Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

mravka

in eternal embrace of flames
Член од
4 јануари 2008
Мислења
130
Поени од реакции
2
Најдраг предмет едно духче што свети во мрак, од kinder јајце беше, my best friend ми го даде...и едноставно го снема :( :( :(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еден упаљач кој што ми беше многу драг поклон од многу битна особа.

Ме боли душата кога ќе ми текне дека го изгубив.

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
најскап а и најдраг ,еден златен крст што ми го даде татко ми,за матура.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Минатата недела изгубив добитно ливче. 2500 денари:kesa:

Член од
10 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Nemam nekoj najdrag predmet izgubeno...sega za sega dobro si gi cuvam tii predmeti... :icon_bigg

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Nemam nekoj najdrag predmet izgubeno...sega za sega dobro si gi cuvam tii predmeti... :icon_bigg
А што уствари даваш одговор...за повеќе постови да имаш?

---

Како прваче, мајка ми сплете едно елече со Мики Маус, многу си го сакав. После два дена го видов обесено на закачалка во школо и и кажав на мајка ми дека некој си изгубил исто како моето елече. На прашањето а каде е моето елече, ми стана јасно дека тоа всушност беше моето елече, ама веќе беше доцна за повраток. Сеуште ми текнува, беше сиво со ликот на Мики Маус :(

Алишта на сушење, Умбро блузон од Англија пратен специјално за мене. Пошто живеам на приземје, некое наркоманче да влегло во двор и да ми го здиплило. Порака до него...да ти се исушат рацете, говно едно наркоманско!!!

И сега најтазе, привезок за клуч Аеродром Фемили, со сликата со кољачот. Направени едвај 20 такви, во Парк една летна вечер, во бермуди со плитки џебови, се алкохолизирав, не ни приметив дека ми испаднал од џеб, кога стигнав дома, срце ми се скина. Не заради клучот, заради омилениот мој привезооооккк. П.С. Ако го нашол некој, го молам да ми го врати :)

Б

БејбиГрл

Гостин
Нараквица,поклон ми беше за роденден од еден дечко (сега веќе бивш)...незнам колку вредеше,ми ја донесе од Прага,Д&Г и мооогу си ја сакав.Ја носев често и еден ден коа ja побарав ми ја немаше:(се сетив дека поселедн пат ја носев пред 2 дена ама незнам дали тогаш сум ја изгубила,не осетив:(
A инаку и јас постојано губам лабело и сјаеви ама не ми не ништо посебно ниту драги ниту скапи

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Златно ланче !!! И 2 пати по 1000 денари !!!!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Обица златна (2.200-2.400 илјади),1000 денари,2та клуча од моторот па после морав да вадам брава нови клучеви да правам,и мн други работи само не ми текнув сега.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Златна нараквица---2 недели од коа ја добив.:(

Член од
29 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Еден прстен, подарок од дечкото.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Да ви кажам ништо.Нити наоѓам нешто нити губам нешто.Ја не знам :toe:ова шо ќе беше...

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Леле колку ми е криво ланчето од Пантера што го изгубив,ми го даде другарка ми.Утредента изгубив уште едно ланче,и тоа од другата другарка:vitez:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.267
Леле колку ми е криво ланчето од Пантера што го изгубив,ми го даде другарка ми.Утредента изгубив уште едно ланче,и тоа од другата другарка:vitez:
Toa drugoto od Judas Priest da ne beshe :wink:

Pa nemam izgubeno nesto mnogu vredno dobro gi cuvam rabotite. Ednash 50 denari mislam deka izgubiv, ne mozev nigde da gi najdam :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Најдраг предмет... хмм... Мобилниот Самсунг :cry::place:Срце ме боли уште кога ќе помислам дека го немам веќе... Колку само бев приврзана за него, многу го сакав... Посебно зошто со мои пари си го купив и многу пред да го купам го меркав да го купам... Не да го исплакав...

И друг предмет што ми беше ептен драг... Како амалија некако ми беше... Крст златен што ми го поклони баба ми... Морав постојано да го носам, кога го немав имав чуство како да не бев заштитена некако... Памтам еднаш кога одевме на семинар го допрев автобусот да се вратам дома по крстот... И годинава за Нова Година ми се изгуби :( Можеби и е до мое суеверие или психа, ама од кога го изгубив... Не ми одат баш на убаво работиве :(

Kajgana Shop

На врв Bottom