Најлоши и најглупави филмови

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Пирана 3Д.

Шо чоек треба да си за да измислиш ваква глупост од филм, па уште и истиот да го снимиш и пуштиш во јавност? :cautious:
Треба да си чоек кој знае дека ќе заработи пари нудејќи boobs у 3D. Го немам гледано филмот, ама знам дека уствари тоа е и целта. Затоа ќе има и продолжение: http://www.imdb.com/title/tt1714203/

Или тролуваш или тролуваш.Трето нема.
Или не го е сфатила, четврто нема. За овој филм важи доста спомнуваната фраза на форумот - „не е за секој“.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Иако,гледам само такви филмови што ми се свиѓаат,меѓу лошите,би го ставил Knockout,бидејќи е многу лошо направен,има 2-3 совети добри,останатото катастрофа...

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Не се секирај, ќе стигнеш до четврта средно, ќе учиш филозофија + ќе имаш акумулирано нешто знаење од математика и смислата на броевите и ќе ти текне каков глуп пост си пишала :)

ok, еве ако можеш и сакаш можеш да ми ги кажеш нешто за филмот? кажи ми зошто ти се допаѓа тебе?Образложи ми...:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ok, еве ако можеш и сакаш можеш да ми ги кажеш нешто за филмот? кажи ми зошто ти се допаѓа тебе?Образложи ми...:)
Епа студирам на технички факултет и кога ќе си на технички факултет ја гледаш математиката како наука многу поинаку, за мене тоа е најмистериозната наука што може да постои. Секаде ја има, секаде е вметната, пропорциите на ДаВинчи, златниот пресек (golden ratio), како што и беше објаснето во филмот, човекот се занимаваше со сето тоа само за да го најде бројот кој е клучот на просветлението според јудаизмот.

Еве прочитај го линкот за golden ratio, изглуглај reviews за филмот и ќе видиш која е темата што ја обработува :) Како што кажав не те обвинувам, ако си родена 1999 како во јузерот никој не очекува да го сфатиш филмот вака, take your time :) Изгледај го пак кога ќе си 4та средно некаде и ќе видиш разлика.

I

Iblis

Гостин
Епа студирам на технички факултет и кога ќе си на технички факултет ја гледаш математиката како наука многу поинаку, за мене тоа е најмистериозната наука што може да постои. Секаде ја има, секаде е вметната, пропорциите на ДаВинчи, златниот пресек (golden ratio), како што и беше објаснето во филмот, човекот се занимаваше со сето тоа само за да го најде бројот кој е клучот на просветлението според јудаизмот.
Немој да си премногу љубопитен за математиката, оти ќе завршиш со бормашина. Јас така го разбрав филмот.:D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немој да си премногу љубопитен за математиката, оти ќе завршиш со бормашина. Јас така го разбрав филмот.:D
Може и така, во смисол не прашувај нешто што не е твоја работа :D

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292

Еве прочитај го линкот за golden ratio, изглуглај reviews за филмот и ќе видиш која е темата што ја обработува :) Како што кажав не те обвинувам, ако си родена 1999 како во јузерот никој не очекува да го сфатиш филмот вака, take your time :) Изгледај го пак кога ќе си 4та средно некаде и ќе видиш разлика.

Многу лош заклучок си дал за мојата година на раѓање...најверојатно мнооогу сериозно ги сфатил броевиве :) Математика и филозофија не ми биле никогаш омилени ...физиологија,биохемија,ендокринологија,ензимологија,патологија ...и слични ДА :) Како и да е, фала ти за советот,можеби некогаш ќе го изгледам пак и можеби ќе се потрудам повеќе да го разберам...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу лош заклучок си дал за мојата година на раѓање...најверојатно мнооогу сериозно ги сфатил броевиве :) Математика и филозофија не ми биле никогаш омилени ...физиологија,биохемија,ендокринологија,ензимологија,патологија ...и слични ДА :) Како и да е, фала ти за советот,можеби некогаш ќе го изгледам пак и можеби ќе се потрудам повеќе да го разберам...
Добро де, претпоставив :) Како и да е заборавив да нагласам и дека и филмот има одличен саундтрак од Клинт Мансел.

Член од
10 септември 2011
Мислења
133
Поени од реакции
73
Значи имам гледано филмови и сум пазел да не бидат пирана 3д и двоглава ајкула и сл, ама овој со трејлерот ме заеба и не издржав ни 20мин, History of violence. - толку глупав и лоша режија, катастрофа глума како и се потрудиле сите елементи на крими филм да ги уклучат и да опфанат плус други 10 жанрови. КАТАСТРОФА
http://www.imdb.com/title/tt0399146/
кој не верува нека го гледа.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Значи имам гледано филмови и сум пазел да не бидат пирана 3д и двоглава ајкула и сл, ама овој со трејлерот ме заеба и не издржав ни 20мин, History of violence. - толку глупав и лоша режија, катастрофа глума како и се потрудиле сите елементи на крими филм да ги уклучат и да опфанат плус други 10 жанрови. КАТАСТРОФА
http://www.imdb.com/title/tt0399146/
кој не верува нека го гледа.
па другар не би сакал да навлегвам во дебати,секој си има свој вкус,ама не е до толку бе лош филмот.Можи не е masterpiece ама многу далеку е од најлошиот филм досега снимен.Можи зато шо го глеаше 20тина минути,ти изгледаше дека бавно се развива десјството,друго не знам шо да речам. Баш на крајот е преокретот иако цело време те држи во неизвесност.Исто така во овај филм ја има една од најдобрите секс сцени според мене :D и то е некој плус.
a дури сум тука,според мене најлош е Grim Reaper. Не сум фан на хорори,и се чудам како ме натераја да го гледам пошто е мизерија,не заслужва никакво време потрошено на рецензии

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Уживам во лоши филмови! Се од Godfrey Ho, богот на азиските z-movies. Амерички, сите од Ed Wood и филмот Deadly Prey. Исто и MST3K која има закон коментари на лоши филмови. Пробајте да го гледате Manos: The Hands of Fate, прво без коментар од MST3K па потоа со.

Kajgana Shop

На врв Bottom