Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Јас секад си кажував “Бев у кладилница“, “Бев у 7-ца“, “Бев на видиковец“ :pos:
Се осеќам глупо кога лажам и ептен ми беше кретенски да глумам лудило пред класната :))))

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
nikad ne sum imal potreba da se pravdam za toa zasto ne sum bil na cas posto do sea imav sreka so klasnite i stalno mi opravduvaa bez da me prasaat kaj sum bil ili so bilo frkata.(barem u 80-90% od slucaite)

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
мамев дека сум била на преглед кај докторка шо дошла од белград во скопје...а јас бев на концерт...:pos:

Член од
10 август 2006
Мислења
104
Поени од реакции
1
najbolje nesto do sega sto go imam slusnato e od devojka mi...ona taka fino lepo si otisla u skolo (zivee na 2 ipol minuti) i idenje mrtva ladna na klasnata:profesorke moram da si odam doma...zasto?...me stegaat kondurite! :pos2: :pos2::pos2:

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Па еднаш коа бев млад за да не добијам кец по биологија а шо и да напраев ќе добиев освен ако не се повредам некако па ми текна да ме види професорката како се повредувам :tapp: па фино лепо си се стркалав по скали пред неа и ме прати дома а извадив и двајца другари со мене и после добив 4ка :kesa:

S

Sasha

Гостин
Znaci jas i mojata najdobra drugarka izmislivme deka sme bile na psihijatar,bidejki nejze deckoto ja tepal,pa ona ne smeela da kaze doma,pa zatoa jas sum bila so nea!Pozz...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
sasha напиша:
Znaci jas i mojata najdobra drugarka izmislivme deka sme bile na psihijatar,bidejki nejze deckoto ja tepal,pa ona ne smeela da kaze doma,pa zatoa jas sum bila so nea!Pozz...
:pos2::pos2: Jako....
A jas sto znam se sto ke vi tekne imam praven,kako e pa ucev vo EMYC Ohrid kade se e mozno...Pozdrav do EMUC od FIKUS :pos2::pos2:

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Па не сум бил некој тип што сум отсуствувал многу често а и сега не сум,така да идам до класната кажуем професорке вака и вака...и толку.Јас дома си одам среќен...:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не ми требаат некои посебни методи за отсуство од училиште. Кога не сакам да одам на час, земам ранецот, собирам другар(к)ите (нели друштво мора да се има:)) и се паркираме во Мон Ами, Бела и другите околни маалски кафичи. После на класен час, ако пушти срце класната и ако е расположена, правда се, пошто е фина женичка полна со разбирање за нас младите матуранти :) Ако не, неоправдан. :toe:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Сум го организирал цел клас да бегаме од сите часови, но секогаш се наоѓале 1-2 кои не сакале да бегаат и ќе останат на час и после цел клас неоправдани. :pos:

А кога не ми се идело на прв час или некад цел ден у школо идев правец кај матичната докторка и одма оправдание ми дава (пошо добра жената и мора да слуша, оти тато ќе и иде :pos: ) и у школо идам и даам оправдание божем на доктор сум бил и то. :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Денес го напраив тоа. Како? Си лежев у кревет, у 7 ми ѕвонеше телефонот отворив очи исклучив телефонот и продолжив да спијам. Толку што знам за други работи. А оправдание у амбуланта идам со 100гр. кафе на мерење и ми пишуваат оправдание за колку дена сакам

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
vodkamixx напиша:
Сум го организирал цел клас да бегаме од сите часови, но секогаш се наоѓале 1-2 кои не сакале да бегаат и ќе останат на час и после цел клас неоправдани. :pos:
За џабе не си шеф на синдикат на Кајгана.

Јас бегање само кога бегаше цел клас (се плашат од едно две испарувања бе!) ама онак им викам ако бегате цел клас бегам и јас, да не реметам ред. И прво ја чекам професорката и професорот отвроено и ја кажувам причината зошто цел клас го нема во училница за да не дигаат паники без потерба и си идам, напоменувајќи дека и мене треба да ми пишат еден неоправдан како и на другите.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Не сум имала потреба нешто посебно да го правам тоа. Во принцип сум редовна на часови.
Имаше само еден случај кога не ми се одеше на школо а ме болеше грлото и намерно ставав топли облоги за да ги надразнам крајниците.
Инаку често бегаме цел клас од часови, годинава посебно...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
zavrsiv vo rade jovcevski - korcagin i vo skolo odev samo da pravam majtap i gluposti :) eden od nositelite i najozloglasenite u4enici bev :) glupost do glupost ali beshe top vo site tie 4 godini :)

ke ja pamtam sluckata deka 2 nedeli ne bev u skolo i najdobriot drugar zalepil slika so crna traka deka sum umrel i delel flaeri :) i koga me vide klasnata ushte me prasa pa ti SEKOVSKI ZIV SI BIL :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom