Џ
Џонтра Волта
Гостин
Една од најлошите појави у Офис заедно со Роберт Калифорнија и Кели.
Има фаца за вакви кринџ ствари.
Т.е они тројца се најлошите појави у Офис. Дефинитивно. Без конкуренција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има фаца за вакви кринџ ствари.
Т.е они тројца се најлошите појави у Офис. Дефинитивно. Без конкуренција.
Не Кели бе, згрешив. Кели е смешна. Драма квин.Кели и Нели се лоши. Роберт Калифорнија е најпотценет лик, не заебавај.
![]()
Robert California is the fucking Lizard King
I will not be blackmailed by some ineffectual, privileged, effete, soft-penis debutante. You wanna start a street fight with me, bring it on, but you're gonn...www.youtube.com
Se e kazano samo ne razbirash ti toa e problemot.Da kazese nesto pametno dobro ke bese.
Фала ти, а што ме прави среќна во мојот список?Tи си среќна жена.![]()

Тарантино, Скорсезе, Бред, Анџелина, Дензел, Хавиер Бардем.Фала ти, а што ме прави среќна во мојот список?![]()

Еве денес какви бројки вадеше MitsuLN35VG.... утре добиваш видевце, stay tuned![]()

Si pomeshal zicite, ne se gleda dali nadvor snegot se topi, cop ti e 6.9, na dalinskoto imash fleka od kechap, zapushena ti e cefkata od uMivalnik, ne ti dihta vratata od garaza, vcera si piel raki ja-treba I denes da pies zatoa ne ti e tocno merenjeto.Многу сте ми тивки.... морам да ве размрдам
А и ветив денско видевце...
COP-от вака од око.... 7~8
AccuWeather прогнозиве велат дека наредниве 2 недели нема да има минусни температури ни дење ни ноќе.... што значи дека поголемиот дел од денот ќе се грееме со по 200w на саат![]()