Најлоши и најглупави филмови

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Piranha 3DD
кај Патлиџаните има реална оцена - 1

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
секоја од последниве комедии на Еди Марфи :mad: ( со исклучок на Tower Heist и Shrek :D )

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
После подолг напорен период, еден од најдобрите начини за релаксација е филм од типот на so bad, that it's good. Со помош на Гугл налетав на Frankenhooker, или на нашки, Франкентутка. Жанр: Хорор, комедија и до некаде еротика. Од IMDb:
A medical student sets out to recreate his decapitated fiancee by building her a new body made of Manhattan street hookers.
Баш убаво ми дојде, го пуштив мозокот на пасење и се релаксирав. Од Yor, The Hunter from the Future немав гледано оволку глупо-добар филм.

Трејлер:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Џастин Тимберлејк и неговата Razzie-worthy глума. На ист ранг го ставам со Меган Фокс, само што оваа барем може нешто друго да понуди, a и не се занесува дека е Мерил Стрип. За разлика од дечкото од N'Sync.

S

Sagan

Гостин
Far Cry 2008

Значи играта (првиот дел) многу ја сакам. И сега, на некој дибек му текнало да снима филм по неа. Поарчил 30 милиони за џабе.
Екипата комплет нема појма од глума, сценариото е ужас, дијалозите се неверојатно ретардирани.

И каде по ѓаволите е снимано? На Аљаска?

O

Orion.

Гостин
http://www.imdb.com/title/tt0302674/

Што по ѓаволите гледав?

Филмов е крајно неконвенционален, бизарен. Никат у живот не сум гледал волку чуден филм. Можеби е ова нов правец во кинематографијата кој не можам да го разберам. Пробале да експериментираат нешто.... Се мачев цел филм, сакав да видам како ќе заврши и на крај ме запрепасти. Уствари цел филм ме запрепасти.

За да ти се свиѓа филмов треба да си напушен...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Очигледно само темава е за најглупави филмови, друга не најдов, исто така се нема подолго вреем оставено некој коментар, и 3 години да е стара едноставно мора да го ставам филмот во темава, ќе ми биде полесно на душата.

Обичен ден во кој ми се гледаше некоја акција, и барам низ имдб го наоѓам филмот:

Once Upon a Time in Mexico

Го отварам и гледам актерска екипа: Антонио Бандерас, Селма Хаек, Мики Рурк, Џони Деп, Ева Мендес, Дани Трехо, си викам ако нема некоја приказна барем ќе се гледа пукање. Ај филмов што немаше приказна па уште потрагично е што немаше ни некоја акција. Плус кога во филмовго видов и Енрике Инглесиа претпоставував дека ќе има никаков крај, што и се очекува во филм без приказна.
Да можам на ова чудо би му ставил -10.
Едноставно крш!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Buried i The Blair WItch Project... ne glumite hipsteri filmojve se fucking waste of time, ne gledam sekakvi filmoj prebirliv sum ama ovie mi ostanaja vo sejkavanje ko najdosadni i najbezvezni so sum gi gledal

Kajgana Shop

На врв Bottom