Најлоши професори

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
znaci The Man mozelo mnogu lesno da ti go isperat mozokot profesorive. I nejkjam vise da zboram za niv sea zboram a ne pa od septemvri.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
sto da kazam poveke za temava... buvi i gjavolce nabrojava...
mozam po redosled :)

prvo mesto... kako i sekogas i pripaga na ... RILKOVA :)
vtoro mesto ... SUKLEVA... i ona ko maz i
treto mesto ... LUJZA ... nali ucaniku ?
moze da se spomnat... tacka stevo kusevska i damevska no ima edna.... mlada nadezna i bi trebalo da ja zameni rilkova :) i bese vo komisija... biljana se vika praksa predava.

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Videte vaka Packa e bolna zhena si ima problemi i tn tn... :)
Petranka e zabegana ednas mi dojde na cas so frizurata ko papagal vo 10 boi i sakase da i odgovaram...ne mozev vo oci da ja poglednam a ne da i odgovaram. A Globocka e zakon profesor poso vo prva bese stroga a posle se opustivme i sfe ni terashe na zafrkancija...i znae kako da predava za razlika od nekoi...

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
KaiTekk напиша:
znaci The Man mozelo mnogu lesno da ti go isperat mozokot profesorive. I nejkjam vise da zboram za niv sea zboram a ne pa od septemvri.
Абе никој на мене не ми го испрал мозокот, перфектно здрав ми е, за мене ти не се секирај, туку води малку повеќе грижа за тебе. Ни јас нејќам да се замарам со нив, верувај ми, ама едноставно не можам да издржам без да ти пишам дека претеруваш малку со описиве. Ти само гледај да се однесуваш коректно кон професориве тука во РЈК и ќе немаш проблеми! Зарем е тоа толку тешки за сфаќање?

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
KaiTekk напиша:
zaklucok: they all sux
Да бе да, они сите не чинат, нездрави се бла бла бла! А ние сите гревчиња невини, за жалење сме, нели? И сеуште не ми одговори на прашањето, памтиш? Зашто јас си немав проблеми со ниеден професор, а ти со скоро секој?

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Aj sega da ne prajme muabet za niv, barem uste 10 dena da pouzivam. A inace ja mrazam Lojzaaaa (po hemija, sreka so pojke nema da mi predava)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Lelele vie od Boris stvarno po 20 pat ke kazam ama ve zalam kakvi napateni dusi ste!! Dojdete u Gorgi da vidite sto e raj!:baeh::baeh:

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Vo Georgi-NIKAKO! Ja ja mrazam mojata klasna,Svetle Garagazova i vi preporacuvam da se gonite podaleku od nea!Of ja mrazaaaam!(i ona mene, pa se razbirame)

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Capo Kapistec напиша:
Lelele vie od Boris stvarno po 20 pat ke kazam ama ve zalam kakvi napateni dusi ste!! Dojdete u Gorgi da vidite sto e raj!:baeh::baeh:
ne be pa ti sto ti e.samo 80% posto od profesorite i profesorkite ni se psihopati!!!

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Пресен ќе бидам, да не речам нов ама ќе речам, па се надевам дека нема да има некои лоши професорчина што ќе ме малтретираат. Инаку да кажам за лоши професори што ми предавале беше Славица по Физика и наставникот во основно по ликовно, ги жалам тие што ќе му предаваат овие луѓе :(

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Do Capo kapistec:->Zlaten,vise mi go zgorci,me terase da go ucam na pamet patot go kaj pedagogot!
A btw-ZENSKO SUM!!!

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Тие што студирале на Машински факултет сигурно ќе се сложат со мене Методија Мирчевски и Андонович Владимир

Член од
20 август 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
Ufff Lele

kLiNkA напиша:
Пацка и Петранка не ми предаваат, али Глобочка не се споменува за ЛОША професорка... можда СТРОГА, али ЛОША:nenene: покрај неа барем ќе научиш физика... осим тебе ако не те интересира!
Jas neznam da ucam napamet a globocka toa go bara epa nema da go dobie i ne ja mrazam samo vikam deka davi ne mi zgresile nisto profesorkite kaj niv imam 4 ali kao se ponasaat so nas toa mi ide na zivci

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
KoNtEjNeR напиша:
sto da kazam poveke za temava... buvi i gjavolce nabrojava...
mozam po redosled :)

prvo mesto... kako i sekogas i pripaga na ... RILKOVA :)
vtoro mesto ... SUKLEVA... i ona ko maz i
treto mesto ... LUJZA ... nali ucaniku ?
moze da se spomnat... tacka stevo kusevska i damevska no ima edna.... mlada nadezna i bi trebalo da ja zameni rilkova :) i bese vo komisija... biljana se vika praksa predava.
Абе и ја спомнав бе. :pos:

Мене ми предаваше пракса. Пола клас беше кај неа, а пола кај мајка и, што викаше еден мој другар бебето и бабето(тролот). :pos: :pos: :pos:

п.с. Нали учанику? :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom