Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
Само кажам дома дека не ми е добро, одам утре на лекар земам оправдание и толку. Поедноставно, здравје.

Па лажам дека не ми е добро,или па намерно ке се успијам ако сум од сабајле и така...:)

Хахаха, ако не ми се иде на час на наставникот по физичко ќе му речам, ај наставнику може да дојдам да чистам на 6ти пример, ама да речете да не ме запишуваат ... И он како да не прифати, па таму демек чистам, а уствари со наставникот бла бла бла муабетиме нешо, имам среќа млад е иначе ќе морав да најдам друг начин да се оправдам :nesum:

Ejjj ostaj dzumbus. Koga ne mi se ide u skolo ednostavno ne si idam i cao prijatno. Stalno si begam ali sama, zs taka e najbolje. Koga treba da se vadam od casovi, glumam ludilo, se vadam so nevladini i proekti, se javuvam kaj vvujkomi da se javi u skolo i da me pustat kako bozem mram da idam, pa vo bolnica navaka nataka, e da i ednas iam kazano deka baba mi pocinala sum morala na grobista da idam e sea toa sto baba mi ja umrev po vtor pat ne samo eden den tuku bev oslobodena i za sedum dena i za cetrieset dena e baska i za godina. :)))))

Aман бе деца, идете у школо, интересно е. Барем ја коа идеф у школо бефме весел клас, увек коа немаше да отидам на школо се здесуваше некоја интересна дешафка, после мораф од прераскажувања да визуелизирам што се случило.

Pa ajde bidi tolku dobar i kazini nekoja desafka da se iznasmeeme vaka!

Избегав од физика а професорот не паѓаше на фолот не ми е арно.
Се мислев како да се опавдам пред него и :icon_idea.
Наредниот час ме праша оти му избегав и јас му реков дека си ја секов раката на одморот.Ме натера да му ја покажам .... и му ја покажав цела во завој изврзана. И не само шо ми поверва туку и ме чкртна од запишаните.:pipi:

Јас не сум имала некоја спешл идеја ама затоа еден од мој клас нонстоп се извлекуваше од часови за да иде да игра игрици во Гејмзон и најочајно беше кога и се правдаше на класната дека добил топлотен удар додека се бањал,па тука напраи филмови како паднал во несвест и не знам уште што:nesvest:

Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.

Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
Тој стварно не е арен а ?? Ако си закачи некоја инфекција......
Инаку јас најоткачено што имам направено за бегство во средно е глумење на забоболки.

Ако најоткачено е глумење забоболки, можам да замислам досадните. :)

Иначе нема гајле батево, си глумит дека му течит крв секогаш ко ќе згуснит нашколо и чаоз.

Класика случај е јадење „живи“ компири, во основно се случуваше некој да се најаде поштено.

Deshavka... bega drugar cel den od shkolo. Klasna: Zoshto? Profesorke bev da mi pravat krvna slika. I VADENJE RENDGEN SLIKA CRNA ONAKVA... demek TOA e krvnata slika... Ke se ubijam ej:)))

Кога не ми се оди на училиште лежам в кревет и се правам болен или пак кажувам дома ме мрзи и не одам.Ако имаме тест а не знам ништо кажувам ништо не знам дома и ме пуштаат зашто поарно 6 оправдани и 2 после отколку 1 на тест.Ми се има случено кога ме мрзи одам на училиште и на првиот час 5 мин по почетокот ми се "слошува" и си одам а дома се преправам дека сум болен.

Ко ке станам ќе кажам дека не ми е добро и назад у кревет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom