Најдобар состав на првенство

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Напишав во една друга тема. Истото се повторува од Светското во Хрватска. И таму Кире беше најдобар стрелец и не беше МВП истото го има и овде за жал. Постои некое глупаво непишано правило кое МВП го бараат помеѓу првите три репрезентации( злато, сребро, бронза) Знаев дека за Кире ќе биде ова ама Стоилов да не е во најдобар тим срамота, нека оди цел ЕХФ нека се утепа. Со сила форсиран Германски играч кој е на дно на сите можни статистики само затоа што неговата земја е топ спонзор на првенството.:tapp:

П.С Убаво рече Вори, да играше Србија на друго место никогаш немаше да дојде до финале.Момир МВП :гомце::tapp::facepalm::mad:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ааааааааааа :pos:
Не се нормални дефинитивно.

Кој Копљар бе, па него дома не го сакаат. Никој од Хрватска не го сака во тимот, а овие го ставаат пред Лазаров.
После Шпренгер, па имаше 3 крила подобри од него. Гајиќ, втор стрелец на првенството, па Чупиќ исто некаде на врвот со голови. Линдберг мислам дека требаше да биде избран.
После оној пикер од Данска, кој има дадено 12 гола во 7 утакмици. Одлично за пикер, браво.
Шлагот на тортата е, кога МВП го нема во најдобар состав.

Ни јас не сум нормален што се замарам со вакви глупости. Крај краева, си знаеме ние кој беше најдобар.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Напишав во една друга тема. Истото се повторува од Светското во Хрватска. И таму Кире беше најдобар стрелец и не беше МВП истото го има и овде за жал. Постои некое глупаво непишано правило кое МВП го бараат помеѓу првите три репрезентации( злато, сребро, бронза) Знаев дека за Кире ќе биде ова ама Стоилов да не е во најдобар тим срамота, нека оди цел ЕХФ нека се утепа. Со сила форсиран Германски играч кој е на дно на сите можни статистики само затоа што неговата земја е топ спонзор на првенството.:tapp:

П.С Убаво рече Вори, да играше Србија на друго место никогаш немаше да дојде до финале.Момир МВП :гомце::tapp::facepalm::mad:
Друже, погоре објаснав, Јиха беше MVP на претходното првенство а Чешка беше осма... така да, заеби непишаното правило.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не дека не се Лазаров, Стоилов до душа и не се надевав за него, туку оваа листа врска нема од ништо.Јбг и голем кур не значи ништо овој тим.Битно кој ќе остане запаметен засекогаш.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нека идат нека се убијат овие од ЕХФ!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Друже, погоре објаснав, Јиха беше MVP на претходното првенство а Чешка беше осма... така да, заеби непишаното правило.
Kриво ми е и нелогично ми иде да земам топка и да застанам пред тоа лиглето од ЕХФ и да му дадам една у фаца.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Некој си Зорман и некој си Копљар пред Лазаров ...:facepalm: Лазаров кој е најдобар стрелец во ИСТОРИЈА на Светски и Европски првенства :facepalm:
Ма ебете си матер.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
EHF, NBA... кој кур им е на спортскиве асоцијации/федерации... листите ги прават според тоа кој играч им е посимпатичен на спонзорите.
Од цела листа само Дарко Станиќ и Хансен се заслужено на листава, све остало е шајзе.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А шо се замарате? Сега дознавте дека правда нема?

Мислам дека сите што БАРЕМ МАЛКУ го следеа првенствово знаат како стојат работие, а и сигурен сум на Кире не му треба плакат од ЕХФ за да знае колку вреди. И сам си знае човекот и ние знаеме.

А што се однесува до мене од ЕХФ можат у г’з да си ги напикаат наградите.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.636
Поени од реакции
35.175
До пред малку бев убедена дека MVP - означува најкорисен играч на првенство, :confused:
А Момир има постигнато двојно помалку погодоци и двојно помалку асистенции од најдобиот стрелец Кирил Лазаров, сега научив дека вториот треба да биде прогласен за подобар на сметка на најдобриот o_O
Значи никаде не ги исполнуваме европските ‘‘критериуми‘‘:tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
MVP-то го нема во најдобриот состав.
Врв на приказната е ова:pos::pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Шпренгер и Сигурдсон.:свиркам: Копљар:confused: . Знаев дека нема да го стават Кире, и пишав на предходните страни.:facepalm:
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 15:57 ---
Самите хрвати се заебаваат за Копљар, Лазаров после Ивано е најпопуларен играч во Хрватска.

Kajgana Shop

На врв Bottom