- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 7.500
Ovlaznuvacot i ne e tolku biten kolku sto e procistuvacot, toj e skap, a bas ovoj e i za pogolem prostor.
Nebitno toa, pobitno e zasto e tolku eftin noviot Daikin FTXBC/RXBC...
Eve sto vika Daikin, na poslednite strani od prezentacijata za Rezidencijalni 2015-2016 (ja ima i vo atach)
citiram za FTXB:
Aim
Replace FTXN & FTXV sales with D a i k i n produced budget inverter series
Spored ovaa "secret" prezentacija na daikin i spored tablicata vo nea, 18kata RXB50C e zamena za RXV50AB ili eve ja celata taa zameneta serija ovde
Ama golema razlika ima, PdesignH na starata dobra RXV50AB bil 4.50KW (za average climate) a sega vo niskobugetniov model RXB50CV1B e edvaj 3.64KW, bozem pogolem Scop ima ama ne gree kako prethodnata.
Nebitno toa, pobitno e zasto e tolku eftin noviot Daikin FTXBC/RXBC...
Eve sto vika Daikin, na poslednite strani od prezentacijata za Rezidencijalni 2015-2016 (ja ima i vo atach)
citiram za FTXB:
Aim
Replace FTXN & FTXV sales with D a i k i n produced budget inverter series
Spored ovaa "secret" prezentacija na daikin i spored tablicata vo nea, 18kata RXB50C e zamena za RXV50AB ili eve ja celata taa zameneta serija ovde
Ama golema razlika ima, PdesignH na starata dobra RXV50AB bil 4.50KW (za average climate) a sega vo niskobugetniov model RXB50CV1B e edvaj 3.64KW, bozem pogolem Scop ima ama ne gree kako prethodnata.
Attachments
-
70,5 KB Прегледи: 14
-
70,5 KB Прегледи: 9
-
1,9 MB Прегледи: 7