Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.520
- Професорке, треба да одам со тато за Скопје, ја го вонка ме чека!

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Професорке добив,утоп су цела неможа да седа! :pos::pos::pos:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Професорке, Анета поправаше оценка втори час физика, па прв час биологија моравме да отсуствуваме за да и објаснувам!

Ова беше дефинитивно најпроѕирното оправдување :pos:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
Koj taka be? Ako ne e tajna mislam. :D:D:D

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
ни влезе гавран дома моравме да го истераме!-ова ми е најменталниот изговор до сеа.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
zavrsiv vo rade jovcevski - korcagin i vo skolo odev samo da pravam majtap i gluposti :) eden od nositelite i najozloglasenite u4enici bev :) glupost do glupost ali beshe top vo site tie 4 godini :)

ke ja pamtam sluckata deka 2 nedeli ne bev u skolo i najdobriot drugar zalepil slika so crna traka deka sum umrel i delel flaeri :) i koga me vide klasnata ushte me prasa pa ti SEKOVSKI ZIV SI BIL :pos2::pos2::pos2:
закон еј...:pos::pos::pos::zver:

Еден ненормален од мој клас здипли од болница навечер две ќеси крв, сега ги препакува во мали ќесички и секој час му течит крв од носот.
стварно ненормален...
а кај учиш ти уствари...

Класика случај е јадење „живи“ компири, во основно се случуваше некој да се најаде поштено.
гледам повеќе пати спомнато во темава ама стварно појма немам шо е финтата со ова...:nesum:

иначе јас обично ко ќе останам на интернет до 3 сатот комотно сабајлето ко ќе ѕвонит телефонов си го исклучвам и си се враќам в кревет па си станвам во 12 фино лепо:je:
и после одам кај една докторка шо ми дават оправданија за 50 денари...:pos:
3 дена на пример не сум бил на школо=50 денари:vozbud:
имам мнооооооооооооооооооооооооогу оправдани...
а и неоправдани 17 имам ама имам време до 25:kesa:
иначе да бегам од 3, 4 час...
ретко...
штом сум пошол нашколо си седам и си се заебаваме...:cug:
ме болит и за оценки и за све..:toe:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Од живи компири се добива главоболка.
А ја иначе не сум се ослободувал, додуша лани социологија се ослободував, за да идам да уплатам ливче оти демек ќе ми почнат утакмиците, а ја си идев на каве.
Пошто си бегав без да носам оправдања, сега си имам 23 неоправдани, али на совет не ме спомнале за бркање, има и бетер од мене.
Заборавив: оваа година неколку пати вадев возачка дозвола, иако едвај тргнувам со кола:) и лична карта почесто проверував дали ми е стигната, и пасош вадев 2-3 пати...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Заборавив: оваа година неколку пати вадев возачка дозвола, иако едвај тргнувам со кола:) и лична карта почесто проверував дали ми е стигната, и пасош вадев 2-3 пати...
ооооооооооооо кај нас пола клас имат ваѓано лични карти или возачки:vozbud:сеа зш е со закажвење за сликање лесно палит...
ај и јас денојве ќе ваѓам нешо:pos::pos::pos:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
идам со другарот кај музичко професорката и правиме тужна фаца и таа одма не прашува од што да не ослободи:pos2:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
ја па сум правел со еден другар на ком.од оние пријавите за регрутација за во војска,секоја недела на регрутација одевме:smir:
само печатот ни беше од амбуланта и со малку замачкување не се забележуваше.

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Немам правено некои посебни работи за да не одам во школо.
Најчесто дома им кажував не идам и крај, па после во амбуланта по оправдание, пошто класната ми беше малце фрик, па моравме и здравствената книшка да и ја носиме :uvo:
Е тука ми се деси првиот пат да измислам дека ме боли се` и сешто, глумев лудило, ама веќе од наредниот пат поштено си кажував дека ми треба оправдание или па дедо ми го праќав (си го имаат муабетот со докторот:pos:)

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Najcesto se vadev so zenskite problemi :) se dodeka ne mi skisna od objasnuvanje pa pocnav da si odam bez toa pa vo ponedelnik ke odnesam opravdanie neli :)
Ama ne se slucuvase cesto,mnogu retko si begav od skolo zasto nemav potreba za toa mi bese interesno a i bev odlicna ucenicka taka da ucev nemav potreba da se plasam od testovi ili isprasuvanja za da si odev

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ми затвориле врата, ова е за тие по еден час. За цел ден само викам ќе дое мајка ми и ми ги оправдува, па коа ке дое мајка ми ја фаќа срце.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Еден од најлудите методи за отсуство шо имам видено е од еден мој школски.Баба му умре 3 пати годинава:pos2:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.520
хахахахахахах!!! :zver:

Kajgana Shop

На врв Bottom