Најдобар состав на првенство

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Од коментарите на спорт1.де

qualitativ das schlechteste großereignis seit jahren. dafür aber unglaublich viele enge spiele. wie kann man denn lazarov bitte nicht als besten linkshalben benennen? wählt das der dorfopa?
Од прилика: „Како може Лазаров да не е номиниран? Некој селски врач ко го бирал составот?“

Мислам дека цел свет знае кој и како е Кире така што мислењето на „стручњаците“ на ЕХФ никој не го интересира...

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Ова е веќе смешно и трагчно.Момир Илиќ МВП?За него Кирил Лазаров е Кока-Кола, бренд како што би кажал Амди Бајрам.Ова е смешно и крајно педерски.
Стојанче Стоилов беше извонреден на оваа Европско првенство, а го нема за најдобар пикер на ова првенство.Срамно.
Ако некој заслужи МВП на ова првенство можеби е и Хансен, затоа што е неверојатен играч.Кире и Хансен беа најдобрите играчи на ова првенство, а не некојси Копљар и Илиќ.Навистина смешно, но кај што бушат парите ништо не буши.

P

PewDiePie

Гостин
Хаха Латас на вестите прее, Лазаров најдобар стрелец ќе ја земе наградата денес, Џоковиќ го победи Надал, голем ден за спортот. :pos::pos:
Да му ебам србинот одвратен на латас,голем ден за спортот ме заболе пенис воле што направил,гад гадосан.

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
ги читам коментарите и анализиве на првенствово и мило ми е што повеќето како овој на Болдсен подоле се дека алл стар тимов е навистина голем виц. Он вели (се чуди)- дека не само што Лазаров не е МВП, туку и не е ниту во најдобриот тим, во кој за изненадување е тип кој не покажал многу во Србија.

Во друга статија, (ќе ја побарам подоцна да ја постирам), се вели дека Кобенхавн се заинтересирани за Лазаров (на кого му истекува договорот годинава, а е и потпишан договор претходно со кој во Атлетико доаѓа Бараше на таа позиција), и повторно се наведуваат Вешпрем. Претпоставувам дека ова се суви шпекулации. Но самата помисла да ги гледам во еден тим на десна Лазаров и лево Хансен, е повеќе од атрактивна, и за мене а и за секој љубител на ракомет верувам. Тоа би било дефинитивно крај за големата четворка - Кил, Хамбург, Атлетико (екс-СР), и Барселона...
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 23:03 ---
http://www.fla.de/?UNF=38&G=98fa
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 23:26 ---
http://www.lequipe.fr/Handball/Actualites/Hansen-stanic-lazarov-trio-gagnant/259776

MISLAM DEKA OVAA STATIJA NA EKIP DOVOLNO KAZUVA SE.
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 23:33 ---
Lazarov, Hansen , Stanic TOP, Karabatic, Jiha, Balic FLOP

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.370
Поени од реакции
5.461
Да ти се помочам во тимот на првенството !!!
Каде без Лазаров бе алоо ??? o_O
Кој Копљар бе ??? хахахахахаах Лазаров е 3 класи над него !!!
Па и овај Шпренгер :pos: леле комедија !!! ПА ТЕМЕЛКОВ ИЗИГРА ПОДОБРО ОД НЕГО НА ПРВЕНСТВОТО :pos: За десно крило се знаеше Чупич или Гајиќ, овие сосем трет избрале :eek:
Па барем и Хансен да не го избереа на лев бек, нека беше некој од тие шо испаднаја во 1 рунда :D
Трагедија е ова :( Нема друго шо да кажам освен:

ЕХФ МАФИЈА, ЕХФ МАФИЈА !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кое лицемерие, уште па се извиниле, ма ајде нека се гонат таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom