Најдобар состав на првенство

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
GK - Станиќ/Ристовски
P- Стилов
LW - Штрлек
LB - Хансен
CB - Вујин (да не се овој и Станиќ, Србиве нигд еќе ги немаше)
RB - Лазаров и несмеат на никој друг да помислат
RW - Гајиќ (ако не се лажам втор стрелец е момемтално позади Лазаров.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Оф мори мајко, Илиќ MVP на првенството :S
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 13:36 ---
Нема ниту еден играч од Македонија во тимот на првенството... И не ми е јасно како Момир Илиќ е MVP а и него го нема во тимот на првенството... И нема врска со позицијата, десното крило е од Германија кои се у пичку матер пласирани позади нас.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Хахахахах сварно се комедијанти овие од ехф затоа ќе бидат секогаш позади фиба и уефа неписмени ццц менуваат судии како им текне на 5 мин пред почеток на натпревар сега со ова најдоб ар тим на европсково па каде бе оној Илич слепецон мвп Копљар пред Лазаров ццц срамота бе ми иде вака да ги наредам сите што бирале ова и да им пукам у чело

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Malce ste off topic ama sega da go pisam sostavot spored mene:

Darko Stanic
Gudjon Valur Sigurdsson (nema da go izberat sigurno, nemam ideja koj bi go izbrale valjda Ugalde)
Mikkel Hansen (najverojatno kje go izberat Ilic)
Joan Canellas (a bi trebalo Zorman)
KIRIL LAZAROV
Stojance Stiolov (nema da go izberat sigurno, najverojatno kje bide Julen Aguinagallde)
Ivan Cupic
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 22:15 ---
a da i MVP najverojatno kje bide Darko Stanic. Po mene KIRIL LAZAROV...
KRIMINALNO I SRAMOTA . Imam 3 utki ama ne mi se veruva koj OSOBENO ne pogodiv deka kje vleze vo najdobri 7. A trbase da pretpostavam. UZAS.

Golman: Darko Stanić (SRBIJA)
Levo krilo: Valur Sigurdson (ISLAND)
Levi bek: Mikel Hansen (DANSKA)
Srednji bek: Uroš Zorman (SLOVENIJA)
Pivotmen: Rene Toft Hansen (DANSKA)
Desni bek: Marko Kopljar (HRVATSKA)
Desno krilo: Kristijan Šprenger (NEMAČKA)

Najbolji strelac: Kiril Lazarov ( Makedonija, 61 gol)
Najbolji defanzivac: Viran Moros (Španija)
MVP EHF EURO 2012: MOMIR ILIĆ (SRBIJA)

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
gk: Stanic [SRB]
lw: Sigurdsson [ICE]
lb: Hansen [DEN]
cb: Zorman [SLO]
rb: Kopljar [CRO]
pivot: Toft Hanse [DEN]
rw: Sprenger [GER]

MVP: Ilic [SRB]
Top Scorer: Lazarov [MKD]

Не е првпат да прават глупости со All-star тимот на сметка на послабо пласираните, ама овој пат претераа во обратна насока.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Ај Лазаров не го ставиле... ама не ми е јасно како MVP-то на првенството не е дел од најдобриот тим :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Шпренгер???Копљар?
Илиќ МВП???

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Рене Тофт Хансен може, да, браво. Морос секоја чест. Ама Копљар пред Лазаров и Шпренгер пред Чупиќ??? И Илиќ МВП пред Станиќ??? Неверојатно... не е најдобар бек но е најкорисен/највреден играч на првенството. Има смисла секако, кога би се променил дискурсот и би се викало како што и литерарно се преведува ова МВП највреден или малце послободно најкоирисен играч. Но тогаш не може тој да биде прогласен за најдобар играч, кога не е во 7те најдобри. А токму тоа се прави. СРАМОТА. Али тоа е тоа. Ме чуди како ги нема само уште Чутура и Вујин, очигледно два тројца тегнеле. Бесмилено...

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Замислете патем да го прогласат најдобриов тим, мислам само на овие што повеќе од нас на форумов не зачудуваат со учеството во тимов, на било кое друго место освен тука? Тоа ќе биде Монти Пајтон Цирцус ливе.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Абе не може да биде некој пред човекот со 61 гол и и околу 30 асистенции на ова првеснтво ајде за мвп може некако да се согласам дека ете пошо не успеавме да влеземе у полуфинале ама пак тоа требаше да оди кај Станиќ ако гледаме па реално не кај овој слепецов а Копљар пред Лазаров тој стап за бутање ораси не може да биде пред Лазаров во тимот на првенството

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Да не има уште некој што не знае кој ќе победи вечер???

Kajgana Shop

На врв Bottom