Џ
Џонтра Волта
Гостин
Тарантино, Скорсезе, Бред, Анџелина, Дензел, Хавиер Бардем.Фала ти, а што ме прави среќна во мојот список?![]()
И најважно од се, неподнесувањето на Вуди Ален.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тарантино, Скорсезе, Бред, Анџелина, Дензел, Хавиер Бардем.Фала ти, а што ме прави среќна во мојот список?![]()
Еве денес какви бројки вадеше MitsuLN35VG.... утре добиваш видевце, stay tuned![]()
Si pomeshal zicite, ne se gleda dali nadvor snegot se topi, cop ti e 6.9, na dalinskoto imash fleka od kechap, zapushena ti e cefkata od uMivalnik, ne ti dihta vratata od garaza, vcera si piel raki ja-treba I denes da pies zatoa ne ti e tocno merenjeto.Многу сте ми тивки.... морам да ве размрдам
А и ветив денско видевце...
COP-от вака од око.... 7~8
AccuWeather прогнозиве велат дека наредниве 2 недели нема да има минусни температури ни дење ни ноќе.... што значи дека поголемиот дел од денот ќе се грееме со по 200w на саат![]()
4.7kw AP 50 dava na minus 15 bravo ako e taka. tie mislam vo turcija se prouzveduvaat za vnatresnata sum siguren deka e turcija a za nadvoresnata nezНе е точно. И да ја држиш во фиксен фан си имаш модулација во распонот на модулирање на компресорот...Само може издувот да ти биде поладен или потопол во зависност од температурата....Ама ај да не се расприкажуваме сега....
Иначе денес разгледувавме клима за мој роднина...и цените се заминати нагоре....AP50 која првично беше мојот избор била околку 90.000.
Како интересна опција ми западна Fujitsu KMTA18 за под 70.000 која исто како и Mitsubishi-то AP50, има декларирани 4,7KW на -15 i Eurovent тест.
Е сега дали се стварно овие ознаки..и дали воопшто ја имаат на лагер се други прашања....А и генерално порачувањето по карго носи други проблеми ако треба да се расправаш за сервис....
Па затоа некоја да не има искуство со Хидросет....?
мене и GhostDog, Only Lovers и The Dead dont Die ми беа OK
Знам. За сите така. Мене лично ми беше ок.Dead dont die bese bljak.![]()
Скоро сите, ама не и U Crown. За таа клима „нормална“ модулација е 600-800W.Skoto site modeli na singl klimi denovive rabotat so 200W, multisplit so 300W.... nisto novo.
4.7kw AP 50 dava na minus 15 bravo ako e taka. tie mislam vo turcija se prouzveduvaat za vnatresnata sum siguren deka e turcija a za nadvoresnata nez
Mitsu Fh25 nema sansi da raboti vaka.Многу сте ми тивки.... морам да ве размрдам
А и ветив денско видевце...
COP-от вака од око.... 7~8
AccuWeather прогнозиве велат дека наредниве 2 недели нема да има минусни температури ни дење ни ноќе.... што значи дека поголемиот дел од денот ќе се грееме со по 200w на саат![]()
Mitsu Fh25 nema sansi da raboti vaka.
Minimum Na prva 280w na vtora 340-380w( prva e preslaba za dobro da gree kako kaj mene 15m2 i togas treba 2ra fan ama i odi on off cesto)Mitsu go ima izdelkano minimumot ama kaj LN 35 od 80karti ( oficijalno) Kaj AP35 minimumot e okolu 300w a kosta 60karti. Ama toa sto mu fali e autofanot sto e nefunkcionalen.
Mnogu pari za minimum od 200w
Eve hansolot sto go imas za 36karti ima 120w minimum
Cop 7-8 ama da ja stavis vo 4ta![]()
Kaj SF50 vo.koja.brzina 250w?- dali zgolemuva brzini nsmestena na auto fan?Не верувам дека минимумот кај AP35 e 300W. Па кај SF50 минимумот е околку 250W што може да го држи подолго време.
Иначе најниско Mitsubishi Heavy 35ZS-W што го имам видено беше околу 180W и имаше млак издув.
250W се во 3 и 4 брзина. А дали брзината се зголемува на аутофан не знам, баш ќе пробам денеска.Kaj SF50 vo.koja.brzina 250w?- dali zgolemuva brzini nsmestena na auto fan?
Kaj Ap35 imaa mereno na bg forumot.
Heavi se sosema drugi nemaat dopirna tocka so elektrik.