Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Една од најлошите појави у Офис заедно со Роберт Калифорнија и Кели.

Т.е они тројца се најлошите појави у Офис. Дефинитивно. Без конкуренција.

Кели и Нели се лоши. Роберт Калифорнија е најпотценет лик, не заебавај.

Кели и Нели се лоши. Роберт Калифорнија е најпотценет лик, не заебавај.

Не Кели бе, згрешив. Кели е смешна. Драма квин.

На Нели мислев, таа црвената со британски акцент. Ме замараше.

И Роберт ме замараше, не знам, не ми се свиѓаше. Не ми легна.

Енди Бернард првиот пат коа ја гледав ме нервираше ама после коа влезе во ултра глуп моуд ми беше еден од најсмешните. Вториот пат кога ја гледав од прва епизода откако се појави ми беше смешен.

Morav posto nokna mora vi e Amber hahahha

Attachments

• 20210201_175958.jpg
    20210201_175958.jpg
    963,6 KB · Прегледи: 46
Мене и Watson & Holmes ми беше доста подобар, одколку што очекував, читајќи рецензии.

Многу сте ми тивки.... морам да ве размрдам :)
А и ветив денско видевце...
Еве денес какви бројки вадеше MitsuLN35VG.... утре добиваш видевце, stay tuned ;)

COP-от вака од око.... 7~8

AccuWeather прогнозиве велат дека наредниве 2 недели нема да има минусни температури ни дење ни ноќе.... што значи дека поголемиот дел од денот ќе се грееме со по 200w на саат :)

Skoto site modeli na singl klimi denovive rabotat so 200W, multisplit so 300W.... nisto novo.

Многу сте ми тивки.... морам да ве размрдам :)
А и ветив денско видевце...

COP-от вака од око.... 7~8

AccuWeather прогнозиве велат дека наредниве 2 недели нема да има минусни температури ни дење ни ноќе.... што значи дека поголемиот дел од денот ќе се грееме со по 200w на саат :)
Si pomeshal zicite, ne se gleda dali nadvor snegot se topi, cop ti e 6.9, na dalinskoto imash fleka od kechap, zapushena ti e cefkata od uMivalnik, ne ti dihta vratata od garaza, vcera si piel raki ja-treba I denes da pies zatoa ne ti e tocno merenjeto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom