Најглупа реклама?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.063
Поени од реакции
8.376
најглупа дефинитивно реклама
или па таа рекламата за прашокот со глумицата таја ,коај вика тој Дозерот во барабанот ми иде да го икршим телевизорот

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Татко ми за еден час може да направи...шознам шо
НАјГЛУПА, воедно и најдосадна :tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Оваа со Климе, не дека е глупа, не ми е глупа ама досаднааа :S една утакмица раат не моеш да изгледаш...

Дракула

Baby join me in death
Член од
21 април 2010
Мислења
93
Поени од реакции
0
Најглупа реклама е таа со тоалетот на Коле.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.022
Поени од реакции
51.273
Серијалот со Леко од Охридон! Ми гази по ганглии ненормално, да му ебам и пикник и денар минута и све, човекон е неподнослив !

Леко ако читаш знај дека кога ќе те видам ќе те газам! Мобимак, и вас мајката у пичка лоповска да ви изнаебам со рекламиве!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.003
Поени од реакции
7.161
Серијалот со Леко од Охридон! Ми гази по ганглии ненормално, да му ебам и пикник и денар минута и све, човекон е неподнослив !

Леко ако читаш знај дека кога ќе те видам ќе те газам! Мобимак, и вас мајката у пичка лоповска да ви изнаебам со рекламиве!
Се согласувам ептен го тупат. Демек финтава е во разговорот да спомни дека 1 ден./мин. било и можеле да зборуваат долго. Лажги со опашки. Прочитај ги долу ситните букви ќе видиш дали е 1 ден./мин.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се согласувам ептен го тупат. Демек финтава е во разговорот да спомни дека 1 ден./мин. било и можеле да зборуваат долго. Лажги со опашки. Прочитај ги долу ситните букви ќе видиш дали е 1 ден./мин.
Одамна ваква тупаџиска реклама немам видено како оваа со Леко...човекон изгледа не е ни Охриѓанец,мада не е ни важно,гази по нерви тоа чудо некое.:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Во следната епизода на рекламата со Леко, слободно можат да го удават во езерото, не ни треба ни пикник, ни ништо, више пукнавме...

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Ма да му заврне на пикникот и да се расцепи од грмење, ужас од реклама :tapp:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А не знам дали сте знаеле ама кога некој бизнисмен ќе банкротира тоа е зашто не користел поефтин прашок:tapp:

I

Intex

Гостин
Таа со една марка за коли.
Ако тргнеш по патот ..... (не ми текнува натаму)
Шо е штосот со рекламата, ќе ми ја објасни некој?

S

smart ass

Гостин
Онаа со голиот пиштол...ахаха заштититете ги вашите лични податоци...буууу

По башибозук реклама нема...а да исто и онаа со "олеснување" на стопанството каде истото е претставено како воздушен балон и актерите фрлаат вреќички(олеснуваат) наместо загреат малце па да летнат:vozbud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Таа со една марка за коли.
Ако тргнеш по патот ..... (не ми текнува натаму)
Шо е штосот со рекламата, ќе ми ја објасни некој?
Seat Exeo (старото Audi A4) го прави секое возење сензационално :helou:

Aко еднаш трнеш од Итака... од киклопите и гневот на Посејдон не плаши се....

Нешто како споредба на колата со Одисеј и неговото патување. Каде и да тргнеш, ќе се вратиш дома безбедно.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Во последно време сите реклами се забегани... Посебно онаа со „Во охридот ме викаат Леко“ :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom