Најлоши и најглупави филмови

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Fear and Loathing in Las Vegas, si vikam wtf is this shit

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Fred: The Movie (2010)
Полош и поглуп филм од овој - амин!
Не знам со кој памет сум го симнала, кога дури и на имдб има 2.1 оцена. Треба да се има челични живци, само трејлерот да се изгледа, а камо ли филмот. Детево толку дебилно пискаво гласче има, толку ти корне живци, што ептен ми е криво што пола саат од времето ми отиде во неповрат. :sick:

А

Атлантист

Гостин
After Earth (2013). Не знам што ми требаше да го гледам ова срање, од лошо сценарио и катастрофално лоша глума на Вил Смит и син му. Очекував нешто друго после The Pursuit of Happyness, каде овие двајца се покажаа во сосема поинакво светло.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.916
Поени од реакции
11.285
Како до сега не сум ги напишал овде филмовите за Дневникот на Бриџит Џонс, не ми е јасно.

Член од
4 декември 2013
Мислења
198
Поени од реакции
70
Не знам дали го има во претходниве страници, но овај дефинитивно е најлошиот филм што сум го гледал поточно за тие што гледале Dragon Ball и се големи фанови.
Филмов тотално нема смисла...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Кога веќе почнавте да ставате лоши филмови, јас ќе продолжам.
Dead Drop 2013
Филмов го гледав напладне, и од што беше досаден успеав да заспијам на pc.

Rise od the Zombies 2012
Јес да сум љубител на филмови со зомбиња и вампири, ама овој немаше никаква смисла. Десет луѓе скриени во затворот Алкатраз, се решаваат да тргнат да бараат лек низ светот, како тече филмот еден по еден гинат. За на крај 4 души да избегаат со хеликоптер.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.102
The Purge 2013
Интересна идеја реализирана у тиња клише фазон.
Од вакви филмови не ни треба нешо да се очекува,ќе видиме продужението изглеа боље за тепање време.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.102
како се нафатил итан хок да го сними не ми е јасно.
Е ова.
Баш види последниве години као не прибира кај и шо ќе глуми.Го преценуваме ради некои улоги од минатото.

Член од
27 јули 2011
Мислења
216
Поени од реакции
94
I, Frankenstein (2014) многу здодевен и нискобуџетен филм не знам зошто воопшто го снимиле

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.400
Поени од реакции
23.232
5 Days of War Како што го гледав филмот чуствував како ми се намалува IQ.

Бонус: Избегавајте го Iron Sky.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
All hail the king!!!
Филмот го чекав цела година за на крај да се разочарам и да се каам што изгубив 2 часа од животот гледајќи го. Толку нема врска што во споредба со оригиналот од 98 година е тотално срање. Мислам дека од сите филмови што ги гледав годинава можам слободно да го наречам најглупав.

Kajgana Shop

На врв Bottom