Најбизарна причина за раскинување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не сме од иста политичка партија.

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Не ми е денот денес, ме разбудија сабајле рано.

Член од
12 февруари 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Pa vaka, najbizarno mi imaat raskinato so zborovite: Izvini jas sakam da sum sama i ne sakam da imam decko. :nesum: Mene mi bese jasno i vikam ok be nema problem, ako sakas nes javi mi se. Posle tri dena mi se javi ama jas bev so druga. :vozbud:

A jas pak imam navika da ne vodam mnogu muabeti i da i pokazam direktno deka ne sakam nis, pa najcesto odam so druga i 'slucajno' se sretnuvam so devojceto sto sum vo vrska i tuka mislam nemam mnogu muabet, ponekogas ostanuvaat bez zbor a nekogas ima malku vreskanje. Mislam deka taka e najdobro.

Anule

Piggy *
Член од
9 март 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
Mi zdosadi :) :) Hahahahahhaha dovolni se dva zbora :)

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Не се најбизарни туку најглупи причини за раскинување:

Ми треба простор
Експертите викаат дека ова е многу безсмислен изговор, ако некој сакате да видите секогаш се наоѓа време. Ако ви го кажале ова тоа значи дека партнерот не ве сака туку и понатаму би се гледал со вас само што би се намалила сериозноста на случувањата.

Не си ти крива јас сум
Ваков изговор користат оние кои сакаат на мил и нежен начин да се тргнат од врската. Ретко кој за себе смета дека не е доволно добар.

Проаѓам низ тежок период во животот
Една од најлошите оправдувања. Кога врската е во добар стадиум партнерите поминуваат многу време заедно такада ќе сака да биде со вас и низ тешките периоди.

Немам доволно време за тебе
По овој вид на раскинување бидете спремни да слушнете дека е има многу обврски, му фали друштвото...

Мене ме откачиле со третиов изговор,причина,мене на ништо не ми личи.Минувам низ тежок период во животот,или нешто во оваа смисла беше,ако воопшто ова има смисла,имам некои проблеми,сакам да сум сам,бла бла бла ...Ми беше смешно и тогаш,а и сега ми е смешно.Мислам,стварно треба да немаш ни м од маж за на ваков педерски начин да раскинуваш.Првин не ми се веруваше:icon_eek::shok: дека некој на овој начин ме откачува,а после ми стана интересно и си реков дека поинтересно би било доколку дополнително му го отежнувам процесот,па му вртев муабети во истиов идиотски стил дека нашата љубов би му била поткрепа а не пречка,а во себе :pos:пукав од смеење.Како и да е,дечкото не ми значеше нешто посебно,но секогаш ќе го памтам по начинот на кој ми раскина.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.543
Мастурбирам на тебе, а дали ти мастурбираш на мене? Не! Е па ај чао :хаха:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.543
Не ми рече наздравје кога кивнав :nesum:

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
Другарка: Раскинав со ....
Јас: Зашто?
Другарка: Па вчера ми пиша на мсн и ми вика ... Јас и ти неможеме да бидеме заедно, му викам зашто, вика пошо ти си за вардар, а јас за Мк. Ѓ.П.
:tapp:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Кога го слушнав ова ми идеше.....:violent1: !!!
Другар ми идеше со една година дена за на крај да му каже ... Сега сфатив дека те сакам како брат !?!?! а?а?а? ШТО? :uvo:

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Najbizarna pricina e: Ne mi se javi vcera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nesvest:a, detevo bilo bolno ne mozelo da stane od krevet, lezelo so temperatura i telefonot mobilniot mu bil isklucen, i ovaa go barala barala i ne go dobila, namesto da slusne sto ima da kaze on, ovaa mu raskinala (primer za eden drugar)

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
една позната му раскина на дечкото оти не сакаше да носи кошули...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Не сме од иста политичка партија.
Хаха, напротив, така е дури уште поинтересно :D а особено ако навивате и за различни клубови :twisted:

п.с кој е прв а? :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
1. Немаш профил на фејсбук.
2. Немаш мсн :lud:

Kajgana Shop