Абе никој на мене не ми го испрал мозокот, перфектно здрав ми е, за мене ти не се секирај, туку води малку повеќе грижа за тебе. Ни јас нејќам да се замарам со нив, верувај ми, ама едноставно не можам да издржам без да ти пишам дека претеруваш малку со описиве. Ти само гледај да се однесуваш коректно кон професориве тука во РЈК и ќе немаш проблеми! Зарем е тоа толку тешки за сфаќање?KaiTekk напиша:znaci The Man mozelo mnogu lesno da ti go isperat mozokot profesorive. I nejkjam vise da zboram za niv sea zboram a ne pa od septemvri.
Да бе да, они сите не чинат, нездрави се бла бла бла! А ние сите гревчиња невини, за жалење сме, нели? И сеуште не ми одговори на прашањето, памтиш? Зашто јас си немав проблеми со ниеден професор, а ти со скоро секој?KaiTekk напиша:zaklucok: they all sux
ne be pa ti sto ti e.samo 80% posto od profesorite i profesorkite ni se psihopati!!!Capo Kapistec напиша:Lelele vie od Boris stvarno po 20 pat ke kazam ama ve zalam kakvi napateni dusi ste!! Dojdete u Gorgi da vidite sto e raj!:baeh::baeh:
Jas neznam da ucam napamet a globocka toa go bara epa nema da go dobie i ne ja mrazam samo vikam deka davi ne mi zgresile nisto profesorkite kaj niv imam 4 ali kao se ponasaat so nas toa mi ide na zivcikLiNkA напиша:Пацка и Петранка не ми предаваат, али Глобочка не се споменува за ЛОША професорка... можда СТРОГА, али ЛОША:nenene: покрај неа барем ќе научиш физика... осим тебе ако не те интересира!
Абе и ја спомнав бе.KoNtEjNeR напиша:sto da kazam poveke za temava... buvi i gjavolce nabrojava...
mozam po redosled
prvo mesto... kako i sekogas i pripaga na ... RILKOVA
vtoro mesto ... SUKLEVA... i ona ko maz i
treto mesto ... LUJZA ... nali ucaniku ?
moze da se spomnat... tacka stevo kusevska i damevska no ima edna.... mlada nadezna i bi trebalo da ja zameni rilkova i bese vo komisija... biljana se vika praksa predava.