Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Само кажам дома дека не ми е добро, одам утре на лекар земам оправдание и толку. Поедноставно, здравје.

Член од
1 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
Па лажам дека не ми е добро,или па намерно ке се успијам ако сум од сабајле и така...:)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Хахаха, ако не ми се иде на час на наставникот по физичко ќе му речам, ај наставнику може да дојдам да чистам на 6ти пример, ама да речете да не ме запишуваат ... И он како да не прифати, па таму демек чистам, а уствари со наставникот бла бла бла муабетиме нешо, имам среќа млад е иначе ќе морав да најдам друг начин да се оправдам :nesum:

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
Ejjj ostaj dzumbus. Koga ne mi se ide u skolo ednostavno ne si idam i cao prijatno. Stalno si begam ali sama, zs taka e najbolje. Koga treba da se vadam od casovi, glumam ludilo, se vadam so nevladini i proekti, se javuvam kaj vvujkomi da se javi u skolo i da me pustat kako bozem mram da idam, pa vo bolnica navaka nataka, e da i ednas iam kazano deka baba mi pocinala sum morala na grobista da idam e sea toa sto baba mi ja umrev po vtor pat ne samo eden den tuku bev oslobodena i za sedum dena i za cetrieset dena e baska i za godina. :)))))

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Aман бе деца, идете у школо, интересно е. Барем ја коа идеф у школо бефме весел клас, увек коа немаше да отидам на школо се здесуваше некоја интересна дешафка, после мораф од прераскажувања да визуелизирам што се случило.

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
Pa ajde bidi tolku dobar i kazini nekoja desafka da se iznasmeeme vaka!

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Избегав од физика а професорот не паѓаше на фолот не ми е арно.
Се мислев како да се опавдам пред него и :icon_idea.
Наредниот час ме праша оти му избегав и јас му реков дека си ја секов раката на одморот.Ме натера да му ја покажам .... и му ја покажав цела во завој изврзана. И не само шо ми поверва туку и ме чкртна од запишаните.:pipi:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Јас не сум имала некоја спешл идеја ама затоа еден од мој клас нонстоп се извлекуваше од часови за да иде да игра игрици во Гејмзон и најочајно беше кога и се правдаше на класната дека добил топлотен удар додека се бањал,па тука напраи филмови како паднал во несвест и не знам уште што:nesvest:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
Тој стварно не е арен а ?? Ако си закачи некоја инфекција......
Инаку јас најоткачено што имам направено за бегство во средно е глумење на забоболки.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако најоткачено е глумење забоболки, можам да замислам досадните. :)

Иначе нема гајле батево, си глумит дека му течит крв секогаш ко ќе згуснит нашколо и чаоз.

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Класика случај е јадење „живи“ компири, во основно се случуваше некој да се најаде поштено.

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Deshavka... bega drugar cel den od shkolo. Klasna: Zoshto? Profesorke bev da mi pravat krvna slika. I VADENJE RENDGEN SLIKA CRNA ONAKVA... demek TOA e krvnata slika... Ke se ubijam ej:)))

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Кога не ми се оди на училиште лежам в кревет и се правам болен или пак кажувам дома ме мрзи и не одам.Ако имаме тест а не знам ништо кажувам ништо не знам дома и ме пуштаат зашто поарно 6 оправдани и 2 после отколку 1 на тест.Ми се има случено кога ме мрзи одам на училиште и на првиот час 5 мин по почетокот ми се "слошува" и си одам а дома се преправам дека сум болен.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ко ке станам ќе кажам дека не ми е добро и назад у кревет

Kajgana Shop

На врв Bottom