бил цела недела???/

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..најглупо е кога викаш..ме боли стомак...преглупо ми е...
..или као шо беше у петокот..да заверим кај нотар..де де постоја за тоа родители:uvo:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Јас намерно фатив гнојна ангина за да седам две недели дома...А не па за еден ден...:)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Најочајнички ми е кај женските : „Имам добиено ! “
А кај машките :
„Професоре имав грч на полов орган“

Овие две обавезно се случуваа во основно....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Најочајнички ми е кај женските : „Имам добиено ! “
Изгледа навистина не знаеш какви болки се менструалните. Подобро што нема ни да дознаеш.:)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Изгледа навистина не знаеш какви болки се менструалните. Подобро што нема ни да дознаеш.:)
ајде тоа ама како може секогаш со тоа да се вадат
иначе најчесто ме боли стомак или треба да одам некаде

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Во мојот клас на тоа се вадат кога немаат добиено и немаат научено:)
Никоја досега не се ослободила од час вистински заради таа причина.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ајде тоа ама како може секогаш со тоа да се вадат
Па затоа што ПРЕМНОГУ боли. Обичната болка на стомак што ја чувствуваме и машките и женските на моменти или па од вироза не е ни колку четвртина од менструалната болка. Сфаќам дека има и преварантки, па професорот ќе ги пушти нив, а некогаш некое девојче навистина ќе го боли стомак па нема него да го пушти. Е тоа ме нервира, некои искористуваат премногу.

Инаку во моја генерација ако сакаш да си "земеш одмор" наместо да имаш физика, ќе и речеш: "Професорке, јас сум кај класната" и таа ќе рече: "Добро, оди, но да се вратиш, ако не се вратиш ќе те запишам". Таа подоцна ќе се внесе во раскажување и дискусии, што дури и ќе заборави со кој клас е во моментот во училницата, а не па кого пуштила кај класната.

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Јас многу не се извлекував едностано си зимав ранецот и си одев...затоа во трета ми намалија поведение. Ми се случувало некогаш на професорот/ка да им речам да ме пуштат зш не ми се седи и ме пуштаа имаа некое поверење во мене:toe:. Ако не сакав да идам во школо цел ден од било која причина и викав на мајка ми да и се јави на класната да и каже дека нешто не сум арна и готово. А во 4 та имав друга класна и многу бев искрена со нејзе и кажував вчера не ми беше денот за во школо или за последен час и готово. Ама затоа на факс коските ги оставив , немавме право на минуси евентуално 1-2 и си дремев по цели денови:kesa:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Затоа што бев член на хорот, плус играв кошарка, често одсуствував и кога немаше натпревари или пак нешто демек за 2 дена имаме концерт мораме по цел ден на проба....а врска немаше зашо и други од класот имаше со мене така да тоа само у прва и дел од втора палеше.

Подоцна многу едноставно, не се појавував и кога требаше оправдање, сите ги знаевме доктор иван (кај мене у маало живееше) и доктор радица-на нив многу им бевме интересни и стално не оправдуваа:helou:
Но еден ден докторката рече дека претеруваме зашо за месец дена баравме оправдање и (бевме 4-ца машки) отидовме и купивме бобмоњера и кафе и пак продлжи да ни пишува оправдања :)

На крај кога завршивме пак бевме кај нив во болница. На докторот му купивме вино и албум од грин деј, а на докторката букет и цеде ид рамонс:wink:

Топ ми беше во средно:)

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
За женските е најлесно... Менструација цел месец... Професорките ке сфатат како е, а на професорите им е непријатно и во секој случај си ослободена...
Имав еден во класот стално се вадеше професоре/ке ме стегна пролив не можам да додржам...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Јас пак немам некој проблем да извадам оправданија за отсуство
едноставно, и матичната и сестрата што работат во ординацијата ме познаваат и тие самите ми имаат кажано
- Кога и да ти притреба оправдание, слободно дојди :)
ама јас не сум таков тип, отсуствувам само по потреба, некој друг да беше на мое место во неделата 2пати немаше да биде на школо

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
а ние сега планираме ако има уште еден заболен од задушки да не одиме цел клас

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
вадењето со добиено секаде пали.....али јас пошо живеев близу до гимназијата, секад кај мене се мењаа улошки, т.е една ќе добие па идеме до кај менеда се среди, и така си се вадевме по две.....:pos2::pos2::pos2:а и мама ми носеше оправданија од работа....

Kajgana Shop

На врв Bottom