Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
love_comes_again напиша:
Pred 2ipol godini mislam bese, ama sabajleto koga se razbudiv i sednav na comp. brat mi go slusnav kao od tamu vika: Frosiiiiiiinooooooooo si smackala glusecccc. Jas mislev se zeza ama koga go vidov stvarno smackan tamu kade sto sum spiela,...auuuuu bljak odvratno, sve otide na hemisko, pa duri i jas direktiva!!!!!Nesto najgadno u zivotov!!!Koja srekja ke ja imate ako vi se desi i edno vakvo novo iskustvo???!!!
:vozbud:
lol...dedo mi faka glusec od podrum...i kako na crtan si go faka za paskata i go nosi u dvorot i vika ela da vidis glusec...i ja odam da go vidam i gledam go stava na zemja i so nogata go pritiska na vratot..blak...ocite 3 pati pogolemi mu stanaa...nejkam da kazuvam ponatamu...gadno e...blak...lom stana krvista na site strani...

Член од
8 април 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
eden den so drugarite od malata igravme fudbal i dvajca moi drugari skoknaa kon topkata edniot otide so nogata, a drugiot so glava, Drugar mi izede edna kopacka vo glavata a pagajki na zemjata glavata si ja udri od zemjata i pocna da mu tece krv od dvete strani ( lice, zatilnik ) :(

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Najgrozna slucka mene mi bese koga se izgorev so kafe (ne ne se sluci dur piev kafe :):)). Ova se sluci koga bev mal imav 1 i pol godina ama iako sum bil mal toa nema nikoas da zabraem. Baba mi sedi i priprema kafe za nea i tetka mi a jas sedam se vrtkam okolu nejze i se trgna da sredi kaucot nesto bese nesreden i go ostavi gjezvevo so kafeto, i ja povlecuenje gjezvevo i celo kafe na levovo ramo (imav malce i na lice ama odma go izbrisa baba mi) se javue na tatko mi na rabota da dojde da me odnese u bolnica i me odnesoa i doktorot im rece kafevo moze da se trgne ama luzna ke mu ostane (pogodite sea sto imam na levovo ramo). I toa e celata prica.

P.S: Uste malce i nema da se gleda veke luznava.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
На фудбал паднав на рака, и ко ја скршив ми застана под таков агол, шо и докторите се чудеја. Ми ја местеа саат и пол, ми се згади ко глеав.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
I shall tell you another story. Ova se desi pred tocno nedela dena (vo vtornikot) Odam na forumov ama ne rabotese (kabelskiov go presekoa). Posle se spremam na faks da trgnam (trebase da polagam latinski) i pocna da vrne sitno ama vrne. Stigam tamu koga gledam na vrata list yestot pocnal eden saat porano (ke se ubiev). I rikverc doma (za testov podocna mu najdov care). I odam na avtobuska toa i ponatamu sitno si vrnucka (imav cador) i cekav Avtobus edno 40tina minuti. Do togas vremeto se izmeni - pocna da istura dozd so kapki kolku limuni golemi. Se skriv pod drvo so otvoren cador. Cekav 20tina minuti so polno luge. I na kraj stiga avtobusot i eden stoka covek od 40tina godini se upika pred site nas vleze i pocna da se kara so soferot(zosto docnel avtobusot):tapp: - dodeka nie so sklopeni cadori cekame nadvor (zimi se na rabot na nervite bev za toj covek koj nema ic pamet za drugite). Posle stignav doma nekako.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Najgroznata slu4ka so mi se desila do sega e : Ideme drugarite od osnovno 6 odd bev , sea sum 2 god gimnazija . Odime na planina ( bair ) i ideme tamu vamu setame i zastanavme na edno mesto kade sto bese strmno nadolu i se lizgavme po toa ... Po4navme da si igrame lizgajki se t.e. skokajki ko zajci nadolu i jas se pustam 2 3 pati i na 4 ko se pustam se potsopnuvam i trgnav vo dolot ... :pos2::pos2: i pagam nadolu pagam i odednas stanuvam pak na noze i tr4am nemozam da sopram i probuvam da se fatam za edno drvo i go ispustiv nemozev da se zadrzam mnogu brzo bese ... I eve ti go vtoroto i fala bogu se fatif za nego , me pustija potoa u bolnica i nisto samo grebatinki imav i nisto drugo ostanav ziv :) .. A sto bese najsmesno ako ne se fatef za vtoroto drvo dole imas Kokosarnik i otvorena bese vrati4kata na kokosarnikot i ako ne se fatef za drvo DIREKNO u kokosarnikot .... hahhh:pos2::pos2::pos2:

Срничка

just a simple girl
Член од
12 јуни 2007
Мислења
63
Поени од реакции
2
пред две години ја реновиравме куќата ама целосно почнувајчи од менување на подот до зидовите и плафонот и баш во периодот кога го вадеа пархетот јас станувам од сон во два саат поручекта цела мамурлива и одејки накај дневна ангазувам нешто меко кога ке видам глушец леле луге и денес се ешам кога ке ми текне а бе блак

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
кога бев на мај, на беганје некој ми имаше повратено во ранецот... грозота бе!

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
auuu, ne znam dali da se smeam ili da pla4am na ova, ne mi se slu4i na mene ama se slu4ilo sepak i toa pred nekolku dena, eden moj 4i4ko se spremase da odi za grcija so tetka mi no za zal nema da odat bidejki nivnoto ku4e ja izelo vizata na 4i4ko mi i sega e potrebna nova viza :D:D:D ;( ;( ;(

e4e

Член од
20 јули 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
најгрозна случка,како прв пат во животот видов змија:СЕ ПРАВАМ ЈАС СЛЕПА И ТАКА МИЖЕЈЌИ СИ ОДАМ ТАКА ВО ДВОРОТ И ТАМУ ИМАШЕ ЕДНО КАНАЛЧЕ ЗА ВОДАТА ДА СЕ СЛЕВА НАДОЛУ(КОКА ЈА ИМА ДЕ)И ЈАС ПЛАНИРАВ ДА НАСТАПНА ВО КАНАЛЧЕТО,НО СИ ВИКАМ АЈ ДА НЕ СИ ПОДВИЈАМ НОГАТА,КЕ ПОГЛЕДНАМ,И ПОГЛЕДНАВ И КОГА ГИ ОТВАРАМ ОЧИТЕ WAAAAAA-змијааааа

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ми раскина љубовта на мојот живот, девојчето што претставуваше се за мене, моја иднина, моја цел и мојот живот... :(

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Кога ме удри кола,коленото еден ден потоа ми беше цело у синило,а не дај боже случајно некој да го допреше,ќе земев да плачам,рикам,мислев ќе умрам за некоја секунда,фала богу помина,ама знам дека болеше долго и беше многу боооолно :(

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
ми раскина љубовта на мојот живот, девојчето што претставуваше се за мене, моја иднина, моја цел и мојот живот... :(
Некро бе, ти ако не ме насмејш, немат кој. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom