Најлоши професори

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
KaiTekk напиша:
да ти ебам професорите одвратни копилиња што немаат манири го изгубиле секое чувство за добрина и во нив е оставена само горчина од бедниот живот што го живеат без љубов и ништо друго што е добро на светов.
пацка - реинкарнација на ѓаволот која никогаш не вкусила љубов и се соочува со горчината на животот кој нема никогаш да и даде ништо добро.
еден ден ќе и се одмаздам.....незнам кога ама ќе и се одмаздам за се што ми прави....
Ах Каитекк :tapp:, кога ли ќе научиш дека се тоа што ти се дешаваше со Пацка е поради тебе, а не поради неа!!!!! Како јас на пример ама баш ич не си имав проблеми со неа, а тебе те мачела? А за тоа дека сите професори само горчина носат во себе и ја истураат врз нас, тоа нема везе. Само се обидуваат да те направат писмен за да можеш нешто да станеш понатаму во животот. Што побрзо ќе го сфатиш тоа, толку поубаво, зошто ако се однесуваш ко во 1 година што се однесуваше, тешко дека ќе ти се подобри ситуацијава

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Ѕвер напиша:
Богами Рилкова од Борис, дефинитивно најдебилна професорка у свет.Ваљда нема мене да ми предава:vozbud: , а ако ми предава :pishtoldz
Абе ја кога бев втора сите викаа, ај ќе иде у пензија, кур ме боли.

Ама Рилкова уште предава:lud: .
Ја викам таа е будала и ако треба ќе предава до смрт. :pos:
На еден час на испрашување еден другар не беше спремен и почна да му јаде гомна дека не го заслужил јадењето што го јадел дома.:lud:
А на едно девојче што сакаше да ѕирне од книга почна да му се дере- Ти мене ќе ме правиш будала, кепче едно. :pishtoldz Мислам дека ко што е стока голема Рилкова, ќе и се пуштеше да ја тепа. :nesum:

Најпозната нејзина фраза- “Ја закачи единицата“. Не знаете со какво задоволство го кажуваше ова. :violent1:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
doti4nata напиша:
paaa dobrooo aj jas kje frlam dve tri kletvi za nevena sociologija u orce sto predava...nema da ja pcujam posto nejkam da trosham vreme na nea...ziva srekja sto nema da ja gleam u 3ta...golubarka edna gadna...
Аааааааааааааааа, Невена!!! :ija::nesvest: Кај ме потсети? Леле колку ја мразев таа жена... :lut: Ми се прави некоја фина, демек она е другарка со нејзините ученици, а уствари... Вас ви го тупеше цела година со реченицата "Невена не знае да мрази, Невена сите ги почитува" ?(пошто нели у трето лице збори за себе секогаш:pos:)
Напор жена... :tapp:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
smizlicka напиша:
kakov idiot e ovaa zena imam sreka sto nema da mi predava ne sum ekonomski smer,ama sestra mi zaasto ke se zapise u boris ako i predava na ekonomiski smer go naebavme i dvete!cela moja familija e zarckana smrtno so familijata na Rilkova taka da...:toe:
inace profesor/ka u Boris sto dosea mi predavale i sto najvise gi mrzam se:
Vlado Grncarov (Osnovi na Pravo i Ustav)
Mirjana Taskovska (Makedonski) i Duska (Sociologija)
UFFF kako me kurcat ovie trojca...da mozam site trojca u gepek bi gi stavila i na plostad bi gi zapalila!!!!!:duel:
So ti napravila Duska pa sto ja mrzis tolku?

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
The Man напиша:
Ах Каитекк :tapp:, кога ли ќе научиш дека се тоа што ти се дешаваше со Пацка е поради тебе, а не поради неа!!!!! Како јас на пример ама баш ич не си имав проблеми со неа, а тебе те мачела? А за тоа дека сите професори само горчина носат во себе и ја истураат врз нас, тоа нема везе. Само се обидуваат да те направат писмен за да можеш нешто да станеш понатаму во животот. Што побрзо ќе го сфатиш тоа, толку поубаво, зошто ако се однесуваш ко во 1 година што се однесуваше, тешко дека ќе ти се подобри ситуацијава
поради мене? ме мачеше поради мене а? ќе и се пљукнам у тоа свињата дебела. Останувам у корчагин уште оваа година ако продужи така земам куферите и правец за друго школо. Се обидува да ме направи писмен? Ја неписмен да не сум случајно бог да чува.

Член од
20 август 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
The Man напиша:
Da sakaa da ne napravat pisneni nemaa da ne ponizuvaat kao stoka za na pazar. Pa i nie si imame gordost a ponizuvacki e da ti se potsmeva profesor pred cel klas a uste poveke da te tretira kako nepismen. Ako ja gledam u vtora zimi mene ke najdam nacin da i ja zatnam muckata pa neka me drzi na pik slednive tri

Член од
6 август 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дефинитивно Македонска има склероза и фала богу сто оваа година немам биологија..........................................................................

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Fantom_oh напиша:
Мене изглеа ке ми се менвит профата по физика, новиот ужас бил. Ќе не натерат да си го повраќаме мајчиното млеко. мамицата негова, само ако му текнит нешо лудо...
конфрмд, овој Тиранинов ке ми е. А то значит, од септември, помалце на форум. :(

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Capo Kapistec напиша:
So ti napravila Duska pa sto ja mrzis tolku?
cela godina me mucese,a na kraj me stavi u prva klupa da i sedam dusata mi ja izvadi i edvaj edno kilavo trojce mi stai za kraj na skolska godina

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ROCCO напиша:
полагав у 1ва година кај Грнчаров, али закон човек е

КОМУНИСТА ДО ДАСКЕ
prvo polugodie imav kec do kec kaj nego,vtoro polugodie me isprasa,znaev za petka mi stavi 2ka i posle nekolku pati me odra i 3ka za na kraj mi zalepi,baska morav 120 pati da pisuvam deka "NA CASOT PO USTAVNO UREDUVANJE ZABRANETO E DA SE DZVAKA MASTIKA!!!" ubistvo e coekov,iscukan do daska,a negovite frazi koa ke gi cujam BEGAVA,SLIKAVA,PRASUVAVA....uuuuuuuu mi ide da rpinam od 3 ti sprat!
si primetil deka sekogas ima 3 tona kal pod nokti?gad.idiot.koga predava cel cas spie,a koga dere stotinkite gi brojam.

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
doombringer напиша:
мој предлог е паткович професорка по историја во карев. Зената е УЗААААСС!!

tri godini mi predavase i zenata e ZAKON... ne i e mestoto tuka:nenene:.

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Анастазија напиша:
Што и фали на Тања??? Баш е срцка! Од Македонка е милион пати подобра!
Погрешно сме се разбрале. И јас викам дека Тања е добра.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
GA 90 напиша:
:nenene:A uste polosa varijanta: Dvete u ista godina + Globochka. Nesakam niedna da vidam. Petranka e kako goblin u facata. :ija: Fakam uplav stom ke gi vidam. Ke bidat horori ovaa godina:pishtoldz aj jas....:nesum: pa posle...:pop:
Пацка и Петранка не ми предаваат, али Глобочка не се споменува за ЛОША професорка... можда СТРОГА, али ЛОША:nenene: покрај неа барем ќе научиш физика... осим тебе ако не те интересира!

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
kLiNkA напиша:
Пацка и Петранка не ми предаваат, али Глобочка не се споменува за ЛОША професорка... можда СТРОГА, али ЛОША:nenene: покрај неа барем ќе научиш физика... осим тебе ако не те интересира!
:aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: Тотално се сложувам со тебе, Глобочка си е Глобочка. Можеби е строга, ама лоша не е, тоа е точно. Иначе мене ми предаваат и Пацка и Петранка и Глобочка, па прилично лесно ја истуркав првава година. И како што кажав порано Каитекк, сфати веќе еднаш детееееее!!! Пацка не ти е крива за ништо што се случуваше со тебе по билогија, сам си ти крив. Ај одговори ми на ова: Зашто јас толку лесно си поминав по биологија во 1 година? И немој да ми речеш само дека те мразела професорката, тоа ама баш ич нема везе. :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom