Најекономично греење (затоплување)


Дали сега господине клима експерт дозволувате да ми честитаат. Штета што некој го избришал мислењето па не можам да го цитирам :)

@Klima ured
@dwa

Не бев дома да кажам за монтерите, оставив на доверба но ми кажаа дека испочитувале вакумирање и останати работи што требало.

За импресии е сеуште рано и топло, на надворешна температура од 10 и внатрешна зададена 25, на ауто вентилатор дува постојано на минимум, кога ќе дојде 26 се исклучува компресорот и ја издувува температурата во него, а на 24 се вклучува повторно.

Нека стаса мерачот за потрошувачка од Али и поладни температури па да има дополнителни импресии
 
@Strelec Дали сега господине клима експерт дозволувате да ми честитаат. Штета што некој го избришал мислењето па не можам да го цитирам :)

@Klima ured
@dwa

Не бев дома да кажам за монтерите, оставив на доверба но ми кажаа дека испочитувале вакумирање и останати работи што требало.

За импресии е сеуште рано и топло, на надворешна температура од 10 и внатрешна зададена 25, на ауто вентилатор дува постојано на минимум, кога ќе дојде 26 се исклучува компресорот и ја издувува температурата во него, а на 24 се вклучува повторно.

Нека стаса мерачот за потрошувачка од Али и поладни температури па да има дополнителни импресии
со здравје да си ја користиш :)
 

Маркетинг

Нови теми

На врв