Најлоши серии кои ги имате гледано?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
nezz ja iam gledano...mene mie uzasno dosadna i da ne im go razbiram homorot-mene mi e preglup:(onoj debelin deny so K*r ima uloga da se glupira:( nezzz mn los humor i mn kopija od Aly McBeal i od dr pravni serii:( kako iden pravnik ti vikam tupatttttt so tie amn vise:( sekoj si ima pravo na svoe mislenje
Vo ovaa kategorja isto se vbrojuvaat i 24 i lost(koja iaku ja gleav cela na kraj svativ deka samo deka dzabe sum potrosila tolku vreme gledajki ja:(
Мене Бостон ми е една од најомилените серии. Дени Крејн е тешка будала. :icon_lol:

А ти изгледа како копија на Али Мекбил, затоа што креаторот на Али Мекбил е креатор и на Бостон Легал, значи тој му е начинот. :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Колку безвезна тема...Сите серии си имаат свои фанови а оние кои не ми се свиѓаат не ги гледам .
Пак гледам некој напишал и го вбројал Oz затоа што имало плескање меѓу мажи само и немало бегање нцнцнц,па што очекуваш од реална сторија за еден затвор и односите во него.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Да кажеше за некоја друга серија да ти поверував ама можам да ти кажам дека Boston Legal е една од поинтересните серии исполнета со хумор кој ти не си го сватил-а...
Само ја затупија во третата сезона ама пак затоа петтата сезона беше врв на се...
Бостон лигал најфаца е.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Нема да зборам за сериите шо сум ги откачил на прв поглед. Пред некое време почнав да ја гледам Flash Forward и имав надеж дека серијата ќе ја биди арно ама толку успеаја да ја заебат шо ја откачив.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ставате серии како 24, Lost, Boston legal за најлоши... Преиспитајте се или гледајте Шехерезад и Бандини!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ставате серии како 24, Lost, Boston legal за најлоши... Преиспитајте се или гледајте Шехерезад и Бандини!
И јас се слагам со тебе...и Ѓумуш да не ја заборавиме нали:pipi:

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Лост најлоша серија :vozbud:
Ви препорачувам Исселенички Џубокс и Неделковски шоу на Канал5 ;) :toe:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
П.С. Ќе ми објасни некој 24 фан како е можно да се дешаваат толку работи за кратко време? Ениуан? Знам дека ќе се најде таков.
Bibil мислам дека имаше објаснувано за 24.
И терористичките напади врз Америка шо беа се случиле многу работи за 24 саата. Па од тука е и инспирацијата да се снима.

*Добро сега во вистинскиот живот неможе да се најде човек шо е безгрешен како Џек, и сите дејствија да се завршуваат за 24 часа, ама причатата е таа, дека за 24 часа може да се случат многу работи.

Н

'Никола'

Гостин
Значи секоја серија (исто како и филм), не е иста за секого. За тие што сте пишале дека се лоши, тоа е оти вас не ви се допаѓаат, не се по ваш вкус и сл. Јас немам досега гледано лоша серија, се што сум изгледал било добро за мене. А за тоа дека Лост е безвезна серија, мало морген, најгледана серија на цел свет не може да биде лоша.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Did you just said Lost and Bill Cosby ?! :а?:
Што сте гледале вие ?
Не, вистинското прашање е што воопшто гледате?
Да не се ни запрашувам кои ви се омилени серии..:/:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи секоја серија (исто како и филм), не е иста за секого. За тие што сте пишале дека се лоши, тоа е оти вас не ви се допаѓаат, не се по ваш вкус и сл. Јас немам досега гледано лоша серија, се што сум изгледал било добро за мене. А за тоа дека Лост е безвезна серија, мало морген, најгледана серија на цел свет не може да биде лоша.
За Лост порано бев огромен фан едвај чекав да испадне нова епизода (да нагласам дека ја гледав на ТВ не на компјутер). Ама дефинтиивно многу ја затупеа таа серија. Се враќаат во иднината, заедно се наоѓаат пак во авионите, паѓаат пак со авион. Таа е една од најгледаните серии, ама според мене изгуби уште многу фанови со оглед на тоа колку ја направија за никаде серијава:toe:
Инаку лоша серија.......немам и јас гледано лоша серија досега, освен тоа шо го кажав за Лост.
А жити мене кој рече Козби шоу?????:nesvest::nesvest:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Дупла. Звездо, Звездичке... :pipi:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
За Лост порано бев огромен фан едвај чекав да испадне нова епизода (да нагласам дека ја гледав на ТВ не на компјутер). Ама дефинтиивно многу ја затупеа таа серија. Се враќаат во иднината, заедно се наоѓаат пак во авионите, паѓаат пак со авион. Таа е една од најгледаните серии, ама според мене изгуби уште многу фанови со оглед на тоа колку ја направија за никаде серијава:toe:
Инаку лоша серија.......немам и јас гледано лоша серија досега, освен тоа шо го кажав за Лост.
А жити мене кој рече Козби шоу?????:nesvest::nesvest:
Серијата не ја направија за никаде туку ја направија најдобра серија EVER. Тоа што ти не ја сфаќаш приказната (ок, никој не ја сфаќа целосно, ама барем треба да имаш претстава што се дешава) е твој проблем. Ја колку што знам Lost е единствената серија каде што сценаристите точно знаат што пишуваат и како пишуваат. Еден ситен детал прави голема разлика. Некои моменти од прва сезона се дознаваат сега. Ретко се дешава такво нешто со другите серии.

Kajgana Shop

На врв Bottom