Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
love_comes_again напиша:Pred 2ipol godini mislam bese, ama sabajleto koga se razbudiv i sednav na comp. brat mi go slusnav kao od tamu vika: Frosiiiiiiinooooooooo si smackala glusecccc. Jas mislev se zeza ama koga go vidov stvarno smackan tamu kade sto sum spiela,...auuuuu bljak odvratno, sve otide na hemisko, pa duri i jas direktiva!!!!!Nesto najgadno u zivotov!!!Koja srekja ke ja imate ako vi se desi i edno vakvo novo iskustvo???!!!
![]()

). Ova se sluci koga bev mal imav 1 i pol godina ama iako sum bil mal toa nema nikoas da zabraem. Baba mi sedi i priprema kafe za nea i tetka mi a jas sedam se vrtkam okolu nejze i se trgna da sredi kaucot nesto bese nesreden i go ostavi gjezvevo so kafeto, i ja povlecuenje gjezvevo i celo kafe na levovo ramo (imav malce i na lice ama odma go izbrisa baba mi) se javue na tatko mi na rabota da dojde da me odnese u bolnica i me odnesoa i doktorot im rece kafevo moze da se trgne ama luzna ke mu ostane (pogodite sea sto imam na levovo ramo). I toa e celata prica.
- dodeka nie so sklopeni cadori cekame nadvor (zimi se na rabot na nervite bev za toj covek koj nema ic pamet za drugite). Posle stignav doma nekako.
.. A sto bese najsmesno ako ne se fatef za vtoroto drvo dole imas Kokosarnik i otvorena bese vrati4kata na kokosarnikot i ako ne se fatef za drvo DIREKNO u kokosarnikot .... hahhh:pos2::pos2::pos2:

;( ;( ;(

Еј пер гадно е тоа шо ти се десило... Дури пет точки?![]()
ми раскина љубовта на мојот живот, девојчето што претставуваше се за мене, моја иднина, моја цел и мојот живот...![]()