Најдобрo изиграни улоги - EVER!

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
според мене улогата на Patricia Arquette во Стигмата!

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Heath Ledger-The Dark Knight (2008)--треба ли коментар ??? EPIC :cuc::cuc::cuc: ау ау ау стварно не знам што да кажам

Benicio Del Toro-Fear and Loathing in Las Vegas (1998)--доста добра глума.Го сметам за доста квалитетен глумец (имаше и еден друга добра глума во еден филм не ми текнува..) :zver:

Brad Pitt--Twelve Monkeys (1995)- -да немаш ментални пореметувања ,а така добро да одглумиш психопат-ц.ц.ц.ц. закон !

Peter Sellers--Dr. Strangelove (1964)--кога прочепкав околу филомов,видов дека го сметаат за доста квалитетен глумец (тие старата школа :))..роден генерација на диносаурусите,почит за квалитетниот глумец шо одглуми 3,4 тотално различни ликови во филмов

Christoph Waltz--Inglourious Basterds---аххх тоа копиле како би го млател :violent1:-квалитетна глума

Al Pacino како никогаш повторно во Scarface-изгледа нашмркан бил и додека го снимал филмот :toe:

K-PAX-Kevin Spacey-ебати ликот шо за малце и мене ќе ме убедеше дека стварно е од друга планета

Leonardo DiCaprio во What's Eating Gilbert Grape (1993)--ако воа не е добра глума-не знам што е :aplauz:

Шон Пен во I am Sam-респект

Доста се сега за сега.
To be continiued..

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Сеуште сум под импресии од глумата на Christoph Waltz во Inglorious Basterds :) соврштена глума :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Joe Pesci во Goodfellas

Мислам дека никад нема да ми досадат сцениве, генијално...:cuc:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Најдобро одиграни улог од тие филмови што ги имам гледано:

Christoph Waltz во Inglorious Basterds.

Joe Pesci во Goodfellas.

Rod Steiger во In the Heat of the Night.

Russel Crowe во A Beautiful Mind.

Brad Pitt во Fught Club i vo Troy.

Al Pacino во Godfather сите делови но според мене во Вториот дел Најдобро ја одигра улогата, Scarface,The Devil's Advocate

Robert de Niro во Raging Bull и слободно може да се каже во сите филмови што ги одиграл :).

Heath Ledger во The Dark Knight.

Тom Hanks во Forrest Gump.

и Marlon Brando во Godfather.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491

Кој не го гледал филмов, не видел ништо....Ентони Хопкинс! о боже, дали е човеков свесен колку добро глуми.......!!!!

Вистински безобразлук е како филмов не е во топ 250, 10000/10 оцена!

П.С. Based on hell of a true story!

F

Frankie Yale

Гостин
Кристоф Валц blew me away и Натали Портман во Black Swan исто така. И да не го заборавиме Мики Рурк во The Wrestler.

--- надополнето ---

Joe Pesci во Goodfellas

Мислам дека никад нема да ми досадат сцениве, генијално...:cuc:
Now go home and get your f*cking shinebox! Брилијантно

insence

VendettaQ
Член од
30 јануари 2011
Мислења
193
Поени од реакции
12
Sean Penn - I am sam

Eric Bana - Troy

Joe Pesci - Goodfellas

James Franco - 127 hours

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Russell Crowe во “3:10 to Yuma’’ (патем, прекрасен филм за животните принципи и за честа)

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Хит Леџер во Bat Man: The dark knight ремек делото пред неговата смрт и Мел Гибсон во Patriot.

Kajgana Shop

На врв Bottom